De leukste Vlaamse lifestyle blogs

Vlaamse lifestyle blogs

Nu ik een Favoriete Belg heb en me dus wat vaker in Vlaanderen begeef, leek het me leuk om ook eens het Vlaamse blogland te verkennen. Mijn favoriete soort blogs zijn lifestyle blogs, dus ik beperk me dit keer tot Vlaamse lifestyle blogs. Mocht je nog aanraders hebben deel ze dan vooral in de comments, dan komt er zeker een deel 2!

Vlaamse lifestyle blogs

Tussen mars en jupiter

De blog van de vijfentwintigjarige Irene ontdekte ik doordat ze af en toe reacties achterlaat op mijn blog. Op Tussenmarsenjupiter.be schrijft ze vooral persoonlijke tekstjes. Dagboekjes, favorieten, tips, uitdagingen.. Dat allemaal vergezeld door mooie plaatjes!

Vlaamse lifestyle blogs

de kleine dingen

De blog van Taïs gaat over – zoals de titel al zegt – de kleine dingen in het leven. Op dekleinedingen.com deelt ze alles wat haar blij maakt. Dat zijn lekkere receptjes, DIY’s, favorieten, reizen, hotspots en andere aanraders. Fijne blog om lekker doorheen te bladeren!

Vlaamse lifestyle blogs

Flaubert’s Carrots

Ik moest meteen lachen toen ik de categorie ‘boefen’ zag, mijn Favoriete Belg noemt me namelijk altijd een ‘boefertje’. Boefen komt van het Franse bouffer en staat voor eten, maar dan vooral op het altijd snacken of jezelf lekker volproppen (yup, that’s me!). De blog flaubertscarrot.com wordt gerund door Amber en Chiara. Naast ‘boefen’ vind je nog meer leuke categorieën zoals o.a. ‘bjoetie’, ‘pareltjes’ en ‘first world problems’. Een leuke no nonsense lifestyle blog!

Vlaamse lifestyle blogs

Tinsel

Natascha heeft met haar blog Tinsel sowieso de vrolijkste en meest originele layout. Op haar lifeblog vind je o.a. het ‘patat project’, met patatjes in allerlei soorten en variaties. Maar ook blogjes over reizen, een maand zonder alcohol, DIY’s, outfits en interieur komen voorbij. Allemaal super leuk, volgen dus!
Hebben jullie nog Vlaamse aanraders?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 25 reacties

 1. Ohhh ik kende alleen Tussen Mars en Jupiter, nu ga ik wel kijken bij die anderen! Wat heeft Tinsel een leuke lay-out, zeg. Malou x

 2. Anna Maria

  Oh de eerste twee ken ik zeker, ik moet zeggen dat Vlaamse blogs altijd wat vriendelijker en zachter zijn dan de Nederlandse blogs. Wij zijn toch wat meer recht toe recht aan.

 3. Inez

  Ik ben zelf Vlaams maar kende geen enkele van de blogs, nu heb ik onmiddellijk wat meer leesmateriaal :) Ik kijk al uit naar het vervolg!

 4. Dionne

  Super leuk! Ik hou van originele lifestyle blogs! En ik ken ze allemaal nog niet, hoera! Meteen bekijken!

 5. Jessica

  Als Vlaamse kende ik deze blogs ook nog niet… Ik ben zelf ook wel fan van http://www.thelifefactory.be waar Arne en Frauke ook over van alles en nog wat bloggen. Zeker een aanrader!

 6. Zoë

  Oh ik kende er echt niet veel van! :) bedankt voor de tips!

 7. Annelies

  Als Vlaamse kende ik nog geen enkele van deze blogs, dus die ik ga zeker even bezoeken. Bedankt voor de tips!

 8. Taïs

  Wat leuk dat ik er tussensta! Zooo lief! Ik volg jou blog al jaren (al voor ik zelf aan het bloggen ging) en voel me écht vereerd! ☺

  1. Taïs

   *jouw blog dus (oopsie!)! Anyway, heel erg bedankt! :-) ik ga snel eens een kijkje nemen op de andere Vlaamse blogs!

 9. Eline

  Wat een fijne aanraders. De meeste kende ik nog niet dus ik ga zeker een kijkje nemen op deze rustige zondag.

 10. Birgit

  Oh die zien er allemaal leuk uit! (Ik ben er ook eentje. Hihi) xoxo

 11. Laurine

  Heel fijn dat deze Vlaamse blog eens in het zonnetje gezet worden, want in België is bloggen minder bekend. Ik ken dan ook geen enkele van deze blogs, maar ga nu zeker een kijkje nemen! Ik kijk uit naar deel 2!

 12. Mylene

  Superleuk dit. Ik volg niet zoveel Belgen en van jouw lijstje kende ik alleen Irene, maar ik ga eens naar de rest kijken!

 13. Marlies

  Ik kende Taïs haar blog, maar de rest is allemaal vrij nieuw voor mij! :)
  Tinsel ziet er super mooi uit!
  Thnx for sharing! ♥

 14. Jorinde

  Wat een leuk lijstje! Erg tof om zo nieuwe blogs te leren kennen, want ik kende er nog geen een!

 15. Mariëlle

  The Lifefactory.be is ook een leuke blog!

 16. Leuke blogpost! We vinden het supercool dat we in je lijstje staan. :-x
  Grrrroe(n)tjes
  Flaubert’s Carrot

 17. Lilly

  OOOHH, ma zoveel toffe blogs die ik nu meteen ga volgen! :) Super artikel xx jou ontdekte ik ook net en ga je zeker en vast ook volgen

 18. Yara

  Leuk om eens wat meer Vlaamse blogs te leren kennen, deze kende ik nog niet. (:
  Liefs,
  Yara

 19. Sandra

  Tinsel kende ik al, de andere nog niet. Zoveel blogs om te volgen, zo weinig tijd :(

Geef een reactie