Asia Gardens: overnachten in een paradijs

asiagardens5

Het is inmiddels hartje zomer, maar ik kan me de laatste keer dat ik in bikini zat amper herinneren.. Hallo zon, waar ben je? Het liefst zou ik nu het vliegtuig naar een zonnig oord pakken, maar bij gebrek aan een geldboom blijft het voorlopig even bij wegdromen bij paradijselijke plaatjes. En terugdenken aan het heerlijke verblijf bij Asia Gardens, het 5 sterren resort waar ik tijdens mijn persreis in Spanje verbleef.

Asia Gardens

Nog niet eerder zat ik in zo’n mooi en luxe hotel. 7 zwembaden, 5 restaurants, een spa en een botanische tuin: het was er allemaal. Bij Asia Gardens waan je je ergens in een tropisch paradijs in Azië, maar in werkelijkheid bevind je je in Spanje. Omdat binnenkijken bij luxe hotels stiekem toch wel leuk is, geef ik jullie vandaag een kijkje in het resort.

hotelkamer2 hotelkamer

De hotelkamer

Het hotel heeft verschillende types hotelkamers. Een deluxe kamer, een superior deluxe en verschillende suites (met de presidential suite van 112m2 inclusief jacuzzi als absolute topper). Wij zaten in de ‘eenvoudigste’ kamer: de deluxe kamer.

Vergeleken met de hotels waar ik normaal verblijf was dit al een suite. Een ruim king size bed, een open badkamer met groot ligbad en grote inloop douche en een ruim balkon. Inclusief eigen slofjes en badjas, en dagelijks chocolaatjes ;-).

Prijzen zijn vanaf €350 per nacht, in het laagseizoen. Dat is flink in de buidel tasten, maar dan slaap je dus paradijselijk mooi.

asiagardens3 asiagardens4 asiagardens6 asiagardens7 asiagardens8 asiagardens10 asiagardens9

7 zwembaden

Op het resort vind je 7 zwembaden. Want op een been kun je natuurlijk niet staan. Er is een groot ‘normaal’ zwembad, een verwarmd zwembad, een ‘adult pool’ (zonder jengelende kinderen en topless zonnen is toegestaan), een kinderbad, een speciaal bad voor iedereen die in een suite verblijft en een zwembad dat bij de spa hoort.

Als normale gast heb je dus in principe 3 zwembaden tot je beschikking, maar 7 klinkt natuurlijk indrukwekkender. Vooral de ‘adult pool’, die je als laatste op de foto’s ziet was prachtig. Zoiets zou ik wel in mijn achtertuin willen hebben ;-).

asiagarden14 asiagardens2 asiagardens13 asiagardens15 asiagardens16

Een grote botanische tuin

Wat het resort zo bijzonder maakt is het Aziatische thema dat volledig is doorgevoerd in het hele park. Overal vind je mooie vijvers met bijzondere vissen, grote palmen en mooie planten en bloemen. Eigenlijk is het park een grote botanische tuin, er worden zelfs speciale rondleidingen gegeven waarbij je meer informatie krijgt over alle soorten planten die er groeien.

Hierdoor krijg je echt het gevoel alsof je ergens in een paradijs in Azië bent, in plaats van in Spanje. Nogmaals: een verblijf bij Asia Gardens is niet goedkoop, maar als je toe bent aan een ultieme zenvakantie dan is dit je adres.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Frauke

  Wauw! Die foto’s kunnen zo in een reisbrochure, prachtig zeg. Ik krijg er BIZAR veel zin van om op reis te gaan <3 Het voelt wel een beetje krom om je helemaal in Azië te wanen terwijl je in Spanje bent (ik denk dat ik liever voor the real deal ga dan), maar het is wel echt erg mooi uitgevoerd! Die zwembaden… Wauw. X

 2. Joëlle

  Ik had stiekem al even gegoogled na je verhalen op Snapchat, maar het prijskaartje is inderdaad zelfs via een pakketreis nog behoorlijk pittig. Logisch ook, als je de foto’s ziet, echt een prachtig resort. Wie weet, ooit een paar dagen voor een honeymoon ofzo – maar stiekem denk ik dat ik voor dat geld dan toch liever weer een retourtje Bangkok boek ;).

 3. Eline

  Wauw het ziet er echt prachtig uit! Echt een super luxe spa vakantie, het lijkt me daar echt heerlijk. Van je foto’s kom ik helemaal in de zomerse sferen. Hopelijk gaat het zonnetje hier ook wat meer schijnen.

 4. Dionne

  Wauw! Wat ziet het er prachtig uit! Echt heel mooi! Ik zie mijzelf daar wel zitten!

 5. Wauw, prachtig! En al die planten, ik word er echt oprecht gelukkig van. Dit heeft niet zo’n typisch hotel uitstraling gevoel, ik weet niet, zalig.

 6. Leuk deze post, meis! Mijn hotel review staat ook al in de kalander te wachten om online gegooid te worden ;-) Mis dit hotel – en het weer, hallo! – best wel een beetje hoor!

 7. Jessi

  Volgens mij betaal je dan in totaal veel minder om in Thailand zelf in zo’n luxe resort te verblijven :p geef mij dan maar The real deal. Al is het wel echt fancy. Maar nog geef ik nooit van mijn leven zoveel geld uit om te overnachten…

 8. Rochella

  Ik snap wel dat je terug droomt, het ziet er werkelijk geweldig uit. Ik mis de zon wel hoor. Toch maar snel met vakantie!

 9. Rowan

  Dit hotel ziet er inderdaad uit als een paradijsje! Wat prachtig zeg!

Geef een reactie