sunday funday

Dit is geen verlate 1-aprilgrap, het is weer tijd voor een nieuwe vaste rubriek op mijn blog! Degenen die mij al langer volgen kunnen zich misschien mijn TGIF-blogs nog herinneren. Een vaste rubriek op vrijdag waarmee ik met leuke blogs, freebies en een mooie quote het weekend in luidde. Na ruim 2 jaar vond ik het wel welletjes en stopte ik met de vaste blogs op vrijdag. Na een lange pauze mis ik het eigenlijk wel en daarom is er een nieuwe vaste rubriek op mijn blog: Sunday Funday!

sunday funday?

Toen ik met mijn TGIF-blogjes stopte kreeg ik best wel wat berichtjes met ‘ooh wat jammer!’ of ‘dat was mijn favoriete artikel!’. Toen het bij weer begon te kriebelen om een nieuwe vaste rubriek op mijn blog te plaatsen besloot ik eerst even te peilen of er nog steeds animo voor zou zijn. Gelukkig kwamen toen min of meer dezelfde reacties, dus ben ik gaan brainstormen.

Ik vond de opzet van mijn TGIF-blogs (zie hier een voorbeeld) erg leuk, maar wilde het wel een beetje vernieuwen. Voor behind the scenes kun je nu naar mijn Patreon-pagina, en elke week een freebie vinden was best pittig. De blogs en de gratis fonts wilde ik wel graag behouden. Sunday Funday is dus een variatie op TGIF, maar dan nog beter. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden..

 

sunday funday

tip van de week

Hier zal ik elke week een leuke tip delen. Dit kan een festival zijn, een nieuw liedje, een leuke hotspot, een toffe actie.. eigenlijk alles!

Deze week tip ik de gratis Masterclass De Blijheidsbalans. Met deze masterclass ontdek je hoe je meer energie krijgt, meer uit het leven haalt en hoe je gelukkiger wordt. Je kunt je nog t/m vrijdag inschrijven voor de gratis masterclass, meer informatie vind je op de website zelf. Ik heb me in ieder geval al ingeschreven!

sunday funday

uit de oude doos

In de 7 jaar dat ik op Lastdaysofspring.com blog zijn er bijna 1300 artikelen verschenen. Genoeg om af en toe eens op een artikel terug te blikken.

Deze week wil ik de allerlekkerste yoghurt bosbessencake nog eens in het zonnetje zetten. Ik ben dol op yoghurt, dat maakt deze cake lekker fris en ideaal voor het voorjaar. Zondag = bakdag toch? Dus als je nog niks te doen hebt vandaag.. ;-)

Quote + font

Door mijn TGIF-blogjes stond mijn laptop vol met leuke fonts. Inmiddels ben ik van laptop gewisseld dus kan ik wel weer wat nieuwe fonts gebruiken! Deze week deel ik het gratis font Whortle, een font dat in brushletter-stijl is. Op dit moment ben ik bezig met het oefenen van brushlettering, dus dit soort fonts zijn een fijn voorbeeld. Je kunt het font gratis downloaden of de afbeelding printen als mini-poster!

favoriete blogs van afgelopen week

Zoals vanouds deel ik weer m’n favoriete blogjes van afgelopen week.

  • Eline schreef een superhandige post vol plantentips, om al je plantjes in leven te houden.
  • Ik werd heel vrolijk van de animaties die Olga voor Hema maakt.
  • Ik schreef afgelopen week al hoe leuk ik de Creative Life beurs vond, Romy schreef er ook nog een leuk verslagje over.
  • Zoals jullie weten ben ik dol op België, Mechelen ben ik echter pas 1 keer geweest dus Merel’s hotspots komen goed van pas!
  • Deze quinoa bowl van Roos lijkt me erg lekker!
  • Siroon schreef over Meneer Peer, een nieuwe hotspot in Utrecht waar ik al benieuwd naar was!

Gerelateerd

20 reacties op “Nieuwe rubriek: Sunday Funday!

  1. Wat leuk! Bedankt voor de tip over de masterclass. Ik heb me direct ingeschreven! En heb de link meteen doorgestuurd naar mijn nichtje die ook wel wat blijheid kan gebruiken. Ik ben erg benieuwd :-)

  2. Wat een leuke nieuwe rubriek! Ik ben ook super benieuwd naar meneer Peer, snel een keer langs :) Ik gebruik handlettering nu in mijn dummy voor school en begin het steeds leuker te vinden haha. Misschien schaf ik binnenkort zo’n penseeltje aan om deze na te kunnen maken

  3. Jeeej, wat een leuke rubriek is dit! Ik heb gelijk de website van de masterclass geopend én mezelf ingeschreven! :-) Ik kijk al uit naar de volgende versie van deze toffe rubriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *