Sunday Funday #3

Sunday funday

Happy Sunday! Door mijn tentamens heb ik vorige week even overgeslagen, maar deze week staat er weer een Sunday Funday voor je klaar – rechtstreeks uit Kopenhagen!

Tip van de week

Student en muziekliefhebber? Goed nieuws, vanaf nu krijg je korting als student op een Spotify abonnement.  Maar liefst 50%, wat betekent dat je geen €9,99 maar €4,99 per maand betaalt. Hiervoor moet je wel ingeschreven staan als student. Meer informatie lees je hier.

uit de oude doos

Op dit moment zit ik in Kopenhagen, mijn lievelingsstad. Dit is mijn derde bezoek aan de stad, maar voorlopig zeker nog niet het laatste bezoek. Binnenkort zal ik alle leuke nieuwe adresjes die ik dit weekend ontdekt heb met jullie delen, maar mocht je deze vakantie ook een tripje Kopenhagen gepland hebben staan.. lees dan hier de city guide die ik in 2014 over de stad schreef. Wil je op dit moment op de hoogte blijven, check dan mijn Instagram!

quote + Font

Ik ben dol op handgeschreven fonts. Ze hebben altijd iets speels! Dit font heet Coffee + Tea en bestaat uit allemaal kapitalen. Hij is hier gratis te downloaden.

favoriete blogposts van afgelopen week

 • Merel deelde een aantal leuke non-fictie boeken waarvan een aantal direct naar mijn verlanglijstje gingen.
 • Dit is waarom je planning niet werkt‘ – een hele heldere en nuttige post van Linda.
 • Deze worstenbroodjes deluxe van Danielle zien er zooo lekker uit!
 • Op de Team Confetti blog deelt Ingrid een super leuke DIY freebie voor Moederdag.

Fijne zondag! Oh enne, het dagboekje van deze week komt een dagje later omdat ik morgen nog in Kopenhagen zit.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Shirley

  Veel plezier in Kopenhagen. De ultieme sunday funday om in een leuke stad te zijn.

 2. Roos

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de leuke plekjes in Kopenhagen. Die stad staat al jaren op m’n lijstje, dus ik ben heel erg benieuwd. Én ook heel handig dat je 50% korting krijgt op Spotify als student, ik heb alleen net Spotify family aangeschaft..

 3. Kiri

  Lovely photos!
  I wish is was easy for me to get places in europe too!
  Kiri

Geef een reactie