favoriete lifestyleblogs

Sinds ik weer in een wat beter blogritme zit heb ik ook meer tijd om andere blogs te lezen. Via de comments maar ook via andere blogs heb ik weer een paar leuke lifestyleblogs ontdekt die ik graag met jullie deel. Sharing is caring toch?

lifestyleblogs

Happy Acorn

Happy Acorn is de blog van Nina, waar je persoonlijke stukjes, receptjes, DIYs, reisverslagen en ‘van alles en nog wat’-artikelen vindt. Het leuke van Nina’s blog is haar persoonlijke en creatieve ‘touch’ die ze aan de stukjes geeft, door bijvoorbeeld handgeschreven lijstjes. Daarnaast heeft ze zo’n lekker ‘no nonsense’ stijltje, leest lekker weg.

 

lifestyleblogs

Mylene Cybele

Mylene draait net als ik al heel wat jaartjes mee in het blogwereldje. Dat vind ik leuk, want die vind je nog maar zelden. Je ziet het ook gelijk terug aan haar blog, want daar vind je nog ‘echte’ blogstukjes. Goed geschreven teksten die prettig weglezen. Naast persoonlijke teksten heeft Mylene ook goede lees- en kijktips. Oh, en een errrrg mooi instagramaccount.

 

lifestyleblogs

Zenzoekers

Zenzoekers is een nuchtere blog vol interessante mindstyle artikelen. Meditatie-oefeningen, reflectie artikelen, zentips, artikelen over geluk.. van zenzoekers word je een stukje wijzer en blijer! De blog wordt geschreven door Lisa en Shirah, en ook Shirah ‘ken’ ik nog van way way back toen iedereen nog blogde via web-log.nl of livejournal.nl. En ook dat zie je terug: goede, diepgaande stukken met een fijne schrijfstijl.

 

Ik hoop dat ik jullie weer drie leuke lifestyleblogs ‘rijker’ heb gemaakt. Heb je zelf nog een aanrader? Tip ‘m dan vooral in de comments!

Gerelateerd

29 reacties op “Favorieten: lifestyleblogs #5

  1. Leuke tips zeg! Ik kende nog geen enkel van de 3, dus ik ga ze nu even bekijken. Vooral die eerste blog klinkt erg leuk en creatief, ik ben al benieuwd. De lay-out van Zenzoekers vind ik trouwens al heel erg rustgevend an sich, haha. X

  2. Ik kende ze toevallig alle drie, en Nina ken ik toevallig ook in ‘real life’ en ze is al net zo lief en leuk als haar blog (: Ik ben fan! Haar Instagram is ook heel leuk trouwens! En de artikelen van Zenzoekers zijn altijd echt fijn – ik heb er vaak wat aan! Leuk zo’n lijstje! Liefs, Stella.

  3. Ik zit de hele dag al met grote ogen naar mijn ‘je-hebt-een-nieuwe-volger!’-meldingen te kijken, en nu snap ik waarom! Superleuk dat je mijn bog hier gedeeld hebt, en wat een lieve dingen zeg je erover (-: Dankjewel!

  4. Ik kende ze geen van drieën. Ik heb ze inmiddels bekeken en Mylene’s blog spreekt me het meeste aan. Ik hou van bloggers die hun persoonlijke gevoelens en gedachten delen en zich daar open en eerlijk in op durven stellen. Mylene lijkt me zo iemand.

    Ik heb onlangs Thank God It’s Monday ontdekt (www.thankgoditismonday.nl) en ben nu al helemaal verslingerd geraakt aan deze blog van Melle. Aanrader!

  5. Aaaww wat supertof dit, dankjewel! Ik zag opeens dat ik een paar nieuwe volgers op Bloglovin’ erbij had en dacht: huhhh hoe dan?? Maar dit verklaart alles. Superlief en wat een eer dat je mij noemt, aangezien ik jouw blog één van de betere vind! Doet me goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *