Dagboek week 25: UberEats eetdagboekje, inpakken voor surfen en vakantie!

Het is nog geen maandag, maar ik gooi m’n weekoverzicht alvast online. Als je dit leest lig ik namelijk waarschijnlijk al op m’n surfplank. De komende wee weken ben ik aan het surfen in Zuid-Frankrijk en komen er dus even geen weekoverzichtjes online. Gelukkig heb ik afgelopen week genoeg toffe dingen gedaan om dit dagboekje te vullen!


Maandag ging ik samen met een vriendinnetje naar Zandvoort om onze vakantie in te luiden. Tot en met 3 september hoef ik namelijk niet meer naar school! In Zandvoort spreidden ze ons kleedje bij strandtent Ubuntu en kwamen we de rest van de dag niet meer strand af.

Na zo’n lange stranddag heb ik meestal geen zin om te koken, gelukkig hoefde dat deze week ook niet want zoals ik al vertelde ben ik deze week curator voor UberEATS. Uber (van de taxi’s) heeft ook een bezorgdienst voor eten, welke sinds deze week ook in Utrecht zit! Aan mij de taak om de bezorgdienst en de verschillende Utrechtse restaurants uit te proberen!

Vorige week bestelden we al curry bij Indiaas restaurant Namaskar, wat goed bevallen was. Nu hadden we zin in iets fris en lichts, dus gingen we voor pokébowls van Ritos. Deze waren lekker!!

Woensdagochtend deed ik misschien wel de beste aankoop van de week: ik kocht deze ventilator bij Hema. Was heel erg nodig op mijn warme kamertje!

Ik kocht nog wat andere dingen en eenmaal thuis had ik honger dus deed ik een nieuwe bestelling via UberEATS: ik bestelde een smoothie en smoothiebowl bij Smood. Ook deze waren super lekker en de bezorging super snel! Het grappige aan UberEATS is dat je de bezorger live kunt volgen op een kaartje als ie naar je toe fietst, dan weet je of je nog even snel naar de wc kan ;-)

Woensdag fietste ik heel Utrecht door voor een speciale post over street art in Utrecht. Maandag komt een street art tour online, dus mocht je benieuwd zijn naar Utrechtse street art… stay tuned!

‘s Avonds at ik samen met een vriendinnetje en haar vriend: die wilde UberEATS ook wel uitproberen en dus bestelden we opnieuw: dit keer Thais bij Yum Saap. We hadden Pad Thai, een groene curry en een rode curry. Ook dit was zo lekker!! Maar wel veel, hier konden we makkelijk twee keer van eten!

Mocht je inmiddels ook hongerig zijn geworden: UberEATS bezorgt op dit moment nog gratis in Utrecht. Met de code “eats-nt3c2q” krijg je bovendien €10 korting op je eerste bestelling.

Donderdag was het warrrrrm. Samen met een vriendin lag ik in het Griftpark, en namen we ook een kijkje bij de kinderboerderij. Kijk hoe lief dit grote dikke varken is. Ik hou echt van varkens, het zijn zulke leuke en slimme dieren!

En deze geitjes <3 Later wil ik ook geitjes in de tuin!

We kregen honger en omdat ik nog tegoed had besloten we UberEATS uit te proberen in het park. Dat ging net zo makkelijk, dus zaten we heel chill in het park met onze vers belegde broodjes en koude sapjes.

‘s Middags liep ik nog even de sta i en na ik o.a. dit leuke rokje van Monki mee.

Ook kocht ik dit kettinkje bij Vonk, op de Lijnmarkt.

En ik kocht kraaltjes bij Beadies om deze enkelbandjes zelf na te maken!

Woensdag was echt zo’n zwoele zomeravond. Omdat het eten in het park zo goed bevallen was bestelden we opnieuw bij UberEATS.. haha, ik heb deze week echt nul keer gekookt :D

Omdat de pokébowls van Ritos zo goed bevallen waren, bestelden we er opnieuw. Dit keer ging ik voor de burritobowl en die was nog lekkerder! Met verse guacamole, gesmolten kaas.. oh laf it! Dit is echt mijn favoriet van alle restaurantjes in Utrecht.

Als toetje natuurlijk een ijsje. Je kunt nooit te veel eten he :-)

Donderdag deed ik gelijk m’n nieuwe rokje aan. Ik dacht dat het woensdag al warm was, maar donderdag was het helemaal stikheet. Gelukkig ging ik naar de kapper waar de airco vol aan stond.

Daarna maakte ik samen met een vriendinnetje onze enkelbandjes. Inmiddels hangen m’n enkels vol! Ziet er altijd zo zomers uit :-)

‘s Avonds ging ik samen met Maura naar onze allerlaatste les keramiek, dus gingen we van tevoren even uiteten bij Orloff aan de kade.

We zaten echt net op tijd, want de regen kwam met bakken uit de hemel en het koelde gelijk 10 graden af. Zat ik dan in m’n rokje en tshirt te bibberen.. haha.

De laatste keramiek les was heel tof, ik zal binnenkort meer vertellen over deze cursus en ook mijn eigen creaties laten zien.

Vrijdag stapte ik op de bus richting Zuid-Fankrijk, waar ik nu dit stukje typ op de laptop van m’n Favoriete Belg. Een Azerty-laptop, dus ik heb er 3 keer zo lang over gedaan en hoop dat er geen fouten in staan.. Ik wens jullie een hele fijne vakantie, check mijn Instagram om tussendoor op de hoogte te blijven!

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Sanne

  Wauw! Wat een mooie foto’s allemaal:)
  En ik krijg dus echt vette honger van al het lekkere eten in deze diary, haha!

 2. Shirley

  Leuk dat je al die eettentjes kon proberen. Ziet eruit als een fijne week. Hele fijne vakantie, geniet ervan. Respect voor je azerty-post. Bij Windows is er trouwens wel een sneltoets om van azerty qwerty te maken. Of je kunt ergens bij de instellingen de taalinstellingen van het toetsenbord veranderen. Zolang je niet naar het toetsenbord kijkt, is dat wel handig.

 3. Fleur

  Oh azerty struggles, ik ken ze! Komende woensdag een examen maken op de uni op een azerty toestenbord, dat wordt wat!

  Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi, echt bewondering voor. En dat eten ziet er super lekker uit :) Veel plezier surfen en die enkelbandjes zijn heel leuk geworden! Wat voor touw of draad gebruik je?

  1. Ah lief, leuk om te horen! Uhm ik weet niet zo goed hoe dit touw heet, het is van beadies en ze hebben het in alle kleuren! Misschien staat op hun website hoe het heet?

 4. Irene

  Ooh die enkelbandjes! Zo tof ^^ Ik draag er ook altijd in de zomer. Wel maar eentje. Haha :p Leuk idee om ze zelf te maken. Je brengt me op ideeën!

 5. Lotte

  Haha zo herkenbaar die struggles met Azerty! Ik woon al 4 jaar in België en nog kan ik er niet goed mee omgaan

 6. Anna Maria

  Oh wat word ik stiekem blij van je eetfoto’s en ik krijg meteen wel heel erg trek!

 7. Eline

  Ohh al dat eten ziet er zoo lekker uit! Super leuk om dat te kunnen testen. Fijne vakantie!!

 8. Rozemarijn

  Leuke week heb je gehad! Heel veel plezier op vakantie, maar dat komt vast goed :)
  Liefs!

Geef een reactie