Diary week 21: Mumford & Sons, snapvlogs & nieuwe layout

Afgelopen week zat ik eindelijk weer lekker in m’n vel. Er gebeurden ook zoveel leuke dingen! Sowieso was het concert van Mumford & Sons het hoogtepunt, maar ook goede schoolresultaten, shopsessies en de nieuwe layout droegen bij aan een goed humeur. Ik heb zelfs een beetje gevlogd, via Snapchat! Nadeel is alleen wel dat ik daardoor een beetje ben vergeten extra foto’s te maken voor deze diary.. oeps!

Maandag begon relaxed. Ik had met een vriendinnetje afgesproken om samen aan onze schoolopdrachten te werken. Dat motiveert me toch altijd wat meer.

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/A921B238-72F1-4591-AA7C-B428D34FAF26_zpsceq3ib78.jpg

‘s Avonds was het dan eeeeindelijk zo ver: het concert van Mumford & Sons, voor mij inmiddels alweer de derde keer (en tweede keer in Ziggo Dome). Ik ging samen met twee oud-collega’s van me naar het concert. We waren iets eerder vertrokken omdat we ook nog een hapje wilden eten, maar bij aankomst bij Ziggo Dome bleek dat we echt een van de eersten waren! Uiteindelijk stonden we hierdoor bijna met onze neus tegen het podium aan.

Nou ben ik niet zo’n bakvis die per se vooraan hoeft te staan – al zou ik €60 voor een kaartje en dan achteraan in de zaal staan ook zonde vinden. Stiekem was dit wel echt heel tof. Marcus Mumford had ook echt veel interactie met het publiek.

Dat bleek ook wel toen ie tijdens een nummer z’n microfoon pakte en de zaal in dook. De camera’s volgden hem niet, en het geluid kwam natuurlijk gewoon uit de boxen dus we hadden geen idee waar ie was. Totdat hij opeens naast me stond???! Dat was ZO bizar en zo leuk haha. Hij had zo’n intens grote glimlach op z’n hoofd, je zag echt dat hij (en de rest van de band) enorm genoot van het optreden.

Ik kon dit moment natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan, dus in een reflex gaf ik ‘m een soort schouderklopje. Of zo. Nogmaals: mijn ouders hebben me netjes opgevoed, dus geen hysterische taferelen (MAAR IK HEB ‘M WEL AANGERAAKT!). Ha.

Het nummer Dust Bowl Dance heb ik gefilmd. Dit is niet per se m’n favoriete nummer, maar wel het favoriete nummer om live te zien. Tot nu toe hebben ze deze altijd live gespeeld, en altijd maken ze er een spektakel van inclusief vuurwerk en uitgebreide drumsolo’s. Zo ontzettend gaaf.

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/CE26D5E9-8BDF-454D-99AB-CF62019FA6D9_zps3bvbxw08.jpg

Na de show was ik zo intens blij en gelukkig haha. Ik heb niet echt een idool, maar de muziek van Mumford & Sons is toch wel heel speciaal voor me. Daarnaast zijn ze live echt ontzettend goed en leuk om te zien.

Van dinsdag heb ik verder helemaal geen foto, omdat ik druk bezig was met mijn deadline. Ik moest nog een heel adviesrapport maken, als herkansingsopdracht. Maarrrr met M&S nog in m’n hoofd zette ik hun muziek op op Spotify en schreef ik het hele rapport in 3 uur. Ik ging zo lekker haha! Ik kreeg ‘s avonds al gelijk te horen dat ik er een voldoende voor had en dus het vak gehaald. Yay!

Aangezien de deadline voor het rapport eigenlijk pas op vrijdag was, kon ik best wel even een mini Orphan Black marathon houden.

Woensdag was een beetje hetzelfde verhaal: ik heb over 1 week al vakantie, en ben nu dus druk bezig met de laatste loodjes. Gelukkig was het ‘s middags tijd voor iets leuks: ik haalde dit pakketje op bij het postkantoor. Binnenkort meer over deze bijzondere polaroid camera!

‘s Avonds maakte ik mijn favoriete studentenmaaltje: pasta met broccoli, ham en crème fraîche. Haha, dit at ik zo vaak toen ik net op mezelf woonde.

