Diary week 41: een verrassingsweekend voor de BF en.. IK BEN TANTE!

Afgelopen week ging een stuk beter dan vorige week. M’n huidinfectie trok weg, ik sliep wat bij en er stond een weekendje met mijn vriend op de planning. Een hele tijd geleden had ik een weekendje in Rotterdam geboekt, als verrassing voor hem. Ik ben mega slecht in verrassingen verbergen (want veeeel te excited!!! haha), maar het lukte! Al kwam de grootste verrassing deze week op vrijdag: ik werd tante!

Vorige week schreef ik nog dat ik niet zo lekker in mijn vel zat, gelukkig ging het deze week alweer een stuk beter. Ik realiseerde me wel dat ik creativiteit miste. Mijn opleiding is nog best creatief voor een communicatie-opleiding, en voor mijn blog ben ik natuurlijk ook vrij creatief bezig. Omdat de eerste fase van mijn stage voornamelijk uit saaie onderzoeken bestond, was er weinig ruimte voor creativiteit. Daarom besloot ik m’n werkplek wat op te vrolijken: ik nam m’n to do lijstjes, tapes, gekleurde stiften en pennen van huis mee. Sommige mensen werken het beste in een rustige, steriele ruimte.. geef mij maar een kleurrijk hok vol inspiratie! ;-)

Dinsdag begon ik de dag met twee verse croissantjes, yum.

Ik ontwierp m’n eigen to do lijstje voor die dag. Ik probeer elke dag 10 glazen water te drinken en minimaal 3 keer een blokje om te lopen tijdens het werken.

Van woensdag en donderdag maakte ik verder geen foto’s meer, maar eigenlijk zien mijn dagen er vrijwel allemaal hetzelfde uit: ik sta op, ga naar stage, kom thuis en kook eten voor mezelf en plof moe op de bank.

Donderdag moest ik nog even boodschappen doen en zag ik dat de Jumbo een nieuwe lijn vega(n) producten heeft! Ziet er tof uit en ga ik zeker wat dingen van proberen. Al koos ik nu voor de vertrouwde Mc2 burger van de Vegetarische Slager..

..want die is zo lekker!

Vrijdag mocht ik thuiswerken. Dat was fijn, want dat gaf me wat meer rust. Het kwam nog goed uit ook, want om 11 uur werd ik door mijn broer gebeld.. ik was tante geworden! Precies om 10:01, 10 dagen ‘te laat’, op vrijdag de 13e, is mijn neefje Seb (van Sebastian) geboren. Zo bijzonder hoe je gelijk intens veel liefde voor iemand kunt voelen terwijl je diegene nog niet eens ontmoet hebt.

Ik vertelde het goede nieuws aan m’n vriend en schoonouders en werd er gelijk op uitgestuurd om een doosje Duplo als cadeau te halen. Tijdens m’n lunchpauze ben ik dus even naar de stad gewandeld.

Hoe leuk is Duplo?! Ik heb daar als kind ook veel mee gespeeld. Ik koos uiteindelijk dit vliegtuig/helikopter/boot setje, al zal het nog even duren voordat hij er mee kan spelen haha.

Zelf gaf ik dit kaartje (dat ik al kocht voordat ik wist of ik een neefje of nichtje zou krijgen), ik vond ‘m zo grappig en origineel. Ik gaf er 2 bioscoopbonnen bij, en bood mezelf aan als oppas. Aangezien mijn neefje al genoeg cadeaus zal krijgen, haha.

‘s Avonds pikte ik m’n vriend op van het station en zijn we gelijk naar de baby gaan kijken..

Wat was dit bijzonder!! Hij is zo lief! *hartjesoog emoji* Ik mocht ‘m vasthouden en hij was zo klein, zacht en lekker warm.. voelde een beetje alsof ik een konijn op schoot had, haha, tot zover mijn referentiekader. Het is echt een megaknap kindje met een hele bos haar, zo tof. M’n broer heeft een bos krullen op z’n kop, dus ben benieuwd of ie dat heeft geërfd.

Moeder en kind maken het goed, ik hoop dat wanneer iedereen weer bijgekomen is ik snel weer langs kan gaan want ik ben zo verliefd op ‘m.

