Diary week 46: veel perspakketjes, minivlog & nieuwe freelance klus

Afgelopen week was een beetje een gekke week. Na vorige week een drukke week vol deadlines te hebben gehad, werd ik deze week ziek. Zul je altijd zien! Gelukkig knapte ik snel op. Op mijn stageadres werden er afgelopen week veel perspakketjes bezorgd, super leuk! Dit weekend bleef ik gewoon in Utrecht, ik had zin om weer even met vrienden af te spreken en bij te kletsen. Als je elk weekend naar België gaat wordt dat lastig he ;-) Oh, en ik kan eindelijk vertellen wat die nieuwe freelance klus nou is!

Het tofste pakket van deze week: dit illy koffiezet apparaat! Deze kreeg ik niet zomaar random opgestuurd hoor, het is onderdeel van een samenwerking. Komende maand mag ik ‘m gaan testen!

In de witte doos zit denk ik wel een halfjaar voorraad aan koffie! Was wel een heel gesjouw om dit weer thuis te krijgen..

Dinsdag werd er ook een leuk pakketje bezorgd: deze kruidenmengsels van Green Gypsy Spices. Bij ‘hoer op de grill’ moest ik wel even twee keer kijken, maar dit is dus een kruidenmix dat bij vrijwel alles op de grill lekker is.

Woensdag en donderdag was ik dus ziek, maar gelukkig knapte ik weer snel op. Toen ik vrijdag weer op stage kwam lag dit boek op me te wachten: vol leuke koffie hotspots in Nederland én Vlaanderen (ik vind het zo leuk dat er steeds meer van dit soort hotspotsgidsjes komen waarin Nederland en Vlaanderen samen besproken worden. Komt voor mij natuurlijk goed uit ;-)). Daarnaast staan er ook nog originele receptjes en handleidingen voor verschillende zetmethodes is. Erg tof boekje waar ik later meer van zal laten zien.

En toen was het gelukkig weekend! Vrijdag plofte ik op de bank met een pizza en de nieuwe Linda. Stiekem geniet ik best wel van deze saaie avondjes, haha.

Ook heel tof: dit dikke kerstnummer van Foodies Magazine lag in de brievenbus, ik heb namelijk 1 pagina verzorgd in het blad. Het werd een DIY voor het kerstmenu. Concept, styling, fotografie en tekst deed ik zelf, heel erg gaaf om dit te mogen doen! Het blad ligt nu in de winkel en is dus super dik, heel erg leuk om kerstinspiratie in op te doen.

Zaterdagochtend ging ik naar Justine van The Happy Toko. Justine ken ik al langer van het blogwereldje, maar sinds kort heeft ze haar eigen gelnagel studio. Als 14 jarig meisje had ik super veel nagellakjes, maar toen ging ik in de horeca werken en kwam er eigenlijk nooit meer wat van. Ik had nog nooit m’n nagels laten doen, maar dit was zo chill! Gelnagels zijn geen nepnagels, maar is een speciaal soort lak wat onder een speciale lamp droogt. Hierdoor blijft het tot wel 2 weken netjes zitten.

Ik dacht, ik doe eens gek en ging voor een lekker barbie-roze kleurtje. Mocht je nou ook eens je nagels willen laten doen (misschien leuk voor de feestdagen?), check dan even deze post op Instagram. Ik mag namelijk een gratis behandeling weggeven!

Daarna ging ik door naar Maura, om samen te lunchen. Bij de appie liep ik tegen deze Speculoos donuts aan.. wow, zo lekker! Wel mega machtig, ik kreeg maar een halve op (die andere helft heb ik natuurlijk bewaard en later opgegeten!). Naast de stukjes speculaas op de buitenkant is de binnenkant dus gevuld met speculoos pasta. Zo lekker!

Zaterdagavond was het spelletjesavond tijd! Samen met wat vrienden speelden we Dixit. Nu al m’n favoriete spel! Vorige week werd er gevraagd of ik een blog kon schrijven over m’n favoriete spellen. Ik heb vorig jaar al eens een blog daarover geschreven, maar ik heb inmiddels weer wat leuke nieuwe spellen ontdekt, dus ik zal binnenkort een update geven!

Zondagmiddag had ik afgesproken met mijn ex-huisgenootje. Door drukte hadden we elkaar al zooo lang niet meer gezien, genoeg bij te kletsen dus.

