Diary week 2: laatste stageweek, mijn eerste mobieltje & voorbereidingen voor Bali!

Afgelopen week was mijn laatste stageweek. Na 20 weken zit het er nu echt op! Wat is de tijd voorbij gevlogen, in oktober leek de stage nog eindeloos en de vakantie naar Bali ver weg, inmiddels zitten we al in het vliegtuig. Ik kijk terug op een super leuke en leerzame stageperiode, waar ik ook nog een toffe job aan over heb gehouden!

Een kijkje binnen mijn stagebedrijf. Hier schoot ik wat ‘behind the scenes’ voor o.a. social media. Met mijn nieuwe camera trouwens, waar ik dus super blij mee ben!

‘s Avonds ging ik nog even naar de Action om o.a. een nekkussen voor in het vliegtuig te scoren. Ik zag ook deze leuke opbergdoosjes! Ik heb ze nu niet nodig, maar vond het toch een leuke tip om te delen.

Deze splitter nam ik wel mee, zodat je samen uit 1 apparaat muziek kan luisteren.

En deze grappige maskertjes!

Daarna ging ik naar de bioscoop en zag ik The Greatest Showman. Een leuke film met een niet super sterk verhaal, maar wel mooie beelden en leuke liedjes. Ik heb de soundtrack al de hele week op repeat staan!

Ik deed een stage online marketing, en hield me dus vooral met online activiteiten bezig. Aan het begin van mijn stage ontwikkelde ik een interactie ontwerp (een soort blauwdruk) voor de nieuwe website van mijn stagebedrijf, daarna heb ik me op social media gestort. Ik ontwikkelde een social media strategie en voerde ‘m ook uit. Dinsdag was mijn eindpresentatie, waarin ik mijn resultaten presenteerde. Moest natuurlijk een beetje chic voor de dag komen, dus had ik een mooie blouse aangeschaft (in de sale, hoera!), van Topshop.

‘s Avonds ging ik weer naar de film, dit keer naar Three billboards outside Ebbing, Missouri. Wat een toffe film! Een heel apart maar goed verhaal, met zeer goede acteurs! Aanrader!

Woensdagavond ging ik na stage met Maura uiteten. Door de drukte van stage zien we elkaar nu wat minder vaak en omdat ik op vakantie ga wilden we elkaar nog even zien. We zaten bij Stan & Co, ik had een hele lekkere Thai beef salade met o.a. groentechips. Leuk idee om zelf eens na te maken.

Donderdagavond had ik teamuitje van mijn stagebedrijf. Dit was zoooo leuk! We gingen eerst 2 potjes lasergamen. Ik werd een keer tweede en een keer eerste, niet slecht toch? Het is echt hilarisch, dit moet ik dit jaar echt vaker doen.

We kregen een mini pingpongsetje, toepasselijk want op mijn stagebedrijf staat ook een pingpongtafel waar we heel wat pauze-momentjes hebben gepingpongd!

Daarna hadden we een borrel waar ook andere studenten die projecten uitvoeren bij mijn stagebedrijf aanwezig waren.

We sloten af met tapas bij El Mundo! Was echt een super gezellige avond!

Vrijdag was mijn allerrrrlaatste stagedag. Ik begon met een meeting met de twee oprichters van het bedrijf, waar ik nog even liet zien wat ik de afgelopen weken precies heb gedaan.

‘s Middags kwam mijn docentbegeleider langs voor een eindevaluatie. Vanuit mijn stagebedrijf ben ik met de hoogst mogelijke beoordeling (“uitstekend”) beoordeeld, super fijn! Ze zijn zelfs zo blij met me, dat ik mag blijven! Ik ga voorlopig aan de slag als social media manager, maar wellicht breid ik mijn taken nog uit.

Dussss check allemaal even @werkenmetcase op Instagram en de Facebookpagina. Ik kan nog wel wat likes gebruiken ;-) Sowieso interessant als je nog studeert en op zoek bent naar een relevante bijbaan naast je studie. Meer informatie over mijn stagebedrijf lees je op de social pagina’s.

‘s Avonds ging ik meteen door naar Nijmegen. Sinds ik met mijn stage ben begonnen (dat was in september) was ik niet meer in Nijmegen geweest, werd dus hoog tijd.. Samen met mijn vader en zijn vriendin ging ik uiteten, gezellig!

Thuis werd ik meteen overladen met knuffels door de hondjes. Op deze foto zijn het 2 pluizenbollen haha, niet heel duidelijk.

Zaterdag ging ik gelijk aan de slag voor m’n nieuwe job. Ook op Bali werk ik gewoon door, kan ik alvast oefenen met de digital nomad lifestyle. M’n vriend moet aan z’n thesis, dus zo kunnen we elkaar een beetje motiveren.

‘s Avonds haalde mijn vader een heeeele oude versie van stratego onder het stof vandaan. Hij leerde me het spel en hakte me ook gelijk finaal in de pan. Ik vind het een leuk spel, maar dat je strategisch moet nadenken én moet onthouden waar alle poppetjes staan vind ik wel een beetje moeilijk.. haha

Wat we ook vonden: mijn allereerste mobieltje! Een Samsung X100. Ik kreeg ‘m in 2004, toen ik naar de brugklas ging. Er zat geen camera op, bluetooth, maar de batterij kon wel 360 uur standby mee. Oh, en hij had een kleurenscherm! Gaaf toch? Zo grappig ook dat het toen zo’n mini ding was (wel dik trouwens), mijn huidige telefoon is zoveel groter! Ben heel benieuwd wat jullie eerste mobieltje was en uit welk jaar die stamt.

