Diary week 28: meest onproductieve week ever

Afgelopen week was zo ongeveer mijn meest onproductieve week ever. Het duurde ruim een week voor ik m’n koffer volledig had uitgepakt, ik spendeerde mijn dagen vooral in bed met Netflix op m’n laptop en er kwam precies niets van mijn to do lijst terecht. Tja, vakantieblues heet dat geloof ik he? Gelukkig schijnt deze week de zon weer en mag ik alweer bijna op vakantie..

Mijn outfitje van maandag, toen het gelukkig nog wel een beetje zonnig was. Ik ben zo dol op dit rokje! Hij is van Monki.

Ik ging naar de stad om zwart witte sneakers te halen (ik heb op dit moment 3 paar rode/roze sneakers haha). Ik wilde wat anders dan Vans waar iedereen nu op loopt dus ging ik voor deze Stefan Janoski’s. Lopen heerlijk!

Ik liep ook even langs de kapper om wat advies te vragen en van het een kwam het ander..

..wat ik wilde bleek minder duur dan ik dacht, dus ging ik maar gelijk in de stoel zitten bij Sabrina, mijn vaste kapper. Later deze week zal ik het eindresultaat laten zien want er komt nog een haar-gerelateerde DIY online! Ik heb weer nieuwe ‘share good hair’-kaartjes meegekregen dus mocht je nog nooit bij Salon B zijn geweest (of een nog een ander e-mailadres van je alterego hebben ;-)) en €25 korting willen op je knipbeurt, geef dan even een gil! Dan stuur ik je een kaartje toe.

Dinsdag sprak ik af met Roos, om samen te werken aan de blogposts over mijn enkelbandjes. Ik kreeg er zoveel leuke opmerkingen over op Instagram dat ik besloot er een blogje aan te wijden. Ik ben al getagged in wat foto’s van jullie eigen creaties, super leuk! Ik ga zo ook gelijk drie winnaars kiezen van de winactie.

Tja, woensdag was het een en al regen.

Perfect dus om de laatste drie afleveringen van Pretty Little Liars te kijken. Eindelijk is die serie afgelopen zeg.

‘s Avonds at ik bij m’n broer en schoonzusje, we bestelden via Uber bij Yum Saap. Dus we aten Tom kha kai, curry en pad Thai, lekkerrrrr. Nu Uber nog gratis bezorgt in Utrecht is het echt mijn favoriete bezorgdienst en bestel ik er nog regelmatig. Ik heb nog steeds een kortingscode voor je bestelling, helaas geen €10 korting meer maar nog wel €5 met de code eats-nt3c2q.

Daarna speelden we spelletjes op de Playstation, waar ik niet zo goed in ben want ik kan niet omgaan met die controllers. Leuk was het wel!

Donderdag was zo’n saaie, regenachtige dag.

Ik zette de blogpost over de enkelbandjes in elkaar (wat flink wat werk was met 35 foto’s, haha) en kreeg een leuk perspakketje van Mo’media: de I love the seaside gids over Portugal en een reisgidsje over Lissabon. Dat komt perfect uit, want over 1,5 week ga ik met mijn Favoriete Belg die kant op.

‘s Avonds bestelde ik eten. Ik was echt zo mega lui en door de regen had ik geen zin om de deur uit te gaan. Biecht: ik had al een maand niet meer zelf gekookt. Dat was er door de tentamenweek en de vakantie gewoon niet van gekomen..

Vrijdag werd het eindelijk beter weer. Ik deed boodschappen en nam dit potje mee uit de supermarkt. Heel erg lekker op crackers al is het best prijzig voor zo’n klein potje.

Ik ruimde de keuken op en ging eindelijk weer koken!!

Ik maakte zoete aardappel curry voor m’n huisgenootje en mezelf. Dit is zo’n lekker gerecht, past ook heel goed bij dat wisselvallige weer.

We moesten allebei nog oudpapier en glas wegbrengen waar we echt geen zin in hadden, dus motiveerden we elkaar en beloonden we ons met een ijsje. yum!

