Diary week 29: vierdaagse feesten & vakantie voorbereidingen

Afgelopen week was een leuk afwisselend weekje. Ik deed eindelijk m’n administratie, sprak af met vriendinnen en bracht een bezoekje aan de Nijmeegse vierdaagse feesten. Morgen ga ik alweer op vakantie, dus een paar dagen niksen was eigenlijk wel prima!

Maandag moest ik echt wat werk verzetten, maar ik had hier zo geen zin in! Het was eindelijk weer wat beter weer.. dus besloot ik gewoon op het terras te gaan werken. Goed compromis!

Uiteindelijk werd het echt te warm dus kwam Roos langs en verplaatsten we ons naar een terras in de zon, waar we deze mega limonades dronken. Ziet er fancy uit he?

Ik scoorde deze pyjamabroek in de sale bij America Today. Ik was te lui om m’n schoenen uit te doen bij het passen, waardoor de verkoper dacht dat ik ‘m als gewone broek wilde kopen. Dat vond hij helemaal te gek, dus toen ik later thuis al in pyjama zat en nog naar de supermarkt moest, besloot ik dat snel in m’n pyjamabroek te doen haha. Kan best toch?

‘s Avonds keek ik het nieuwe seizoen van Sherlock, dat sinds deze week op Netflix staat. Het nieuwe seizoen bevat maar 3 afleveringen, maar wel elk van 1,5 uur en vooral de laatste was steengoed! Nu is het weer wachten op een nieuw seizoen (komt er eigenlijk een vijfde seizoen van Sherlock?).

Dit was mijn outfitje voor dinsdag, al heb ik uiteindelijk de broek voor een rokje omgeruild omdat de temperaturen snel opliepen.Ik ging naar Roos om haar te helpen bij het maken van foto’s voor de Instagram van Beadies. Zij werkt daar sinds kort (vandaar mijn hernieuwde interesse in sieraden maken ;-)) en moest nu wat foto’s maken voor het Instagram-account. Aangezien ik wel vaker bedrijfjes heb geholpen met het opstarten van social media hielp ik haar even. Ik vind dit altijd heel leuk om te doen, best toffe foto’s zijn het geworden toch?

Daarna ging ik snel door naar Nijmegen om samen met mijn schoonzusje en vrienden naar de vierdaagse feesten te gaan. Toen ik nog in Nijmegen woonde ging ik natuurlijk elk jaar en heb ik zelfs een jaartje tijdens de zomerfeesten gewerkt. Was altijd mega gezellig en ook dinsdag was het weer super leuk!

We zijn uiteindelijk op een feestje op een boot bij de Kaaij beland, super gezellig!

De volgende ochtend werd ik wakker met de grote ogen van Karel, het katertje van m’n broer, op me gericht. Dit is serieus het liefste katje dat ik ken. Hij is al 2 of misschien zelfs bijna 3 haha maar ziet er nog steeds uit als een kitten.

‘s Middags hebben we bij Faberplein alle lopers aangemoedigd tot we schor waren.

Ook m’n eigen moeder kwam voorbij, ze loopt dit jaar al voor de 8e keer mee!

Donderdag was ik weer in Utrecht en lunchte ik samen met Marieke bij café Fier op de Ganzenmarkt. Dit is een nieuw plekje en super gezellig! Ze hebben een leuke kaart met allemaal lekkere dingen erop en ook vanbinnen ziet het er leuk uit:

We liepen nog wat door de stad tot het plotseling begon te regenen. Goed excuus om even een koffie en een taartje te nuttigen ;-)

De zon kwam weer terug en uiteindelijk hebben we de rest van de middag op het terras gezeten, zo chill! Lekker genikst.

Thuis bestelde ik weer eten via Uber. Dat was goedkoper dan boodschappen doen, haha! Mocht je zelf ook te lui zijn om te koken: met de code eats-nt3c2q krijg je €8 korting op je eerste bestelling en ze bezorgen nog steeds gratis in Utrecht, dus dan betaal je nog maar een paar euro voor je eten.

Vrijdag was zo’n saaie ‘ik ga bijna op vakantie’-voorbereidingsdag: ik deed een heleboel wasjes, pakte m’n koffer en ging ‘s avonds even langs m’n broer die 28 was geworden.

Zaterdag pakte ik al vroeg de trein richting België. We vertrekken morgen pas echt op vakantie, maar ik kon m’n Favoriete Belg niet langer missen.

Op het station kocht ik bij Rituals deze mini geurtjes, voor op vakantie. We gaan met het vliegtuig en hebben enkel handbagage waardoor onze normale luchtjes niet mee mogen. Leuk cadeau-idee ook, het zijn hele mooie kleine flesjes en ze kosten nog geen tientje.

Zondag was echt een luie zondag. ‘s Ochtendsvroeg pikten we m’n Favoriete Belg op die net terugkwam uit Frankrijk. ‘s Middags deden we een middagdutje en ‘s Avonds keken we de film The Royal Tenebaums. Blijft altijd gek, die films van Wes Anderson maar ik houd er wel van.

Morgen gaan we dus op vakantie, maar ik neem mijn laptop mee en heb wat vooruit geschreven en leuke gastbloggers weten te strikken, dus jullie hoeven je niet te vervelen ;-) Fijne week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Shirley

  Wat stoer dat je moeder al 8 keer mee heeft gedaan aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ik ben vrijdag naar de Vierdaagse feesten geweest, vind het er altijd supergezellig met een goede sfeer. Fijne vakantie!

 2. lekker weekje! ik zie heerlijke drankjes en food foto’s voorbij komen, lekker! die limonade lijkt net gin tonic hihi

 3. Irene

  Die geurtjes van Rituals, zo leuk! Inderdaad een tof cadeautje ook. M’n vriend en ik zijn ook weer begonnen aan Sherlock. Dat is echt een van m’n lievelingsseries. Zo goed! Ben heel benieuwd naar de laatste aflevering. Vind het altijd spijtig als het seizoen afloopt dus ik probeer het wat uit te stellen. Haha :D

 4. Susan

  Oh wat een leuke en gezellige week. Die limonade ziet er inderdaad echt mega fancy uit. Geniet van je vakantie!

 5. Jouvence

  Leuke foto’s! Wat gaaf dat je moeder hem al voor de 8e keer loopt, vrijdags ook de via gladiola gehaald neem ik aan ;) Hele fijne vakantie! xx

Geef een reactie