Gratis printable: handige weekplanner

weekplanner

Nu de kerstvakantie voorbij is, de feestdagen achter de rug zijn en het nieuwe jaar begonnen is, is het tijd voor weer een beetje ritme en structuur. Ik ben dol op plannen (me er aan houden is een tweede, maar hey), maar kon niet echte de perfecte planner vinden. Dus maakte ik ‘m maar zelf!

De perfecte weekplanner

Ik zocht een fijne weekplanner, waar ik naast mijn taken voor school en werk ook mijn blogs kon inplannen. Bovendien wilde ik ruimte voor afspraken (koffiedates, samen eten etc) en voor mijn dagelijkse to do’s. En dat overzichtelijk per dag in een week bij elkaar.

Verder wilde ik ook ruimte voor krabbels, losse to do lijstjes en andere belangrijke notities. Dus maakte ik er een extra pagina bij, waarop je je maaltijden kunt inplannen, je nieuw aan te leren gewoontes kunt bijhouden, de events (verjaardagen, uitjes, blogevents..) van die week kunt vermelden.. én er is ruimte voor doodles en to do lijstjes! Bovendien is er nog een vakje met ‘focus’, waar je kunt aangeven waar je die week rekening mee wilt houden/nadruk op wilt leggen.

Met andere woorden: de perfecte planner, ontworpen met de hulp van vriendinnetje Nicolette.

weekplanner

Klik hier om de planner te downloaden.

Plan tips

Mocht je nog tips kunnen gebruiken bij het plannen, check dan dit artikel over plannen of dit artikel over georganiseerd leven. Succes!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Joke

  Leuk en handig
  Mooi ontwerp!

 2. Wauw hij is zo gaaf en handig! Deze ga ik zeker printen. En wat handig dat je een speciale maakt voor je supporters op Patreon zeg ;) Malou x

 3. Leuke planner! Ik werk momenteel met een papieren agenda en een schriftje. Misschien moet ik toch eens overschakelen naar één systeem …

 4. Evelien

  Wat een handige planner! Leuk design ook, helemaal in ldos-stijl.

 5. Romy

  Oehhh thanks! Ik heb hem even bij mijn favorieten toegevoegd, dit gaat zeker binnenkort van pas komen! En wat superhandig dat je het combineert hebt met Patreon! :D

 6. Marlies

  Ik ben al super lang op zoek naar een goeie weekplanner en dit is precies wat ik zoek! :)
  Ik ga hem zeker printen en eens een betere kijk nemen bij Patreon. Heb hier namelijk nog nooit van gehoord.

 7. Wat een geweldige post. Planning is your friend!
  Goed bezig hoor en je site ziet er super uit.

  grt Willem

Geef een reactie