Diary week 8: wijntjes, feestjes & zondagen

Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend gehad? Mijn weekend voelde als een lange, relaxte zondag. Hopelijk blijft dat zonnetje nog even..

Ik begon de week met een gezellig avondje met wijntjes, samen met Anja. Zo word de maandag een stuk minder erg ;-).

Dinsdag kwam een andere vriendin eten en maakten we zelf zoete aardappel-pompoensoep. Zo simpel eigenlijk, en veel lekkerder dan soepen uit pak.

Deze week was relatief rustig, ik ben nu halverwege de derde periode van het eerste jaar van mijn opleiding. Dat betekent dat de eerste deadlines er weer aankomen, ik ben dus vooral bezig geweest met huiswerk maken.. Gelukkig kan ik met mijn laptop overal werken, dus ging ik gezellig langs bij een oud-collega.

Ook donderdag zat ik (vrijwillig!) de hele middag op school. Maarrrr het weekend kwam er aan, en dat heeft de hele week goed gemaakt.

Samen met Maura at ik bij de Spaghetteria. Gezellige plek met lekkere pasta’s, al zit je wel een beetje op elkaar gepropt.

Later sloten de jongens van Dudes & Don’ts aan en gingen we samen naar een feestje, waar we tot de vroege uurtjes dansten ;-)

Zaterdag besloten Maura en ik daarom de dag zen te beginnen met een pannenkoeken-ontbijtje. Yum!

We slenterden wat door de stad, deden nog wat noodzakelijke boodschapjes.. Ik moest lachen toen ik op de stappenteller van mijn telefoon keek. Altijd als ik uit ben geweest maak ik enorm veel kilometers haha, omdat je ‘s nachts dan natuurlijk ook loopt.

Na al die kilometers was een wijntje dus wel verdiend!

..en een kaasplankje, haha. We zaten zo lekker in het zonnetje, en het was zo’n heerlijke luie middag.

‘s Avonds heb ik een pizza in de oven gegooid, m’n pyjama aangetrokken en series gekeken.

Ik besloot zondag de chille modus nog even voort te zetten, en begon de dag met een krantje in het zonnetje.

Samen met m’n huisgenootje wandelde ik door de stad, wat een heerlijk weekend was dit. Het voelde bijna als Lente!

Dat voelde als goed excuus om bloemetjes in huis te halen ;-). Ranonkels, een van mijn favorieten.

‘s Avonds maakte ik weer de bulgursalade, dit keer met naan en homemade hummus. Super lekker!

En dat was mijn week alweer! Wat vliegt de tijd zo. Ik ben nog steeds veel bezig met school, maar om daar elke keer een foto van te maken wordt ook zo saai ;-). Deze week komt een eerste verslag van mijn reis naar Johannesburg online, daarnaast ben ik natuurlijk bezig met een verslag van Parijs. Stay tuned!

Tot volgende week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Sonja

  Fijn weekverslagje weer, en ik kijk uit naar je verslagen over Johannesburg en Parijs!!! hihi

 2. Anouk

  Wat een leuk week verslagje!

 3. Melle

  Wat een leuke week! Ik zit hier heerlijk te genieten van al dat heerlijke eten :) En hoera, voor ranonkels en lente!

 4. Anne-Sterre

  Wat een lekker weekje. Ik geniet ook van dit weer, zolang de zon schijnt dan. Mooie foto’s heb je gemaakt.

 5. Danielle

  Het weer is heerlijk, zo jammer dat het waarschijnlijk de rest van de week gaat regenen :(

 6. Rowan

  Het is inderdaad lekker weer, ik geniet er ook heel erg van! Lentekriebels!

 7. Heerlijk zo’n weekend! Ik snak op dit moment naar zulke dagen, omdat ik bezig ben met afstuderen, maar de zon maakt ook al een heleboel goed!

 8. Deisy

  Wat een fijn en vrolijk overzicht zeg. Die zon is inderdaad ontzettend fijn en wat mij betreft mag die zich steeds vaker laten zien (ik voel terrasweer ook aankomen haha). En al dat eten, ik heb daar maar 1 woord voor haha: nom! Vooral dat kaasplankje ziet er goddelijk uit!

 9. Dit klinkt echt als een heerlijke week!! Ik maak ook vaak zoete-aardappel & pompoen soep, echt een aanrader inderdaad. Super easy en echt top voor als je visite hebt. Leuk ook alle foto’s erbij. Ik denk dat ik zoiets ook maar eens aan mijn blog wil gaan toevoegen! Liefs

 10. Yeaaah, het hele weekend voelde inderdaad als een grotzondag. Zo fijn! Kan niet wachten tot de lente

 11. Roos

  Ziet er uit als een hele leuk week! En Pleinvrees was leuk he, ik zie aan je foto dat ik serieus bijna de hele nacht ook op die plek heb gestaan, jammer dat ik je niet herkend heb! :( Het was ook wel erg druk, maar wel gave akoestiek in de Ronda! Mijn weekend voelde ook precies als een grote zondag haha ;) Kan niet wachten tot er bij die blauwe luchten en zon ook lekkere temperaturen komen!

Geef een reactie