Reisgids: Time to Momo Utrecht stadsgids

time to momo

Utreg, me stadsie. Ik woon hier nu ruim 4 jaar, en voel me hier enorm thuis. Wat mij betreft is Utrecht de leukste stad van Nederland! Er zijn zoveel leuke eettentjes, barretjes, evenementen, musea, festivals en andere leuke dingen in Utrecht te vinden. Een deel daarvan vind je op mijn hotspotpagina, maar gelukkig heeft Utrecht nu ook z’n eigen city guide. Als trotse Utrechter laat ik ‘m graag aan je zien, en: ik mag 5 exemplaren weggeven! Zo kunnen jullie allemaal Utrecht gaan ontdekken (en net als ik verliefd worden op deze heerlijke stad).

time to momo

100 % = Time to momo

Time to momo? Wellicht klinken de 100% reisgidsen je iets bekender in de oren. Deze compacte gidsjes met tips en adresjes van locals en leuke stadswandelingen waren altijd mijn favoriet. Ik zeg waren, want de 100% reisgidsjes bestaan niet meer. Ze hebben een volledige upgrade gekregen in de vorm van een redesign maar ook een nóg betere inhoud, en heten voortaan Time to Momo.

Momo? Was da? Momo is afgeleid van de uitgeverij, Mo’media, en betekent op dit moment nog niet echt iets. De bedoeling is dat de Time to momo reisgidsjes net als de 100% reisgidsen uitgroeien tot de favoriete gidsen van iedereen, en dat ‘Momo-en’ een begrip wordt. Voor mij betekent dat dan citytrippen, en daarbij alle leuke en hippe adresjes afgaan waar je niet de toeristen maar de locals treft.

Explore Utrecht

Op de website van Time to momo staat de volgende beschrijving bij het Utrechtgidsje:

Utrecht voelt al snel ‘van jou’. Het is een stad en dorp tegelijk, en alles is op loopafstand. Deze vierde stad van Nederland zit vol met bezienswaardigheden, cafés en leuke shopadressen. Natuurlijk laten we je de grachten met unieke werfkelders, de markante Domtoren, de leukste winkelstraten en interessante musea zien. Maar je gaat óók de wijken aan de rand van de binnenstad ontdekken, met hun eigen karakter, speciaalzaakjes en hotspots.

Daar kan ik me helemaal in vinden! Ook voor mij valt er nog genoeg te ontdekken, daarom ga ik aan de hand van de Time to momo Utrechtgids Utrecht verder verkennen, in het kader van mijn Explore Utrecht-rubriek. Zo heb ik nog nooit de Domtoren beklommen, ken ik de wijk Lombok nog niet super goed én zijn er nog genoeg restaurants om te ontdekken. Ik zal van alles verslag doen op mijn blog, zodat jullie Utrecht ook een beetje beter leren kennen. Zie mij maar als Utrecht ambassadeur ;-).

Time to momo Utrecht winactie [gesloten]

Kan je niet wachten en wil je zelf op ontdekkingstocht? Dan heb ik goed nieuws voor je: ik mag maar liefst 5 exemplaren van de Time to momo Utrechtgids verloten. Nog leuker: de gids is er ook in het Engels: speciaal voor toeristen, maar misschien ook een leuk cadeautje voor vrienden en familie uit het buitenland. Of wellicht ken jij Utrecht al op je duimpje, maar is deze gids een stille hint voor de ontvanger om eens op bezoek te komen ;-). Meedoen voor jezelf natuurlijk ook helemaal prima.

Ga naar mijn facebookpagina om mee te doen met de winactie. Iedereen met een Nederlands of Belgisch adres kan meedoen! Check ook de facebookpagina van Toerisme Utrecht om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes in en rondom Utrecht.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Mylene

    Wat leuk dit! Ik kan ook nog zoveel leren van onze stad en heb zelf bijvoorbeeld ook nog nooit de Domtoren beklommen. Oh en misschien zie ik je dan nog wel in Lombok! :)

Geef een reactie