Wat ik zou meenemen op reis (als alles in mijn SuitSuit koffer paste).

SuitSuit koffer van Duifhuizen

Ik heb het geluk dat ik er zo nu en dan even tussenuit kan piepen. Een korte city trip, een persreis of een weekendje bij mijn ouders.. ik probeer er elke maand even ‘uit’ te zijn. Vanaf nu wordt dat nog leuker, want ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers een nieuw koffer uitzoeken! Het werd dit prachtige pastelgele koffertje van SuitSuit, ideaal voor mijn korte tripjes. Vandaag laat ik jullie natuurlijk de koffer zien, maar ook alle dingen die ik het meest mis wanneer ik op reis ben. Een soort ‘what should be in my bag’, wanneer je in het buitenland bent ;-).

SuitSuit koffer van Duifhuizen

SuitSuit koffers

Ik had SuitSuit al vaker voorbij zien komen: stevige koffers in allerlei leuke kleurtjes en vrolijke printjes, die het reizen een stuk leuker maken. Zelf ging ik voor dit pastelgele exemplaar, die me een beetje aan een SMEG-koelkast deed denken. Van de kleur geel word ik altijd vrolijk, en zo herken ik mijn koffer sneller op de band.

Wat ik niet wist, is dat de koffers van SuitSuit ook heel erg praktisch zijn. Zo hebben ze vier super soepele en flexibele wieltjes, die alle kanten op rijden. Het handvat klikt gemakkelijk in en uit, en is op verschillende standen uit te schuiven. Elk koffer heeft een ingebouwd TSA slot, waarmee je je koffer veilig op slot kan doen. En ook van de binnenkant werd ik blij: er zitten genoeg handige vakjes en ritsjes waarin je allerlei accessoires zoals sieraden, snoertjes of sokken goed in kan opbergen. Het enige wat ik mis is eigenlijk een vak voor mijn laptop, al doe ik die meestal gewoon in mijn handtas.

De koffer ziet er super leuk uit, maar hij is vooral heel erg fijn. Hij weegt amper iets, is zeer wendbaar en door de indeling kun je ‘m efficiënt inpakken. Voor mij is dit formaat ideaal omdat ik vaak weekendjes weg ben, maar er zijn ook nog 2 grotere modellen – voor de echte wereldreizigers ;-).

SuitSuit koffer van Duifhuizen

Wat ik het meest mis als ik op reis ben

Ik had hier natuurlijk een ‘what’s in my bag’ kunnen delen zoals een blogger betaamd, maar ik gok dat ik niet heel veel andere gekke dingen mee op reis neem dan jullie. Vandaar dat ik nu niet laat zien wat ik meeneem, maar wat ik wou dat ik altijd kon meenemen. De dingen die ik het meest mis als ik op reis ben.

♥ Ik ben dol op spelletjes, vooral Koehandel is een van mijn favorieten. Ik geloof dat je buiten Duitsland nergens dit spel kan vinden. Gelukkig neemt het kaartspel niet veel plek in, dus deze stop ik vaak nog op het laatste moment in mijn koffer!
♥ Een van mijn lievelingssnoepjes: zoute drop. Gelukkig zijn de Denen ook dropliefhebbers, dus tijdens mijn tripjes naar Kopenhagen heb ik niets te klagen. Maar zeker wanneer ik voor langere tijd in het buitenland ben kan ik echte drop-cravings krijgen..
♥ Hetzelfde geldt voor kaas. I love kaas, en nergens ter wereld heb je zoveel keuze aan echt lekkere kaas als hier in Nederland. Tuurlijk, in Frankrijk en Italië hebben ze heerlijke borrelkaasjes. Maar echt goede kaas voor op brood? Nope.
♥ Ok, nog een food-item dat ik mis in het buitenland: pindakaas. Een vrij bekend product, maar in bijvoorbeeld Amerika hebben ze van die hele creamy pindakazen terwijl juist deze – met extra stukjes noot – mijn favoriet is!
♥ Wat ik soms ook mis: gewoon een Nederlands tijdschrift. In het buitenland vind je vaak wel Engelse of Duitse tijdschriften, maar doe mij maar gewoon de Linda.
♥ Het past helaas niet in dit koffertje, anders zou ik mijn fiets zeker meenemen. Het blijft m’n favoriete vervoersmiddel, zeker tijdens city trips!
♥ Natuurlijk mag mijn bed niet in dit lijstje ontbreken. Ik ben geen moeilijke slaper, maar er is geen bed dat zo lekker ligt als het mijne!
♥ Ok ok; wat ik het allerliefst in mijn koffer zou willen stoppen: m’n familie, vrienden en lieve beestjes. Gelukkig gaan vrienden en familie vaak wel mee op reis (maar gelukkig niet in mijn koffer), en krijg ik genoeg foto’s doorgestuurd van alle lieve beestjes thuis.

