Diary week 28: 3D-printen, Pokémon vangen en parkfeestjes

wk28

Woehoe: de zomer is eindelijk gearriveerd! Afgelopen week speelde zich vooral buiten de deur af: feestjes in het park, buiten de deur eten, een middagje aan het stadsstrand.. Eigenlijk zoals het hoort in de zomer. Ook komende week belooft nog heel mooi te worden, ik heb er nu al zin in!

Vorige week maandag was ik ziek, dus deed ik even rustig aan. Ik werkte vanuit bed, en ‘s avonds maakte m’n huisgenootje deze lekkere salade voor me. Gelukkig heb ik blijkbaar een goede weerstand, want dinsdag voelde ik me eigenlijk alweer beter.

En dat kwam goed uit, want dinsdag had ik afgesproken met een vriendin. Om bij te kletsen, maar ook om elkaar een beetje te helpen met ons freelance werk. Freelancen kan best saai zijn, omdat je vaak alleen werkt. Dus afspreken om samen te werken is dan veel gezelliger!

Oh en ondertussen ving ik nog wat Pokémon. Ik zit inmiddels op level 10, haha!

‘s Avonds begon het op te klaren, en maakte ik een wandelingetje met m’n huisgenootje door het mooie Utrecht. Kon ik mooi Pokémon vangen en zij een sigaretje roken.

Woensdag zat ik weer een dagje op kantoor, dat was fijn want zo kon ik veel werk verzetten. Maar blijkbaar niet interessant genoeg om er een foto van te maken.. Haha.


Donderdag had ik met vriendinnetje Marieke afgesproken om wat te chillen in het Griftpark. Om de een of andere reden eindigen onze lunchdates of koffie-afspraken altijd in hele relaxte dagen (en vaak met wijn op het terras). Zo ook deze.

Eerst plukten we nog wat wilde bloemen uit de berm voor een mooi boeketje.

Vervolgens installeerde Marieke ook Pokémon op d’r telefoon en maakten we een lange wandeling door het park.

Uiteindelijk eindigden we dus op het terras, met wijn (en een soepje). Zo’n dag dat niets hoeft en alles kan: heerlijk.

Ennn hij was nog niet voorbij, want ‘s avonds deed ik drankjes met andere vriendinnen en dat werd later dan eigenlijk de bedoeling was (maar wel heeel leuk).

Vrijdagmiddag sprak ik af met Anja. Ha. Altijd blijven lachen he.

We lunchten met ijskoffie bij The Village; het was zulk lekker weer!

Vervolgens hebben we een lange wandeling gemaakt en ondertussen wat Pokémon gevangen, haha. Het bracht ons wel op leuke plekken waar we nog nooit eerder waren geweest. Zo spotte we dit leuke tafereeltje bijvoorbeeld.


‘s Avonds stapten we op de fiets naar restaurant LE:EN, waar we allebei uitgenodigd waren voor een etentje. Het is even zoeken naar LE:EN, maar het ligt op zo’n toffe plek!


|

Bij LE:EN kun je terecht voor Aziatisch eten; van Japans tot Thais, en Vietnamees tot Indonesisch, alle soorten Aziatische keukens zijn aanwezig. Het idee is dat je allerlei kleine hapjes bestelt, en deze dan samen deelt. Een soort Aziatische tapas dus. Mega lekker en super leuk! De locatie is ook erg tof, dus later meer over dit restaurant.Naast al het heerlijke eten was er nog iets leuks: Momentize. Momentize maakt beeldjes, geprint met een 3D-printer. Dat grote witte ding is een enorme scanner, die 360 graden foto’s maakt. Op basis van die foto wordt dan het beeldje geprint. Over vier weken kan ik het eindresultaat verwachten, ik ben heel erg benieuwd!

In principe werkt Momentize voornamelijk B2B, als marketingtool voor bedrijven. Maar een paar keer per jaar hebben ze ook een pop-up (zoals hier bij LE:EN), en dan kan je ook als particulier een beeldje van je laten maken. Leuk voor op de bruidstaart, of voor je grootouders ;-)

Zaterdagmiddag sprak ik met Maura af. Maura heeft een nieuwe kamer met balkon én balkonbar. Hoe cool is dit ding??

Zoals altijd zorgde Maura goed voor me. Toast met ei en avocado, yum!

Daarna hadden we een feestje in het park, wat zo leuk was! Iedereen nam gewoon wat te drinken en te eten en een kleedje mee. Ik kende vrijwel niemand, wat misschien juist zo leuk was. Al frisbeeënd (schrijf je dat zo?) heb ik iedereen een beetje leren kennen ;-) Uiteindelijk ging ik pas om 01:00 richting huis..

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/0925E740-FBA2-4693-A3CF-3C6DF7F8F9CC_zpsz5keamx8.jpg

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/B69A63FD-352C-45F6-9ED1-34DF9116D51B_zpsumplgxw1.jpg

Gistermiddag ging ik met m’n huisgenootje naar SOIA, het stadsstrand van Utrecht. Hier hebben we heerlijk in de zon gelegen. ‘s Avonds is er op zondag altijd een klein feestje inclusief dj. Is altijd erg leuk!

Nog later schoof ons andere huisgenootje ook aan, en aten we lekker op het terras van de Spaghetteria. We haalden nog een ijsje en een wijntje in de stad; het was een perfecte zomeravond.

Ik word altijd zo intens gelukkig van dit weer! Om het nog beter te maken ga ik vandaag naar het strand. Hopelijk kan ik in ieder geval m’n grote teen in de zee dippen.

Komende week wordt leuk: ik heb een nachtje weg geboekt met Marieke, ik ga nog even naar de Zomerfeesten in Nijmegen en dit weekend is De Leuke Festival. Ook zin in een festival? Ik mag 2 kaartjes weggeven voor De Leuke Festival, check mijn facebookpagina om kans te maken op de kaartjes.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Marlies

  Wat een heerlijke week (qua activiteiten maar ook qua eten, lekker!)

 2. Ice Pandora

  Ik superrrr benieuwd naar jouw 3D poppetje van jezelf :D
  Volgens mij heb je een heerlijk weekje gehad met veel
  lekker eten en quality time met vriendinnen, altijd goed ;)
  Xx Ice Pandora

 3. Demi

  Wat ‘n leuke foto’s! Ben erg benieuwd hoe je 3D beeldje gaat worden. En lange leve Pokémon Go :p

 4. Mylene

  Ohhh ik wil ook bloemen plukken!
  Grappig trouwens, ik ken Anja via Instagram en wist helemaal niet dat jullie goede vriendinnen waren. Kleine wereld.

 5. Eline

  Wat een heerlijke weken al dat eten ziet er zo gezellig en vooral heel lekker uit. Zo fijn dat het weer nu beter is. Die avonden met een wijntje en gezellige mensen is het leukst.

 6. Merel Teunis

  Zon, balkonbar is zoooo leuk! En vooral met dit weer kan je er nu natuurlijk goed van genieten? Fijn die lange wandelingen en ook dagen dat alles mag en niets hoeft. Leuk om weer te lezen dit!

  Liefs, Merel

 7. Alex

  Klinkt super leuk! En mooie foto’s ook :)
  Hier in New York heb ik helaas helemaal niet zo veel tijd om zo veel van het mooie weer te genieten, want werken is hier toch wel net wat anders!

  Liefs,
  Alex

Geef een reactie