En ook donderdag zat ik voornamelijk de hele dag op school. Ondertussen kreeg ik van mijn moeder allemaal foto’s van ‘vroegah’ toegestuurd. Ik wilde er wellicht wat mee doen i.v.m. mijn verjaardag deze week. Kijk wat een lekkere spekarmpjes haha.

Later kreeg ik nog een goed cijfer terug: een 8 voor een essay dat ik letterlijk in 2 uurtjes had geschreven (en eerlijk gezegd ook echt geen 8 waard was). Ik kon me vorige week echt niet aan schoolopdrachten toezetten, dus was al lang blij geweest met een 5,5.

Dussss dat moest gevierd worden! Met wijntjes en lekker eten.

Vrijdag begon ik vol goede moed aan een nieuwe dag. Ik had maar kort college en had besloten om daarna naar Amsterdam te gaan om een verjaardagsoutfitje in te slaan.

Helaas liep het allemaal wat anders, ik had echt m’n dag niet. Nou was de rest van de week ook intens leuk en goed gegaan, dus misschien logisch dat ik weer even een stapje terug moest doen. In Amsterdam kon ik niks leuks vinden, wat me alleen maar chagrijniger maakte, dus besloot ik naar huis te gaan en te relaxen op de bank. Soms moet je maar gewoon toegeven aan een meh-dag.

Zaterdag was gelukkig veel beter! Samen met mijn huisgenootje ging ik de stad in, om wat aankopen te doen. Ondertussen ging mijn website even offline zodat er aan de nieuwe layout gewerkt kon worden. Spannend..

Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het heerlijk zonnig! Wat is Utrecht toch mooi :-)

En hier ging het dus een beetje fout. Ik was namelijk in zo’n goede bui, dat ik alles heb vastgelegd op snapchat. Maar daardoor vergat ik foto’s te maken, en heb ik nu wat minder om aan jullie te laten zien.. haha oeps! Wel sloeg ik het filmpje van zaterdag op, en plaatste ik deze op mijn facebookpagina. Mocht je dus heel nieuwsgierig zijn, dan kan je daar het snapchatfilmpje terug zien ;-).

Ik kwam in ieder geval terug met streepjesshirts en -truien (want ja, je kunt nooit genoeg streepjes hebben), en deze leuke pins. Het mondje is felroze, en deze deden me een beetje denken aan Comme des Garcons.

Daarnaast kreeg ik ook een hele mooie mascara binnen, die ik eerder deze week had besteld. Ik zag ‘m bij Serena van Beautylab, en heb ‘m direct besteld. Tja, ik ben daar ook gevoelig voor ;-) Maarrrr, ik ben ook super enthousiast over deze mascara, het lijkt wel of ik nepwimpers heb met deze mascara! Hij separeert je wimpers vooral heel goed. Op snapchat had ik dus als een heuse beutyblogger een review gefilmd – maar ik ben dus vergeten een foto te maken. Oeps.

Ook kocht ik deze leuke slingers, en hing ik ze maar gelijk op. Slingers voor 1 dag is ook zo zonde, toch?

Dat kwam achteraf goed uit, want ‘s middags kwamen mijn broer en schoonzusje langs. Ik snapte al niet helemaal waarom ze langskwamen, maar vond het wel erg gezellig. Bleek dat ze dachten dat ik ‘s avonds mijn verjaardagsfeestje gaf, en omdat ze ‘s avonds niet konden kwamen ze ‘s middags. Alleen geef ik mijn feestje pas volgende week, haha!

Maar tegen Bossche bollen zeg ik natuurlijk nooit nee. (Leuk detail: ik heb ooit een scheurtje in mijn middenvoetsbeentje gehad, omdat ik letterlijk een gat in de lucht sprong toen mijn moeder Bossche bollen uit Den Bosch – de echte van Jan de Groot – had meegenomen. Ik had sokken aan, en dat in combinatie met een gladde parketvloer liep niet helemaal goed af.. En alle hockeymoeders maar vragen of het tijdens het hockeyen gebeurd was.. Hehe).

