Sunday Funday #2

sundayfunday

Wat een leuke reacties kwamen er afgelopen week op de lancering van deze nieuwe rubriek! Blijkbaar misten jullie mijn TGIF-artikelen ook. Ik ben nog een beetje aan het spelen met de indeling van deze rubriek, wellicht dat hij in de toekomst nog wat uitgebreider wordt. Voor nu heb ik weer een nieuwe tip, een artikel uit de oude doos, een gratis font en leuke blogs voor jullie!

tip van de week

Deze zondag wordt het met voorspellingen van gemiddeld 21 graden een heerlijke lentedag. Perfect om erop uit te trekken! Er zijn genoeg leuke dingen te doen vandaag. Zo is er in Utrecht weer een Swan Market, waar je naast allerlei leuke en creatieve kraampjes ook lekker kunt snacken bij de foodtrucks. Ook is sinds dit weekend SOIA, het Utrechtse stadsstrand weer open wat gevierd wordt met een feestje. Of lig lekker de hele dag in het park en ga uit eten i.p.v. zelf te koken. Tot en met 14 april is het namelijk restaurantweek en eet je bij een heleboel toprestaurants een 3-gangenmenu voor slechts €27,50.

uit de oude doos

In het voorjaar heb ik altijd meer zin om creatief bezig te zijn. Drie jaar geleden deelde ik deze leuke DIY voor een terrarium in pot op mijn blog. Met wat simpele materialen (vrijwel allemaal te koop bij de Action) haal je zo wat ‘groen’ in huis waarvoor je verder niet echt groene vingers hoeft te hebben. Ook heel leuk om als cadeautje te geven!

quote + font

Dit font heet ‘Beauty and the Beast’ en daar vond ik deze quote ook wel bij passen.  Hebben jullie de film al gezien? Hij is prachtig! Het font is hier gratis te downloaden.

favoriete blogs van afgelopen week

 • Hoe leuk is deze DIY lamp van Marij?
 • Merel verhuisde naar Rotterdam, en deelt sindsdien regelmatig leuke hotspots van Roffa!
 • Een kijkje naar Amsterdam door de ogen van een buitenlandse blogger vind ik altijd tof.
 • Careergirl Daily zette 5 hippe zelfhulpboeken op een rijtje.
 • Dit mooie weer roept op tot een grote voorjaarsschoonmaak, gelukkig helpt deze playlist een handje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Dat terrarium is zo tof! Ik ga nu dit artikel opslaan om dat artikel terug te kunnen vinden. Hoe leuk, zo’n mini terrarium! Malou x

 2. Mylène

  Ik had de vorige even gemist, maar wat een leuk rubriekje ja! En ik ben ook al bezig met een voorjaarsschoonmaak dus ik ga die playlist eens beluisteren!

 3. Linda

  Zo leuk dat de TGIF weer een soort van terug is, blijft leuk dit soort verzamelblogjes! En is het echt al 3 jaar geleden dat je die DIY hebt geplaatst :-O. Time flies!

 4. Do

  Leuke blogpost! Ik ben toevallig vandaag ook naar de Swan Market geweest in Utrecht, vooral met het mooie weer erbij was het heel erg gezellig :) Leuke blogtips, ik ben benieuwd naar de hotspots in Rotterdam.

Geef een reactie