Diary week 24: luilekker weekje!

Eigenlijk was afgelopen week een luie, onproductieve week. Vorige week was toch wel intens geweest met de laatste deadlines en de perstrip, dus deze week deed ik het wat rustiger aan. Wellicht had het weer (zo saai die grijze wolken!) er ook wat invloed op..


Ik begon dinsdag met een bezoekje aan de Mauritskliniek. Niet voor een liposuctie of andere cosmetische ingreep – ha ha -, maar voor een check bij de dermatoloog. Ik had wat vlekjes op m’n huid en wilde m’n moedervlekken voor de zekerheid even laten checken. Gelukkig was er niks aan de hand.

De rest van de dag sleet ik met een mini Orphan Black-marathon.

Ook woensdag was ik echt niet vooruit te branden. Ik draaide wat wasjes, rommelde wat en deed een middagdutje. Lekker niks dus. ‘s Avonds ging ik met vrienden naar de bioscoop, naar The Conjuring 2. En hij was goed! Sowieso vind ik The Conjuring serie en de Insidious serie een van de weinige goede horrorthrillers. Deze zijn echt spannend, en nog soort van realistisch.

En donderdag was eigenlijk hetzelfde verhaal: ik deed wat huishoudelijke taakjes, werkte m’n mail bij en keek een aflevering Orphan Black. Lekker saai, maar ik had even heel veel behoefte aan rust.

‘s Avonds maakte ik deze bulgursalade. Super simpel, vrij gezond en vooral heel lekker.

Vrijdag was ik eindelijk weer wat productiever. Ik maakte veel foto’s voor mijn blog, zodat ik daar later artikelen bij kan schrijven.

Ik deed een mini fotoshoot met Anja en mijn huisgenootje, voor hun blogs/instagramaccounts.

‘s Middags werd er een heel bijzonder pakketje afgeleverd: een picknickmand van Foodora! Met daarin een kleedje, bekertjes, bestek en zelfs een badminton-setje! En een code om eten te bestellen via Foodora, wat ze tegenwoordig dus ook in het park komen leveren. Hoe leuk is dat?

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/E113EBFD-3EFF-4D8E-9D45-DC6A440DDC82_zps1rai4lz0.jpg

‘s Avonds at ik taco’s met mijn huisgenootjes, zo lekker! Ik hou van Mexicaans eten.

Vervolgens gingen we de stad in, waar we eerst per ongeluk op een festivalletje belandden en daarna bij een verrassend leuk feestje in Tivoli. Was een geslaagde avond!

Dat bleek ook wel de volgende dag, ik was lichtelijk brak.. haha. En ik had echt maar twee wijntjes en drie biertjes op, verspreid over de hele avond. Ik word oud. ;-)

Nou goed, België won (en hoe! Al ben ik stiekem ook wel voor de Ieren), dus goed excuus voor frietjes. Deze burger was sowieso goed katervoedsel haha.

‘s Avonds was ik bij twee vrienden en keken we Finding Nemo (die had ik nog nooit gezien!).

En daarna speelden we Ticket to Ride, deze had ik van hen voor mijn verjaardag gekregen. Dit is zo’n leuk spel! Ik ben stiekem wel zo’n spelletjesnerd, en wil nu nog meer spelletjes aanschaffen!

M’n nieuwe Bloomon bloemen stonden er weer mooi bij! Afgelopen week ging er wat fout bij de bezorging, gelukkig hebben ze het netjes opgelost. Ik word zo vrolijk van zo’n mooie bos bloemen, maar het blijft wel een beetje prijzig. Gelukkig kun je het abonnement ten alle tijden stoppen/pauzeren, dus misschien dat ik mezelf nu alleen nog bloemen gun bij bijzondere momenten :p

Mocht je zelf trouwens een abonnement op Bloomon overwegen, via deze link krijg je een gratis vaas bij je bestelling (ik geef toe, daar ben ik ook voor gezwicht).

‘s Middags ging ik met mijn huisgenootjes naar de Swan Market, en kocht ik dit leuke kaartje van Birambi (wat overigens birambi.com is, haha). Ik heb jaren terug al eens over geschreven, het is een leuke webshop met allemaal mooie kaartjes en mini cadeautjes die per post worden verstuurd. Als echte Utregter (want zo voel ik me inmiddels wel) kon zo’n kaartje natuurlijk niet ontbreken.

Met het buisje dat ik er bij kreeg wil ik nog een leuke DIY gaan maken, ook met zo’n klemmetje zoals op de foto en dan als mini vaasje aan de muur.