Zaterdag had ik een mega offday. Er was nog steeds niks van m’n to do lijst terecht gekomen terwijl het zonnetje inmiddels wel weer scheen. Ik had nergens zin in, wilde het liefst weer op een surfplank in de zee liggen. Dat m’n Favoriete Belg dat ondertussen wel aan het doen was hielp ook echt niet mee. Dus besloot ik even de stad in te gaan, me-time enzo. Ik bestelde wafels met aardbeien bij Lewis Bookcafé (een fijne plek met all day breakfast!) en maakte een heldere planning voor mezelf. In de vakantie ontbreekt het me vaak aan structuur en daar word ik dan onrustig/lusteloos van.


Wat ook altijd goede therapie is: iets nieuws kopen. Ik liep Sissy Boy binnen en zag dat ze nieuwe borden hadden en nam er 2 mee. Ik heb er gisteren gelijk een heel mooi recept mee geschoten dus ben er helemaal blij mee!

Wat ook altijd heel goed werkt: een avondje uit met je BFF. Samen met Maura at ik bij Lebowski op Domplein. We aten allebei Shakshuka (om toch maar in de all day breakfast sferen te blijven haha).

Daarna dronken we nog onze favoriete cocktail: de Moscow Mule.

Aangezien we oma’s zijn besloten we rond half twaalf dat het wel welletjes was geweest en rekenden we af. Ik vertelde haar over Boon’s supermarkt, de supermarkt in de stad die tot middernacht open is. Ik had op Facebook gezien dat Ben & Jerry ijs van €5,95 voor €1 in de aanbieding was. Maura als mega B&J fan twijfelde geen minuut en om 5 voor twaalf rekenden we allebei een doos af. We waren niet de enigen die er zo over dachten.. haha.

Het was overigens in de aanbieding i.v.m. beperkte houdbaarheid, vandaar dat ik een doos wel genoeg vond.

Gisteren was zo’n relaxte dag! Ik voelde me eindelijk niet meer zo lusteloos en had zin om wat te doen. Dus maakte ik eerst een lekker ontbijtje voor mezelf.

Daarna ging ik aan de slag voor een nieuwe receptpost, zie hier alvast een voorproefje. Dit was zo lekker! Recept komt woensdag online.

Daarna ging ik met mijn huisgenootjes naar de bioscoop en zagen we Despicable Me 3. Hij was weer heel erg grappig, vooral de jailhouse scene van de Minions en de 80ies invloeden vond ik hilarisch.

We sloten af in kinderfeestjesstijl: bij de mac!

Vandaag schijnt eindelijk het zonnetje weer, tijd om weer wat nieuwe energie te krijgen. Deze week ga ik écht aan m’n to do lijstjes werken (al zag ik net dat er een nieuw seizoen van Sherlock op Netflix staat, help). Daarnaast wil ik ook nog even naar Nijmegen om m’n moeder aan te moedigen bij de vierdaagse en zelf nog te feesten. En dan ga ik alweer bijna op vakantie, kan niet wachten! Ik wens jullie een fijne week, tot de volgende!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 33 reacties

 1. Ayla

  Ach, soms is het toch ook gewoon heerlijk om even aan die blues toe te geven en zo’n weekje te houden. Al het lekkere eten heeft hopelijk wel een hoop goed gemaakt!

 2. Eline

  Wauw die wafels zien er echt heel erg lekker uit en super fijn dat je nog een vakantie gepland hebt staan. Al snap ik dat dat niet echt meewerkt voor je productiviteit, gelukkig is het daar vakantie voor!

 3. Mieke

  Hahaha, wat een fijne week is dit zeg! Dat rokje van Monki is super, die Janoski’s staan ook nog op mijn wishlist (omdat ik die Vans die iedereen heeft niet zo lekker vind zitten en – well – omdat iedereen ze heeft), de laatste PLL aflevering staat nog in mijn Netflix klaar; moet me er even toe zetten, anderhalf uur kijken en hoewel ik al twee seizoenen wacht op het einde, kan ik het nog niet zo goed aan dat nu echt het einde in zicht is. Heb je Lie to me al gekeken? En Stranger Things? Twee opperbeste kijktips. Bingewatchwaardig!
  Waar ik trouwens heel goed op ging: het lijkt net of er popcorn op die wraps zit! Ben heel benieuwd wat het uiteindelijk echt blijkt te zijn ^^

  1. Mieke

   Ohhhh en Lewis <3 Heerlijk.
   De Strawberry salade is daar ook echt super.

