Sunday Funday #4

Vandaag belooft een mooie zondag te worden. Eindelijk weer wat zachtere temperaturen, zou het dan nu toch echt lente worden? Ik hou de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten, maar het verandert echt elke dag. Laten we hopen op het beste, en anders heb ik weer wat leuke (lees)tips voor je klaar staan om de week mee door te komen.

tip van de week

We blijven nog even in de Spotify-sferen na de tip van vorige week (over hoe je 50% korting op je abonnement kan krijgen!). Ik heb namelijk een hele fijne playlist gevonden! Hij heet Acoustic Spring en staat vol allemaal mooie relaxte nummers, ideaal als achtergrondmuziek tijdens het schrijven, studeren of bijvoorbeeld het lezen van een boek. Ik ben altijd op zoek naar fijne playlists dus mocht jij nog een aanrader hebben dan hoor ik het graag!

Oh en alvast een tip voor volgende week zondag: op 7 mei vindt het Snorfestival weer plaats! Hier koop je alvast je tickets met korting.

uit de oude doos

Mooi weer vraagt om een feestelijk drankje toch? De Moscow Mule is mijn lievelingscocktail, lekker fris en perfect voor bij dit weer. Hier vind je het recept. Hij is overigens heel makkelijk alcoholvrij te maken!

quote + font

Ik ben nog steeds veel bezig met brushlettering en merk dat ik daardoor ook een voorkeur heb voor toffe brushfonts. Deze heet Knucklebones en is hier gratis te downloaden.

favoriete blogposts van afgelopen week

 • Siroon deelt weer een leuke Utrechtse hotspot: SYR.
 • Romy deelt drie leuke zelfgemaakte achtergrondjes voor je telefoon.
 • Angeline schrijft over Maaike’s superleuke winkel My Deer.
 • Nederland door de ogen van een toerist, blijft grappig! De Zwitserse Stef schreef over de Zaanse schans.
 • Hoe leuk is deze (mega simpele!) DIY?
 • Oh, en batikken staat ook nog hoog op mijn DIY to do-lijstje!
 • Door deze post wil je per direct naar Toscane..
 • Een van m’n favo gerechtjes: gevulde zoete aardappel! Lauren Conrad deelt 3 variaties op dit recept.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Roos

  Ik ga meteen eventjes kijken naar het drankje, ziet er heel goed uit! En ik ben ook wel heel benieuwd naar de zoete aardappelen van Lauren Conrad.

 2. Angelina

  Hè! Wat leuk, zag opeens verschillende bezoekers langskomen dankzij jou. Dank je wel voor de vermelding, al is het wel Angelina haha… ;-)

Geef een reactie