Hotspot: Rood en Bloem

rood en bloem

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik dol ben op bloemen en planten, ze zitten zelfs in mijn layout verwerkt. Helemaal blij werd ik dan ook van Rood en Bloem, een winkel vol bloemen, planten en hebbedingetjes in Utrecht. Het liefst wilde ik alle plantjes mee naar huis nemen!

rood en bloem
rood en bloem
rood en bloem

Dromen najagen

Rood en Bloem wordt gerund door Carolien, die haar goede baan opzegde om haar droom na te jagen: een eigen winkeltje runnen. Dat vind ik altijd zo inspirerend om te horen!

Naast bloemen en planten kun je bij Rood en Bloem ook terecht voor hele leuke hebbedingetjes zoals de pins van We are out of office, vintage botanische posters en mooi servies. Ook geeft Carolien workshops in o.a. bloemschikken.

rood en bloem
roodenbloem
rood en bloem

Update juni 2018

Inmiddels is Rood en Bloem verhuisd naar een nog mooier pand in de binnenstad! Zie hier de nieuwe post over Rood en Bloem.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Karlijn

  Oké, maar dit is echt een hele goede tip. Een paar weken geleden ben ik nog door heel Utrecht gestruind op zoek naar een leuke planten / bloemenwinkel, maar kwam ik uiteindelijk uit bij het tuincentrum, omdat ik nergens wat kon vinden (en zelfs daar vond ik niet echt plantjes waar ik naar op zoek was). Deze winkel ziet er echt heel erg leuk uit, dus daar ga ik binnenkort dan maar eens langs!

  1. Rood&Bloem

   Lieve Karlijn,
   Je bent meer dan welkom om een keertje een kijkje te komen nemen. Elke week zorg ik voor nieuwe bijzondere kamerplanten. Lieve groet Rood&Bloem

 2. Sija

  Dat ziet er echt super uit! Wat goed van haar dat ze haar droom heeft gevolgd. :) Ik woon niet dichtbij maar als ik weer in Utrecht kom dan ga ik zeker langs!

 3. Charelle

  Oh wat een ontzettend leuke winkel lijkt me dit! Beetje uit de buurt, maar ik zet het in ieder geval op mijn Utrecht hotspot list. ^^

 4. Wat heerlijk zo’n winkels! Heb toevallig vorig weekend een gelijkaardige winkel in Antwerpen ontdekt (en een blogpostje over geschreven) en ik werd daar ook helemaal gelukkig van!

Geef een reactie