   1. Jaa, kan niet wachten tot het tweede seizoen van Stranger Things online komt! Lie to me ken ik nog niet, dus die ga ik eens opzoeken. Enne, het is geen popcorn ;-)

 4. Shirley

  Ooo, ik wist niet dat er een nieuw seizoen van Sherlock op Netflix stond. Leuk! Die afleveringen duren alleen altijd wel erg lang. Voor een lusteloze week vind ik dat je enorm goed gekookt hebt. Ik kom in zo’n geval meestal niet verder dan soep uit een zak en gebakken aardappeltjes uit de vriezer :’) Lekker dat je alweer een vakantie in het vooruitzicht hebt. Dat verzacht de pijn misschien over het feit dat je Favoriete Belg nog wel op zijn surfplank lag. Mijn vriend is allemaal festivals aan het bezoeken en echt 3 weken vrij op dit moment, terwijl ik ga werken. Verschil moet er zijn…

  Ooh, en ik heb eventueel interesse in een Salon B-kaartje! Hoelang zijn ze geldig? Ik ga waarschijnlijk pas over 6 maanden weer naar de kapper :-) Ik was de laatste keer weer eens bij The Graduates en toen werd ik geknipt door iemand die oorspronkelijk bij Salon B werkt en daar zou ik wel eens terug willen.

  1. Ja Sherlock is inderdaad wel altijd lang, met dit mooie weer heb ik ook gelijk minder behoefte aan Netflix haha. De kaartjes zijn onbeperkt geldig, geef tegen die tijd even een gil want dan ben ik vast alweer geweest en heb ik weer nieuwe kaartjes.

 5. Sanne

  Oh man, onproductieve dagen zijn zo verschrikkelijk! En het is nog erger als er een stapel werk op je ligt te wachten, haha.
  Ik wil Salon B echt een keer proberen, ik hoor er zoveel goede verhalen over. Maar pfoe, ze zijn wel duur zeg. Wel wat anders dan mijn huidige 20 euro-knipbeurtjes, haha. Maar dan komt zo’n korting wel heel erg goed uit! Zou je het me willen sturen? :-)

  1. Ja, Salon B is echt prijzig maar ik vind het (met die 25 euro korting) wel helemaal waard! Ik ben er elke keer zo tevreden over! Het leuke is dat jij na je behandeling ook zulke kaartjes krijgt en wanneer iemand die gebruikt krijg je zelf dus ook weer €25 korting. Ik ben nog nooit voor de volle pond geweest, zo’n goeie deal is het! Als je me even een mailtje/dm stuurt met je adresgegevens, stuur ik ‘m naar je op!

 6. Maria

  Ooh dat seizoen van Sherlock is echt zoooo goed! Is eigenlijk al sinds januari uit, ben benieuwd wanneer er weer nieuwe afleveringen komen!

  Ik ben trouwens ook wel geïnteresseerd in een Salon B kortingskaartje :)
  Mijn trouwe kapster is laatst plotseling gestopt en het is al een dilemma om een goede kapper te vinden.
  Ben benieuwd hoe Salon B is, hoor er altijd goede verhalen over.
  Jij hebt ook best wel veel, dik en zwaar haar toch?

  1. Salon B is je redding! Ik heb inderdaad veel, dik en zwaar haar (maar gelukkig is dat goed te doen sinds ik het niet meer langer dan m’n schouders laat groeien). Als je in Utrecht gaat kan ik je Sabrina aanraden en in Amersfoort is José echt m’n favoriet. Maar ik geloof dat ze allemaal heel erg goed zijn. Als je me even een mailtje stuurt met je adres, stuur ik het kaartje naar je op :-)

 7. Loes

  Misschien niet zo productief, toch klinkt het als een lekker weekje! Die onproductieve dagen moet je dan ook maar gewoon accepteren, want wie weet ben je volgende week juist weer super productief. En wat veel lekker eten zie ik voorbij komen zeg! Ik moest wel lachen om die supermarktrij met allemaal Ben&Jerry’s.

 8. Danique

  Ik herken die ‘vakantiemodus’ echt heel erg. Voordat de vakantie begon had ik het idee dat ik heel erg veel tijd zou hebben om artikelen te schrijven voor mijn blog. Laat het nu net zijn dat ik hier veel minder tijd voor vrij maak dan wanneer ik gewoon naar school ga. En je bent niet de enige, ik kan ook echt niet omgaan met die controller haha.

  1. Ja om de een of andere reden kan ik het bloggen vaak ook beter combineren met drukte dan met vakantie. Gek is dat he? Misschien omdat je dan toch al lekker bezig bent of zo.

