Johannesburg!

Jaaa, vanavond is het eindelijk zo ver: om 20:00 stap ik in het vliegtuig naar Johannesburg. Na een hectische maand vol deadlines en tentamens heb ik nu heel veel zin om me weer op m’n blog te storten en een nieuwe stad te verkennen. Er staan al wat toffe dingen op de planning, daarnaast zal ik voor jullie natuurlijk ook op zoek gaan naar leuke hotspots.

Komende week ben ik daardoor wat minder online, het is nog even afwachten hoe goed mijn internetverbinding is en hoe vaak ik de tijd zal hebben om te updaten. Je kunt me in ieder geval volgen via instagram, Facebook en snapchat.

Op instagram kan dat via @lastdaysofspringblog, op Facebook via /ldosblog en op snapchat kan dat via Mlouzzzz. Vooral op snapchats zal ik veel updates geven en minivlogs delen, volg deze dus! Mocht je nog niet helemaal weten hoe snapchat werkt, check dat dit artikel ;-).

Tot volgende week, ik zal proberen het zonnetje mee te nemen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Josianne

  Heel gaaf dat je naar Johannesburg gaat; ik wens je alvast heel veel plezier!

 2. Fleur

  Oh zo leuk! Heel veel plezier en ik heb je meteen even toegevoegd op Snapchat, want ik ben natuurlijk wel benieuwd naar al je avonturen! ;-) Goede reis!

 3. Karlijn

  Ik zag je snapchats al, erg leuk om zo je avontuur te kunnen volgen. Heel veel plezier! :)

 4. Karlien

  Heerlijk, heel veel plezier. Ga je zuid Afrika door of blijf je in de stad?

 5. Inez

  Ik heb toevallig vandaag nog een reisvoorstelling over Zuid-Afrika bijgewoond en dat zag er echt ongelooflijk mooi uit!

Geef een reactie