Diary week 10: Deadlines, veeel eten & de eerste terrasdag

Deze week vloog voorbij! Deels omdat ik vooral met m’n neus in m’n scherm zat, druk bezig met een schoolopdracht. Maar ook deels door het heerlijke weer. Lente komt eraan hoor jongens!

De tentamenweek komt er weer aan, tijd om weer aan de bak te gaan dus. Dit keer heb ik geen tentamens, maar wel een heleboel andere opdrachten.

Na een lange dag op school had ik zin om in de keuken te staan. Ik maakte een heerlijke salade, met o.a. geroosterde kikkererwten. Het recept daarvoor vind je op de facebookpagina van mijn blog, daar post ik zo nu en dan wat extra’s die net de blog niet halen ;-)

Ik maakte gelijk genoeg zodat ik de volgende dag ook gelijk mijn lunch had. Het was wonder boven wonder nog licht om half zeven, dus ik heb dit heerlijke recept op de foto kunnen zetten.. Verschijnt deze week online!

Dinsdag weer hetzelfde verhaal: de hele dag aan onze animatie gewerkt. Voor het vak Digital Storytelling moeten we een animatie maken van 30-40 secondes. Dat lijkt kort, maar per shot ben je al een paar uur bezig met bewerken.. Maar het ging goed, dus hadden we taart verdiend ;-)

‘s Avonds maakte ik samen met mijn huisgenootje een heerlijke quiche, met spinazie, pompoen en feta. Dit wordt weer zo’n diary met veel eten trouwens, ik hoop dat je nu niet met een lege maag zit te lezen ;-)

En ‘s avonds chillen met een wijntje en de nieuwe Netflix serie Love. Aanrader is dat, met veel droge humor.

Woensdag weer hetzelfde verhaal: overdag aan de animatie gewerkt, ‘s middags ging ik langs Ace & Tate om m’n ogen te laten meten. Ik had weer wat last van m’n ogen, dus wilde checken of de sterkte nog hetzelfde was. Conclusie was dat ik m’n bril gewoon vaker moet opzetten, niet alleen tijdens het lezen of werken achter de laptop haha.

Dusss dat doe ik dan maar! Nog steeds heel blij met deze bril, dit is model Nina.

Toen ik thuiskwam was mijn huisgenootje al aan het koken. We aten een kipburger met zoete aardappelfrietjes, yum!

Donderdag scheen het zonnetje lekker! Dit is een perfect nummer voor bij dit heerlijke weer. Wie kent The Kooks nog? ;-)

En ook donderdag weer de hele dag aan ons filmpje gewerkt, in The Village op de Uithof. Superfijne werkplek is dat!

Hier een snapshot van een character uit ons filmpje. En wat er dus fout kan gaan haha. Af en toe werd ik er helemaal gek van, het is zoveel gepriegel!

‘s Avonds had ik zin in comfort food, dus maakte ik spaghetti carbonara. Lekkerrrr!

Vrijdag brak het weekend alweer aan, en ging ik samen met wat klasgenoten burgers eten bij Meneer Smakers. Beste burgers van Utrecht!

Daarna ging ik met mijn huisgenootjes de stad in. Kijk hoe gezellig, haha. Doordat we zoveel met elkaar optrekken voelt het bijna alsof het twee zussen van me zijn, superleuk!

Cheers!

Zaterdag kreeg ik twee mooie marmeren platen binnen die ik besteld had. Nu kan ik ook mooie hipsterfoto’s maken met een echter marmerachtergrond! :p

Ik maakte er maar gelijk gebruik van, en zette m’n halve kledingkast op de foto. Ik had een tijdje terug al mijn kleding uitgezocht, maar het was er nog niet van gekomen om deze online te zetten. Check instagram.com/lastdaysofspringblog.sale om te zien wat ik in de aanbieding heb! Van kleding tot aan kookboeken, alles voor lage prijsjes *marktkraamman-stem uit*

Van dit mooie weer kreeg ik ook de zomer in m’n bol, dus bestelde ik een boeket bij BloomOn. Ik vond het eigenlijk altijd een beetje te duur, maar ik ontdekte dat je het abonnement ten alle tijden kan pauzeren/opzeggen. Je kan dus ook slechts 1 boeket bestellen. Daarnaast kreeg ik er nu gratis zo’n mooie grote vaas bij. Mocht je zelf ook een gratis vaas bij je bestelling willen, bestel dan via deze link.

Wat een weeeeertje! Ik deed boodschappen en had mijn voorjaarsjas aan. Doei winterjas!

Ik kocht ingrediënten voor nachos uit de oven, yum. Lekker gezond weekend dit ;-)

Kijk dan. Met verse guacamole! Hier had ik de hele week al zin in eigenlijk. De rest van de avond heb ik op de bank gechilld bij mijn huisgenootje, en lekker niks gedaan.

Gisteren was echt zo’n typische zondag. Ik ontbeet met zelfgemaakte banana pancakes en vers fruit.

Daarna werkte ik nog even aan m’n animatie, om vervolgens samen met Anja en Moby op het terras met een wijntje te ploffen. Wat een heerlijk weer was het! De eerste terrasdag van 2016 is een feit ;-).

Van wijn krijg ik altijd zin in kaas (en andersom), dus maakte ik samen met mijn huisgenootje kaasfondue. Yummm.

Na al dit lekkere eten wordt het wel weer tijd voor een enkeltje sportschool, gelukkig mag ik vanavond weer m’n benen in m’n nek leggen bij pilates ;-). Ik hoooop dat dit mooie weer nog even zo aanblijft, en wens jullie allemaal een hele fijne week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Josianne

  Oooh, al dat eten ziet er heerlijk uit! Die nacho’s en kaasfondue en de burger(s) en de pasta en en en… , superlekker!

 2. Melle

  Wat een heerlijke – letterlijk, haha – week zeg! Die geroosterde kikkererwten staan al weken op mijn lijstje om te maken. Op een of andere manier nog steeds niet gelukt maar ooo het lijkt me zó lekker! En die marmeren platen zijn echt ontzettend mooi! Ik hou van hipsterfoto’s :)

 3. Wat een heerlijke week, krijg ookal helemaal het lentegevoel! En nachos uit de oven, dat klinkt lekker, heb het nog nooit gehad maar misschien toch maar is maken! ;)

 4. Roos

  Ooh ja, animaties maken is echt een priegelwerkje haha, dat vind ik zo lastig altijd. Wat een leuke diary weer, mooi die marmeren platen :) X

  1. Via Westwing! Ik had nog een voucher van hen. Maar zij hebben elke keer wisselende acties, dus ben bang dat deze er niet meer zijn. Je zou eventueel ook Stoned Marble kunnen proberen, zij verkopen ook verschillende soorten marmeren platen.

 5. Owwwww, nu krijg ik honger door jouw nachos! Gelukkig komt mijn vriend zo naar huis om te koken, het is zijn beurt. Yesss.

 6. nausikaa

  wooow die banana pancakes zien er superlekker uit! en je presenteert je eten ook altijd zo mooi, echte pareltjes :)

 7. Ik had gelukkig al ontbijten, maar weet wel wat ik ga maken vanavond ;). En het was inderdaad heerlijk weer buiten dit weekend. Jammer dat het inmiddels weer mistig is…

 8. Zoë

  Ik krijg altijd honger van jouw weekoverzichtjes, haha! :) Heerlijk he die lentezon? Ik hou zo van deze tijd van het jaar! Al vind ik nog wat warmer toch nog net iets leuker

Geef een reactie