 9. Anna

  Jaaa, die Stefan Janoski’s vind ik ook zo tof! En je spijkerrokje ook trouwens! En ah, soms mag het toch weleens, zo’n onproductieve week. Maar inderdaad, die regen werkte niet echt mee… Zo jammer! Heerlijk dat je bijna weer op vakantie gaat, yay :)! En oeh, ik was er helemaal niet van op de hoogte dat Uber hier gratis bezorgd! Dat moet ik ook maar snel eens doen dan. Fijn, ook van de kortingscode!

 10. Rianca

  Oehh ik krijg spontaan honger van al dat eten. En B&J’s voor een euro zou ik ook niet laten liggen. Ik had afgelopen week die cinnamon buns versie. To die for! En ik zou ook jaloers zijn als mijn boyfriend nog op een surfplank ligt.

 11. Ach een onproductieve week moet af en toe kunnen toch! Al helemaal als je vakantie hebt en net terug bent van vakantie. Ik heb er ook last van haha. Wat een heerlijke dingen heb je weer gegeten zeg!

 12. Romy

  wauw een maand niet zelf koken lijkt me chill!
  is dat niet enorm prijzig al dat eten bestellen?;)

 13. Truusje

  Oeh, dat servies van de Sissy-Boy vind ik er echt tof uitzien! Ik ga snel ook eventjes kijken, thanks voor de tip. :)

 14. Marjoke

  JAAAAAAA! Je bent voor Sherlock gevallen, ik wist ‘t!

 15. Josianne

  Nu was ik dus helemaal benieuwd naar je ‘nieuwe haar’ en toen kwam er geen foto meer van jou haha! Overigens ben ik wel megabenieuwd naar Salon B, aangezien ik altijd naar dezelfde kapper ga, maar waar ik eigenlijk niet zo tevreden over ben haha. Mocht je nog een kaartje over hebben, houd ik me aanbevolen!

 16. Priscilla

  Soms mag zo’n onproductieve week best. Juist fijn! Ik vind je rokje van Monki trouwens superleuk.

 17. Susan

  Oh ik hoorde dus dat PLL misschien met een achtste seizoen gaat komen? Echt vreselijk, ik hoop van niet.. Dat all day breakfest ziet er trouwens geweldig uit haha! Meteen honger.

 18. Cassandra

  Tijdens de vakantie heb ik ook een hele andere planning dan normaal, maar soms wat extra rust nemen kan ook goed zijn. Lewis Bookcafé lijkt me een erg leuke plaats om te eten, ik wou dat er zo’n plek dichtbij mij was!

 19. Marie

  Haha, ik herken het gevoel van Pretty Little Liars! En die zoete aardappel curry ziet er superlekker uit.

 20. Yara

  Beach hair <3 Ik heb je haar stiekem natuurlijk al gezien bij je nieuwere posts maar je inspireert me wel om er ook eens langs te gaan! Tenminste, als ze nog tijd hebben voordat ik eind deze maand op vakantie ga natuurlijk. Ik lees alleen wel eens verhalen over geblondeerd haar dat groen uitslaat als je ermee zwemt, heb jij daar ervaring mee? En aangezien je zo positief erover bent, ga ik denk ik ook eens langs Salon B. In het kader van durf eens wat meer te vragen, heb je nog van die kortings kaartjes?

  En! Je inspireert me niet alleen met een kappersbezoek maar ik ben zwaar aan het overwegen volgend jaar ook een roadtrip door portugal te maken. Jullie hebben het met het OV gedaan, toch? Was dat een beetje te doen of raden jullie, achteraf, meer een huurauto aan?

  1. Oh ik zie je comment nu pas! Ik hoorde inderdaad dat je haar groen kan uitslaan, maar ik heb daar gelukkig geen last van gehad. Al schijnt je haar wassen met ketchup de oplossing te zijn. Ik heb nog een kortingskaartje voor je over, als je me je adresgegevens mailt dan stuur ik er eentje naar je op!

   In Portugal hebben we alles met OV gedaan, dat was echt super goed te doen en ook helemaal niet zo duur. Aangezien wij korte afstanden aflegden (ok, op Lissabon – Porto na) zou ik geen huurauto nemen. Dat is leuker als je gaat roadtrippen denk ik.

Geef een reactie