En gelukkig hingen de slingers dus al. Wat mij betreft was hierbij mijn verjaardagsweek begonnen. :-)

Maar zaterdag werd nog beter dan onverwachts bezoek met Bossche bollen: ik plaatste namelijk op twitter het volgende bericht. Waarop Thuisbezorgd.nl reageerde door me een voucher voor gratis eten te sturen??? Haha, zo vet! Ik volgde ze verder niet, en heb ze ook niet getagged – dit was echt een verrassing! En waarschijnlijk een goede marketingtruc ;-) Al zag ik op twitter dat ze dit vaker doen, bij willekeurige twitteraars (dus niet enkel bloggers etc).

Overigens werden het uiteindelijk soft taco’s met pulled beef. Zoooo lekker was dit, jeetje. En gratis eten smaakt natuurlijk nog beter, haha.

Mijn outfitje van zondag. Ik had zaterdag dus twee streepjestruien gekocht, van H&M Conscious. Ze zijn zo zacht! Ik heb ‘m ook nog in het donkerblauw-wit gestreept. En dus weer met de pinnetjes, vind die zo grappig in combinatie met streepjes!

Dat was ik nog vergeten te vertellen: zaterdag kwam ook mijn statief binnen! Al een tijdje wilde ik graag een statief, met name voor food foto’s. Uiteindelijk heb ik er vrijdagavond eentje in een opwelling gekocht, en dit weekend gelijk al uitgeprobeerd. Ik heb de Manfrotto Advanced Compact. Manfrotto is een erg goed merk, het statief is stevig maar toch compact op te bergen.

‘s Middags bakte ik een taart, en ook dit hele avontuur legde ik vast op snapchat. Maar je raadt het vast al: ik vergat ‘gewone’ foto’s te maken. De taart is heel erg goed gelukt, en komt vrijdag – op mijn verjaardag – online.

Ennnn ‘s avonds bestelde ik alsnog pizza. Want ja, daar had ik eigenlijk nog steeds zin in, haha!

Daarna werkte ik samen met Naomi nog hard om de laatste puntjes op de i van mijn layout te zetten, en kon het nieuwe design om 20:30 online. Zo spannend!

Ik krijg echt een grote glimlach op mijn hoofd als ik al jullie lieve positieve reacties lees. Zo leuk om te horen dat het bij jullie ook goed in de smaak valt.

Komende week is mijn allerrrrlaatste week school, dus dat is nog even aanpoten. Daarnaast ben ik dus vrijdag jarig, en dat vier ik het liefst altijd zeer uitgebreid. Ik zal beloven om deze week meer foto’s te maken, maar ik vond de korte filmpjes via snapchat eigenlijk ook wel leuk, dus wil je helemaal niks missen: voeg me dan toe op snapchat. Mijn username is Mlouzzzz.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Dalindcy

  Je nieuwe lay-out is prachtig. Heerlijk clean maar toch origineel. Die acties van Thuisbezord zijn interdaad slimme marketing, maar ik moet ze nageven, het werkt wel!

 2. Eline

  Wat fijn dat je bijna vakantie hebt en dat je zo’n toffe week hebt gehad. Je nieuwe lay-out is echt zo mooi geworden en past helemaal bij je!

 3. Femke

  Dat klinkt echt als een heerlijke week. Die soft taco’s zien er echt geweldig uit, bij welk thuisbezorgd adresje heb je die besteld? :)

 4. Roos

  Haha zo leuk, dat heeft Thuisbezorgd ook eens bij mij gedaan, héérlijke klantenservice <3

 5. Anne-Sterre

  Oh wat een fijne muziek maken ze toch. Jaren geleden hun muziek wel veel gedraaid, de laatste tijd wat minder, maar blijft heerlijk om naar te luisteren. Wat een leuk huisje heb je trouwens!

 6. Karlijn

  Mumford & Sons staat ook echt nog een keer op de lijst van artiesten die ik graag live wil zien, het concert klinkt zo fijn! Je layout is trouwens heel mooi, vind de kleuren en alles leuk bij elkaar passen :)

 7. Mylène

  Wat een mooooie layout. Ik zit er nu al een tijdje naar te kijken, haha.

Geef een reactie