Ik vroeg deze vraag gisteren ook al op twitter (klik op het bericht om de reacties te lezen), maar ben ook wel benieuwd naar jullie antwoord. Wat mis jij als je in het buitenland bent?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Jessi

  Mijn kat mis ik het meest. Jammer dat die nooit mee kan :)

 2. Mylene

  Pindakaaaas, ja! Het liefst in combinatie met havermout en banaan. Dat kan ik iedere ochtend eten en mis ik dan soms wel. Mooi koffertje trouwens! Die vakjes zijn echt superhandig

 3. Eline

  Wauw wat een prachtige koffer! Zo mooi die gele kleur en je herkent hem inderdaad meteen, super handig. Wat ik het meest mis is vaak toch pindakaas. Daar krijg ik op een gegeven moment zo veel trek in!

 4. Roos

  Aah dit is echt zo’n schattig koffertje, heel mooi! X

 5. Madam Elisa

  Ik mis altijd mijn kat, en me eigen bed *smile* ben niet zo’n hele erge reiziger.

 6. Kimberly

  Wauw, mooie koffer! Ik vind de kleur echt geweldig. Zo weet je ook zeker dat je hem nooit kwijtraakt ;). EN zoals ik op twitter al zei – KAAS! Altijd kaas.

 7. Nienke

  Ik vind dit zo’n super, super, super leuke koffer! Zoo schattig. :D

 8. Lisa

  Ooh ik vind zulke koffertjes zó leuk maar ik zou geen enkele reden kunnen verzinnen waarom ik er op dit moment een nodig heb, haha. Ik heb als ik terug in Nederland ben echt geen geld voor een koffer, laat staan om überhaupt een vliegreis ergens heen te maken. Maar als ik er ooit eentje nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

  1. Ik heb het zelf wel altijd fijn gevonden om een klein koffertje te hebben, voor wanneer ik een weekendje naar mijn ouders ga. Dat gesjouw met tassen in de trein.. zo’n koffer is dan veel makkelijker. Ik had er eerst een van de Primark, voor €25. Maar dit koffertje is zoveel fijner! Veel steviger en veel wendbaarder. Mocht je nog een nieuwe nodig hebben dan kan ik deze wel aanrader ;-)

 9. Anna

  Zo’n toffe koffer! Prachtig kleurtje ook <3. Haha, jaaa, pindakaas! Dat mis ik ook echt als ik op reis ben. En Nederlandse tijdschriften ook, is toch heel anders dan in het Engels/andere bladen lezen.

 10. Hailey

  Wat een leuke koffer! De binnenkant van de deksel is ook geniaal! Ik neem altijd mijn kussen met mij mee als ik op vakantie ga! Anders kan ik niet slapen. Hetzelfde geldt voor een kruik trouwens!

 11. Tess

  Mag ik vragen waar jij je lijst voor je Warhol poster vandaan hebt? Ik kan nérgens een zwarte lijst vinden voor een enigszins redelijke prijs namelijk :-).

   1. Tess

    Oh haha, mijn Warhol poster heeft andere afmetingen dan! Thanks in ieder geval, ik ga ‘m wel gewoon opmeten ipv op de website van Moderna Museet kijken 8-).

 12. Amela

  Ik heb deze net binnen! Ook in pastel geel, super blij mee! Gaat binnenkort mee naar Madrid :)

Geef een reactie