Favorieten: lifestyleblogs #5

favoriete lifestyleblogs

Sinds ik weer in een wat beter blogritme zit heb ik ook meer tijd om andere blogs te lezen. Via de comments maar ook via andere blogs heb ik weer een paar leuke lifestyleblogs ontdekt die ik graag met jullie deel. Sharing is caring toch?

lifestyleblogs

Happy Acorn

Happy Acorn is de blog van Nina, waar je persoonlijke stukjes, receptjes, DIYs, reisverslagen en ‘van alles en nog wat’-artikelen vindt. Het leuke van Nina’s blog is haar persoonlijke en creatieve ‘touch’ die ze aan de stukjes geeft, door bijvoorbeeld handgeschreven lijstjes. Daarnaast heeft ze zo’n lekker ‘no nonsense’ stijltje, leest lekker weg.

 

lifestyleblogs

Mylene Cybele

Mylene draait net als ik al heel wat jaartjes mee in het blogwereldje. Dat vind ik leuk, want die vind je nog maar zelden. Je ziet het ook gelijk terug aan haar blog, want daar vind je nog ‘echte’ blogstukjes. Goed geschreven teksten die prettig weglezen. Naast persoonlijke teksten heeft Mylene ook goede lees- en kijktips. Oh, en een errrrg mooi instagramaccount.

 

lifestyleblogs

Zenzoekers

Zenzoekers is een nuchtere blog vol interessante mindstyle artikelen. Meditatie-oefeningen, reflectie artikelen, zentips, artikelen over geluk.. van zenzoekers word je een stukje wijzer en blijer! De blog wordt geschreven door Lisa en Shirah, en ook Shirah ‘ken’ ik nog van way way back toen iedereen nog blogde via web-log.nl of livejournal.nl. En ook dat zie je terug: goede, diepgaande stukken met een fijne schrijfstijl.

 

Ik hoop dat ik jullie weer drie leuke lifestyleblogs ‘rijker’ heb gemaakt. Heb je zelf nog een aanrader? Tip ‘m dan vooral in de comments!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 29 reacties

 1. Linda

  Zenzoekers lees ik ook graag! Fijne en inspirerende artikelen :-)

 2. Frauke

  Leuke tips zeg! Ik kende nog geen enkel van de 3, dus ik ga ze nu even bekijken. Vooral die eerste blog klinkt erg leuk en creatief, ik ben al benieuwd. De lay-out van Zenzoekers vind ik trouwens al heel erg rustgevend an sich, haha. X

 3. Eline

  Wat een fijne tips. Ik kende de eerste al, maar bij die andere ga ik zeker een kijkje nemen. Zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 4. Shirah

  Wauw, wat ontzettend leuk dat je onze blog noemt! Dankjewel, mijn dag kan niet meer stuk!

 5. Shifra

  Nou, wat leuk! Ik kende ze alledrie nog niet! Ik ga ze even aanklikken. :) Vooral Happy Acorn lijkt me leuk!

 6. Sanne

  Ik ken ze alledrie al en ik zou ze alledrie ook zeker aanraden! Superleuke blogs. :)

 7. Stella

  Ik kende ze toevallig alle drie, en Nina ken ik toevallig ook in ‘real life’ en ze is al net zo lief en leuk als haar blog (: Ik ben fan! Haar Instagram is ook heel leuk trouwens! En de artikelen van Zenzoekers zijn altijd echt fijn – ik heb er vaak wat aan! Leuk zo’n lijstje! Liefs, Stella.

 8. Demi

  Het lijken me allemaal super leuke blogs! Ik ken alleen Mylene, maar ga ook zeker een kijkje nemen op de andere blogs :)

 9. Darina

  Ik ken ze nog niet, maar altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Bedankt voor de tips!

 10. Sija

  Leuke blogjes! Ik ga er zeker even naar kijken, altijd leuk om nieuwe blogs te volgen. Ik vind jouw blog design trouwens echt geweldig! :)

 11. Melle

  Kende 2 van de 3. Best een goede score :) Gauw de blog van Mylene even bekijken!

 12. Sandra

  Alle drie ken ik ze nog niet! Ga ze even bekijken nu gelijk. Al komt de blog van Mylene mij wel een klein beetje bekend voor. Ik ga even kijken!

 13. Ik zit de hele dag al met grote ogen naar mijn ‘je-hebt-een-nieuwe-volger!’-meldingen te kijken, en nu snap ik waarom! Superleuk dat je mijn bog hier gedeeld hebt, en wat een lieve dingen zeg je erover (-: Dankjewel!

 14. Shirley

  Leuke tips. Ik kende er 1 nog niet en die heb ik direct toegevoegd aan de blogs die ik volg op Bloglovin’.

 15. Annelies

  Leuke tips! Ik neem zeker een kijkje want ik kende ze alledrie nog niet.

 16. Angélica

  Ah wat leuk, Mylène kende ik al maar de rest nog niet! Hopelijk zijn die ook zo leuk :)

 17. Marjoke

  Ik kende ze geen van drieën. Ik heb ze inmiddels bekeken en Mylene’s blog spreekt me het meeste aan. Ik hou van bloggers die hun persoonlijke gevoelens en gedachten delen en zich daar open en eerlijk in op durven stellen. Mylene lijkt me zo iemand.

  Ik heb onlangs Thank God It’s Monday ontdekt (www.thankgoditismonday.nl) en ben nu al helemaal verslingerd geraakt aan deze blog van Melle. Aanrader!

 18. Sonja

  Leuk!! Van de eerste twee ben ik zelf ook erg fan, de laatste ken ik nog niet – gelijk checken dus!;)

 19. Mylene

  Aaaww wat supertof dit, dankjewel! Ik zag opeens dat ik een paar nieuwe volgers op Bloglovin’ erbij had en dacht: huhhh hoe dan?? Maar dit verklaart alles. Superlief en wat een eer dat je mij noemt, aangezien ik jouw blog één van de betere vind! Doet me goed.

Geef een reactie