‘s Middags lunchte ik in het zonnetje (yep, met de crackers met kaas en bieslook haha).

Ook leuk: ik kreeg deze box met granola-bites van BitesWeLove binnen. Ik mag er eentje verloten! Zie mijn facebookpagina voor de details.

Samen met mijn huisgenootje maakte ik deze lekkere burgers met zoete aardappelfrietjes. Yum!

Daarna pakte ik de trein richting Nijmegen, komende week ga ik even een paar dagen naar mijn ouders. Bij de Hema op het station kocht ik nog snel even een last minute vaderdagcadeautje.


Het was nog een heeeerlijke avond.

Vanochtend heb ik lekker uitgeslapen, en werd ik wakker met goed nieuws: ook voor mijn laatste vak haalde ik een 8! Nu ben ik officieel over naar het tweede jaar, hoera! Dat verdiende een extra feestelijk ontbijtje.

En dat was het voor deze week! Redelijk saai, gelukkig komt daar komende week verandering in. Ik heb allemaal leuke blogs in de planning staan en wat feestjes, genoeg vulling voor een nieuwe diary dus ;-) Wil je tussendoor op de hoogte blijven, volg me dan op instagram en snapchat (mlouzzzz), daar ben ik wat actiever. Fijne week allemaal!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Melle

  Misschien is het eten wel het áller áller állerleukste van je weekoverzicht. Oké, het festivalletje waar je spontaan beland – hoe leuk! – ook én oo eten bestellen in het park lijkt me ook echt fantastisch handig. Over Bloomon gesproken, dat was ook precies de reden om voor mij het even op pauze te zetten maar als ik het zo zie, ooo dan wil ik ook zo graag weer een bos bloemen. Misschien is dit het moment om het weer aan te zetten :)

 2. Josianne

  Zo’n rustige week is ook wel eens lekker. Na alle drukte heb je dat dan ook wel even verdiend :) Veel plezier bij je ouders!

 3. Eline

  Wat fijn dat je al je vakken hebt gehaald! Die burgers zien er wel echt super lekker uit, hmmm.

 4. Annika

  Wat een leuke foto’s! The Conjuring 2 lijkt me echt gaaf! Maar ook wel eng hoor, haha. ;)

 5. Hedwig

  Ahh wat een fijne week! Heerlijk toch om een beetje te chillen, productieve dingen doen kan na de vakantie wel weer ;) en wow had je Finding Nemo nog nooit gezien? Haha, ik geloof dat ik die zo wat kan meepraten (net als Lilo & Stitch). Vond je ‘m wel leuk?

 6. Maartje

  Wauw is dat het huis van je ouders? Lijkt net of het in Zuid-Frankrijk is! Prachtig zeg.. Grappig, toen ik in Utrecht woonde vond ik het helemaal niet zo bijzonder. Maar nu mis ik het af en toe wel door jouw weekoverzichtjes! Je vertelt er zo leuk over! Ik mis ook het studentenleven heel erg, lekker uitslapen, of brak naar college na een avondje Monza (wat inmiddels een sushi tent is!), koffie drinken in de stad.. Ik heb er toch 7 jaar gestudeerd maar het lijkt alsof het in een week voorbijgevlogen is. Dus geniet maar van je studententijd! Klink ik al als een oma? ;)

  1. Haha nee, zo praat ik zelf ook vaak over Utrecht, terwijl ik er ‘pas’ 4 jaar woon. Ik keek er heel erg naar uit om in Utrecht te gaan wonen, en gelukkig kan ik nog steeds heel goed vasthouden aan dat gevoel. Zeker als er af en toe vrienden van buiten Utrecht op bezoek komen, en dan wel 10 keer op een dag zeggen ‘Goh, wat is Utrecht leuk!’, dan denk ik altijd ‘ja he??’ haha.

 7. Rowan

  Wat een heerlijke week, soms kan het zo lekker zijn om even niks te moeten, lekker bijkomen. Groot gelijk dat je dat ook even hebt gedaan!

 8. Lotte

  Wat heerlijk zo’n weekje, kan er zelf altijd wel van genieten;) maar mijn dringende vraag; wat vond je van de film Finding Nemo? Schokkend om te horen dat je die nog nooit eerder had gezien, hahaha;)
  Hopelijk heb je weer een fijne week!
  Liefs.

  1. Haha jaaa, I know! Nu hij op Netflix stond kon ik er echt niet meer onderuit. Ik vond ‘m super leuk, met name Dory. Dus ik kan niet wachten om Finding Dory te zien!

Geef een reactie