Na een lange dag was ik om 20:00 m’n bed aan het opmaken (met de bedoeling erin te duiken), toen ik werd gebeld door een andere oud-huisgenoot. Of ik nog zin had in een drankje. En zo zat ik een kwartier later aan de bubbels. Dit was zo’n leuke spontane afspraak! Lag daardoor wel iets later in bed, maar hey, ik slaap wel bij in het weekend ;-)

Oh, en nog even over die nieuwe freelance klus: vanaf nu ben ik verantwoordelijk voor de Instagram van Dapp Frietwinkel! Super tof! Hier haal je van die lekkere bio frieten met schil. Ze zitten in Utrecht, maar ook in Zwolle, Breda en binnenkort in Leiden. Er staat nu 1 foto van mij op, maar de komende tijd zul je meer foto’s van mij gaan zien. Het is natuurlijk de bedoeling dat ik er een mooi geheel van ga maken. Ik zou het super leuk vinden als je het account gaat volgen, kan wel wat extra support gebruiken! ;-)

Dit weekend heb ik ook een minivlog gemaakt op Instastories. Als je dit leest is ‘ie waarschijnlijk al weg, maar ik heb ‘m opgeslagen en zal ‘m nog op mijn facebookpagina delen. Als jullie het leuk vinden kan ik dat misschien vaker doen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Judith

  Wat een leuk weekend heb je gehad! Superleuk die klus bij Dapp Frietwinkel, ik ga ze zeker volgen. De frietjes vind ik zo lekker daar! Zeker doorgaan trouwens met je minivlogs op Instagram :)

 2. Shirley

  Die donut ken ik nog niet. Nice, die wil ik proberen. Lekker dat je weer een weekend thuis was. Ik ken het: mijn weekenden zijn altijd gevuld met mijn vriend. Doordeweeks ‘s avonds zie ik mijn vriendinnen en meestal ben ik op zondag ook wel thuis,omdat mijn vriend ‘s ochtends vroeg voetbalt. Krijg je bij je klus ook een life supply gratis friet?!

  1. Ja mega lekker, wel super machtig haha. Ja mijn weekenden draaien dus nu ook veel om m’n vriend, omdat we elkaar anders niet kunnen zien. Maar als hij hier is ga ik niet zitten poetsen of bloggen haha.
   Ik denk inderdaad dat ik de komende tijd vaker frieten zal eten.. ;-)

 3. Loes

  Wat veel fijne foto’s! Vind die laatste foto echt heel mooi. En dat pakket van Illy, wat tof!

 4. Eline

  Wat een leuke hoogtepunten allemaal! Het kerstmenuutje is echt super schattig, dat ga ik onthouden voor als er vriendinnen langskomen.

 5. Kirsten

  Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi! Niet alleen in de dagboekstukjes, maar ook bij andere artikelen. Zelf een diepvriespizza (of zo ziet-ie er toch uit) krijg je netjes op de foto ;-)

 6. Irene

  Wat leuk dat roze lakje! Ik doe m’n nagels altijd zelf met gellak. Al wissel ik ook wel vaak met gewone nagellak omdat ik wel fijn vind elke week een nieuwe kleurtje te hebben. Hihi.
  Superleuk van je samenwerkingen en pakketjes! Vooral die frietjeswinkel. Je hebt nooit genoeg frietjes!

 7. Mooie foto’s! Gaaf die samenwerking met de frietzaak. Heel tof ook dat je dat Illy koffiezetapparaat mag proberen :D

 8. Simone

  Heel leuk, zo’n lekker uitgebreide diary! Die donut ziet er zó lekker uit dat ik dat wel uit moet gaan proberen. Balen dat je ziek werd, volgens mij heerst het echt enorm. Mijn collega’s en ik zijn ook bijna allemaal al aan de beurt geweest met het niet lekker zijn. Gelukkig knapte je snel weer op!

 9. wat een mooie foto van jezelf in Utrecht en aaaaah jaloers had ook meegedaan aan de Illy campagne maar was het niet geworden, super tof!

  1. Haha ahh balen! Ik heb super last minute meegedaan (onder het mom van ‘niet geschoten is altijd mis’), maar heb denk ik het geluk dat ik al vaker over koffie heb geschreven en in het verleden als barista werkte.

Geef een reactie