Diary week 34: zomer, Phantasialand & inpakken voor vakantie

wk34

Yessss, afgelopen week was de zomer eindelijk terug! Eigenlijk iets te laat (en wel heul erg heet), maar hey, mij hoor je niet klagen. Deze week een iets kortere diary, want vrijdag ben ik op vakantie gegaan. Afgelopen week was al een lekker voorproefje van mijn weekje surfen!

Maandag werkte ik overdag aan m’n blog, o.a. het artikel over gewoontes aanleren. Super leuk dat er al zoveel mensen gereageerd hebben die mee willen doen aan het experiment! Ik ga nu eerst even van mijn vakantie genieten, maar daarna neem ik zeker contact met jullie op!

‘s Avonds kwam vriendinnetje Roos eten, en maakten we een overheerlijke risotto. Recept komt later deze week online! Daarna hingen we gezellig op de bank met een kopje thee & stroopwafels.

Dinsdag ging de wekker vroeg, want ik ging samen met twee vrienden op uitnodiging naar Phantasialand! We gaan wel vaker naar pretparken, en hier waren we nog nooit eerder geweest! Het was wel ruim 2,5 uur rijden, dus besteedde ik m’n tijd nuttig door ondertussen foto’s te editten.

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/9AA8AFD1-54C5-41FC-B11A-A8701278796D_zpslfg0o5sz.jpg

Kijk hoe leuk dit eruit ziet!

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/57F0AB39-7512-4D7E-B192-9CFEF4A5C03A_zpss5mosmrq.jpg

Een paar weken terug is er een hele toffe nieuwe achtbaan in Phantasialand geopend, Taron. Het is de snelste multi-lanceringsachtbaan ter wereld. Dat houdt in dat terwijl je dus al heeeel hard gaat, je nog een keer heel hard wordt gelanceerd (met wel 117km per uur!!). Echt heel gaaf haha.

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/64A5FCC8-650A-4176-BB0B-D4FBD31E8518_zpsjb7ziyub.jpg

Het park zag er ook zo tof uit! Met allerlei verschillende themawerelden, die tot in de details waren uitgewerkt. Later komt hier nog een verslag van, we hebben namelijk ook hele coole on ride filmpjes in de achtbanen gemaakt!

Woensdag was het warrrrrrm. Toch sloot ik mezelf binnen op, ik moest namelijk nog even werken en ik wilde wat blogjes schrijven zodat jullie volgende week wat te lezen hebben als ik weg ben!

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/F29C5C97-C40F-46EB-8F45-AD89C9C15074_zpsg75zynm7.jpg

Maarrrr ‘s middags ben ik wel even het water in gedoken bij de Munt, een van m’n favoriete zwemplekjes in Utrecht.

http://i844.photobucket.com/albums/ab6/Marlousvdh/2014-07/FD57265B-D7D4-4DDA-845E-B0A0F5FD0A7F_zpseysceitx.jpg

Vervolgens deed ik nog even een biertje op het terras met m’n bff Arthur, die net klaar met werken was. We fikten weg op het terras, haha.

\

Daarna ging ik met Roos naar de Neude, waar Ellis Gourmet Burgers haar deuren had geopend. Wij waren uitgenodigd voor een etentje en yum, wat een lekkere burgers hebben ze daar! Ook de homemade ice teas kan ik van harte aanbevelen. Ik begin nu alweer te watertanden..

Donderdagochtend ging ik al vroeg naar kantoor, zodat ik ook een beetje op tijd weer naar huis kon.

‘s Middags ging ik nog even met Roos de stad in, voor wat last minute pre-vakantie shoppings. Overal was nu sale, dus dat kwam goed uit! Ik kocht twee simpele maar mooie hemdjes bij America Today, een chille jumper bij Pull & Bear, twee hele mooie bh’tjes en een zonnebril van Monki, een haarbandje van Hollister en wat touwtjes om enkelbandjes van te knopen.

En deze leuke schoentjes! Afgeprijsd van 50 naar 20 euro, van Roxy.

Daarna ben ik op de grond gaan liggen naast de ventilator. Zo. Warm. Haha pff. Maar we mogen niet klagen he ;-)

‘s Avonds heb ik op het heerlijke dakterras van Roos nog even wat blogjes uitgeschreven, en daarna dook ik m’n bed in. Al duurde het even voordat ik in slaap viel, zo warm.. pff!

Vrijdag heb ik m’n koffer ingepakt en zijn we naar Frankrijk vertrokken. Aan het eind van deze week komen we weer terug.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe! Hopelijk blijft het hier ook nog mooi weer, en kunnen jullie ook een beetje vakantie vieren. Mocht je nog tips nodig hebben voor Utrecht, check dan mijn ‘zomer in Utrecht‘ lijstje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Josianne

  Een aantal foto’s doet het niet helaas :( Maar wel een lekkere week gehad! Ik ben benieuwd naar je filmpjes van de achtbanen, die zijn altijd leuk om te zien! Geniet van het surfen :D

 2. Rianca

  Wat een heerlijkheid afgelopen week! Veel plezier met surfen trouwens! En Ellis Gourmet Burgers is echt een aanrader. Zowel in Rotterdam als in Antwerpen gegeten en beide keren heerlijk. En wat je zegt. De homemade icetea’s zijn to die for.

 3. Sanne

  Veel plezier in Frankrijk! Ik ben zo benieuwd naar je surfverhalen!

 4. Demi

  Phantasialand is zooo leuk, echt ‘n geweldig pretpark! Heel erg veel plezier in Frankrijk :D

 5. Roos

  Ik ben erg benieuwd naar het risotto recept, mijn all time favorite food! Dat dakterras is trouwens echt heel mooi zeg.

 6. Desiree

  Wat een heerlijke foto’s! Afgelopen week was het wel errug warm! Eigenlijk een beetje te veel van het goede, maar hey hier in Nederland ben ik al blij met elke zonnestraal, haha. Ontzettend veel plezier op vakantie! Ben benieuwd naar je blogjes.

 7. Elaintje

  Fijne vakantie! Die achtbaan klinkt echt heel leuk. Goeie shopvangst.

Geef een reactie