‘s Avonds lieten we de hondjes nog even uit. Voor het donker hebben ze allebei een knipperende ledlamp halsband. Het zijn net wandelende kermisattracties haha, maar het werkt wel!

Zondagochtend zat Zazou er weer mooi bij.

We maakten een korte wandeling. In Nijmegen is het hoogwater: vorig weekend stond het water 14 meter boven NAP. Daardoor was het kleine plasje voor ons huis opeens een mega meer geworden, alles staat onder water.

‘s Middags gingen we naar Utrecht, om nog even met mijn kleine neefje te knuffelen. Nu ik niet meer full time stage hoef te lopen kan ik ‘m straks wat vaker zien! ‘s Avonds gingen we naar de Mac, en ging ‘ie gewoon mee. Jong geleerd.. ;-)

Gisteren ging ik de stad in om de laatste dingen in te slaan. Deet, zonnebrand, mini verzorginsproducten, oordopjes voor in het vliegtuig.. Goeie tip trouwens: bij Rituals hebben ze hele lekkere luchtjes op mini formaat voor een tientje. Handig voor op reis! Ook kocht ik een mooie laptop sleeve, van Wouf (rechtsboven met die citroentjes). Hij was iets duurder dan de standaardhoezen, maar natuurlijk wel veel mooier en ik vond het een mooi cadeautje voor mezelf na het afronden van m’n stage.

Ook ging ik nog even langs Beadies, samen met vriendinnetje Roos die daar werkt. Voor kerst kreeg ik die leuke oogoorbelletjes van m’n vriend. Ik wilde er hangoorbellen naast, maar kon geen leuke vinden. Dan maak je ze toch gewoon zelf?! Aan de ene kant hangt nu een ringetje met een kauri schelpje, aan de andere kant een ringetje met een groen gekleurd koraalachtige kraal. Helemaal Bali-proof ;-)

En dat was afgelopen week! Als je dit leest zit ik waarschijnlijk al in het vliegtuig. Ik weet niet hoe actief ik de komende 2 weken op mijn blog ga zijn, maar als je het leuk vindt om me te volgen kan je het beste mijn Instagram account in de gaten houden. Ik ga m’n best doen om in ieder geval volgende week een nieuw dagboekje te plaatsen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Shirley

  Wat goed dat je bij je stage mag blijven freelancen, tof! Goede reis en heel veel plezier op Bali. Ik kijk mee op Instagram voor een dosis digitale zon!

 2. Tea

  Grappig maar handig die halsbandjes van de hondjes, en wat is zazu mooi! Veel plezier op je vakantie alvast :)

 3. Judith

  die luchtjes van Rituals zijn inderdaad echt ideaal! Fleurs de L’Himalaya is mijn favoriete geur daarvan :)

 4. Jenn

  Haha, mijn hondjes zijn ook net wandelende kerstbomen. Om de nek passen ze niet, dus dragen ze een lampje om hun rug.

 5. Marjoleine

  Tof dat je een baan hebt gekregen na je stage! Gefeliciteerd! Hele fijne vakantie gewenst, als je nog tips hebt.. Ik ga in juli naar Sumatra, Java en Bali dus ik hou me aanbevolen :-)

  1. Ohh dat lijkt me een gave reis! Ik hoop dat ik na mijn trip heel wat Bali tips voor je heb, waarschijnlijk zullen dat vooral surfspots en leuke hotspots zijn ;p

 6. Lenneke

  Ik wilde een grapje maken over je neefje in McDonalds (“wat een wereldBURGER!”), maar nou ja, nu heb ik het alsnog gedaan. Geniet van Bali!

 7. Wat goed dat je je stage zo hebt afgerond en mag blijven! Gefeliciteerd! En veel plezier in Bali, ik ben benieuwd naar de foto’s!

  1. Ja superfijn! Ik ga m’n best doen om in ieder geval volgende week een nieuw dagboekje te plaatsen, voor meer plaatjes kun je me op Instagram (stories) volgen!

 8. Simone

  Wat een goed nieuws allemaal! Gefeliciteerd met je goede beoordeling én je nieuwe baan en geniet van je vakantie!!

 9. Wat ben ik jaloers dat jij nu in het vliegtuig zit! Ik wil ook naar Bali! Je week ziet er echt heel leuk uit, wat een mooi blousje kocht je bij Topshop. Ga je binnenkort een recept maken van die Thai Beef Salade? Hij lijkt me namelijk heerlijk, maar ik heb geen idee hoe je dat maakt, haha! Geniet van je vakantie! Malou x

  1. Ahh thanks! Nou ik weet niet of ik het recept kan namaken, maar het idee van groentechips door een salade vond ik wel heel erg leuk! Misschien ga ik daar wat mee doen!

 10. Irene

  Geniet van Bali! Ik heb ook zo’n zin om op reis te gaan! Niet te doen! En gefeliciteerd met je stage. Supermooi resultaat :)

 11. Manon

  Heel veel plezier in Bali! Geniet er van.
  En je oorbellen zijn super!

Geef een reactie