Sunday Funday #5

Happy sunday en fijne moederdag! Gaan jullie vandaag nog wat bijzonders doen? Offff kom je er nu pas achter dat het moederdag is? In dat geval heb ik nog wat goede last minute cadeautips ;-) Verder vind je natuurlijk weer een blog uit de oude doos, een gratis font en andere leuke blogs in deze Sunday Funday.

tip van de week: last minute moederdag cadeaus

Was je er nog niet een toegekomen om iets voor je moeder te halen? No problemo! Een bloemetje is natuurlijk altijd goed, maar de volgende ideetjes zijn net wat origineler en ook nog prima last minute te regelen:

 • Geef je moeder een abonnement op Storytel. Dit is een dienst waarmee je allerlei luisterboeken kunt ‘lezen’. Luisterboeken zijn heel relaxed om tijdens het tuinieren, schoonmaken of andere klusjes te luisteren. Of om gewoon lekker met de ogen dicht op de bank te liggen.
 • Luistert ze liever naar muziek dan naar boeken? Geef haar dan een abonnement op Spotify cadeau. Alleen al Spotify installeren is vaak al een cadeau op zich met al die moderne technologie van tegenwoordig ;-)
 • Of nog beter: een abonnement op Netflix! Inclusief een lijstje met aanraders qua films en series.
 • Albert Heijn is gelukkig open vandaag en naast gebakjes (ook altijd goed!) verkopen zij tegenwoordig een heleboel cadeaukaarten. Voor tijdschriftabonnementen, een bosje bloemen of zelfs een weekend weg!

uit de oude doos: lenterisotto recept

Een lekker maaltje voor je mams koken is natuurlijk ook een goed idee. Maak bijvoorbeeld deze lenterisotto met groene asperges en pancetta. Super lekker en nog best een feestelijk maal!

quote + font

Ik zocht een los, een beetje comic-achtig font bij deze grappige quote. Ik denk dat dat wel gelukt is met het gratis font Thickedy Quick! Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

favoriete blogposts van anderen

Happy Sunday! <3

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Roos

  Oeh, Storytel is écht een heel leuk idee voor Moederdag. En dat recept ga ik denk ik ook eens uitproberen want het ziet er mega lekker uit. Thanks voor het delen van m’n IKEA post, super leuk! :) X

 2. Danique

  Ik ben dol op risotto, dus ik ga zeker even naar je recept kijken!

 3. Truusje

  Wat ontzettend leuk dat je een blogpost van De Sandwichformule gedeeld hebt! Voel me echt erg vereerd! :) Dank je wel voor het mooie compliment.

 4. Anna Maria

  Moederdag, dit jaar regelde mijn zus het voor mijn moeder. Leuke tips!!!

 5. Hahaha die quote! Zo zo zo waar!! En dat recept klinkt heerlijk, die ga ik as week maken als al mijn vriendjes en vriendinnetjes komen slapen (in een kamer van 12m2, ja dat gaan we laten werken ;) )

 6. Linda

  Hee wat leuk dat je mijn blogpost deelt, dankjewel Marlous :-)!

Geef een reactie