Zaterdag was het tijd voor het verrassingsweekend. M’n vriend wist wel dat ik een verrassing gepland had, maar hoe/wat/waar niet. Hij heeft al heel vaak aangegeven eens een dagje naar Rotterdam te willen, dus plande ik stiekem een weekendje Rotterdam. Ik dropte de hint met deze twee gidsjes, die ik ooit eerder al eens gekocht en gekregen heb. Beiden aanraders trouwens als gids voor Rotterdam.

Maarrrr, ik had nóg een verrassing: een nieuw horloge, voor hem en voor mij zodat we nu een echt ANWB-koppel zijn met matching horloges. Ik heb de horloges gekregen van Daniel Wellington, mijn favoriete horlogemerk. Mijn vriend heeft de Classic Black Cornwall, met zwarte wijzerplaat en een sportief bandje. Ik heb de Classic Petite Ashfield, met een metalen bandje en zoals de naam al zegt een wat kleiner klokje. Ik vind ze allebei heel erg mooi!

Mocht je zelf ook matching horloges met je partner willen: met de code ‘DAY15’ (hoofdletters) krijg je 15% korting op het gehele assortiment.


Ik had nog wat tegoed bij Airbnb dus boekte ik dit mooie appartementje in de Witte de With straat. Echt een aanrader! In plaats van een tv hadden we een projector en een grote witte muur, haha.

We hebben zoveel geluk gehad met het mooie weer! We hebben de hele stad doorgewandeld, aan het einde van de dag stonden er ruim 23.000 stappen op mijn Fitbit. ‘s Middags chillden we in de zon bij Aloha, verder bezochten we ook leuke (voor mij) nieuwe adresjes. Ik zal later nog een blogpost schrijven met wat tips voor een dagje Rotterdam.

‘s Avonds aten we bij Van ‘t Spit, waar je heerlijke malse kippetjes kunt eten. Ik was eigenlijk donderdag uitgenodigd voor een persdiner, maar omdat ik toen niet kon mochten we zaterdag langskomen. Nadat we onze buikjes rond hadden gegeten hebben we ‘thuis’ nog Netflix aangezet, al vielen we al snel in slaap.

De volgende dag waren we vroeg wakker en wandelden we door het nog slapende Rotterdam naar ons ontbijtplekje: Lilith.

Ik spotte nog matching outfits voor mijn schoonzusje en neefje; hoe leuk is dit?! Haha.

Daarna pakten we de trein naar Delft, om langs de nieuwe stek van blogvriendje Desmond te gaan. Desmond is dé wafelkoning van Nederland en sinds kort kun je zijn bijzondere wafels proeven bij concept store SUP-R, in Delft.

Looking good he? Beetje jammer dat Delft niet om de hoek zit.

De rest van de middag wandelden we nog wat door Delft. Het is een mooi maar wel vrij klein stadje. Wel spotte ik een aantal leuke winkeltjes. Verder hebben we lekker in de zon op het terras gezeten, wat een heerlijke nazomer dag was dit!!

Dussss dat was mijn week! Het was een heerlijk weekend waardoor ik er komende week weer tegenaan kan :-) Ik wens jullie allemaal een fijne week!

[bg-box]De horloges die in dit blogje voorbij komen heb ik gekregen van Daniel Wellington in ruil voor een vermelding op mijn blog.[/bg-box]

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Romy

  Gefeliciteerd met je neefje! Wat ziet hij er knap en lief uit! Ik kan me voorstellen dat het geweldig was om hem voor het eerst vast te houden. Dat kaartje is ook zo leuk! En wat fijn dat jullie hebben genoten van een onverwacht weekendje weg! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de highlights voor een tripje naar Rotterdam :)

 2. Aahhh gefeliciteerd! Wat een poepie. Wat fijn dat je week zo goed was. Het klinkt alsof je nu toch iets meer je draai begint te vinden op je stage :)

 3. Marloes

  Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje!
  Leuke horloges. Ik wilde zo graag mijn vriend een horloge geven, maar kort voor zijn verjaardag kocht hij er zelf al een (dure) die hij altijd draagt… bummer!

 4. Ineke

  Gefeliciteerd met je neefje!!

 5. Shirah

  Hahahaha ik moest zo lachen om de vergelijking met een konijn. Ik krijg binnenkort een nichtje (kan niet wachten!) en ben heel benieuwd of ik het ook zo ervaar ;).

 6. Rianne

  Gefeliciteerd met je neefje! Lekker genieten!
  Haha, ANWB-koppeltje, dat vind ik zo leuk :-)

Geef een reactie