Diary week 19: een onproductieve ‘meh’ week


Een paar keer per jaar heb ik van die enorm onproductieve weken. Waarbij niks lijkt te lukken en de dagen super traag voorbij gaan. Afgelopen week was er weer een hoor! Ik denk dat ik door alle vrije dagen al een beetje in vakantiemodus was gekomen, terwijl er natuurlijk nog een maand school voor de boeg staat. Het resulteerde in een stresserige week, waarbij ik me enorm opgejaagd voelde en het idee had dat ik allemaal dingen moest doen, en er uiteindelijk niet echt iets uit m’n vingers kwam. Tja. Ik had eerder zo’n week, en dat is heel lang een van de best gelezen dagboekjes geweest haha. Blijkbaar herkennen jullie je er ook in, is het toch nog ergens goed voor.

De week begon eigenlijk best wel goed. Maandag pakte ik de trein vanuit België terug naar huis. Dat duurt zo’n 3 uur, waarin ik meestal maar uit het raam zit te staren. Dit keer had ik echter m’n laptop goed opgeladen en allerlei dingen klaargezet waar ik aan kon werken. Zo vloog de tijd ook voorbij!

Dinsdagochtend deed ik rustig aan. Ik had het gevoel alsof ik tegen een blaasontsteking aanzat, niet fijn. Omdat ik een week van huis was geweest was mijn koelkast helemaal leeg, maar ik had ook geen zin om naar de supermarkt te gaan..

En toen werd er opeens aangebeld, en deze box bezorgd!

Het was een pakketje van Optimel, met daarin magere kwark, vers fruit en zelfs een kommetje en een lepel. Een ontbijtje! Ik kon lekker in m’n badjas blijven chillen en hoefde dus niet naar de supermarkt haha. Wat een timing!

Yum, zo lekker! Ik kreeg trouwens dit pakketje omdat Optimel haar receptuur heeft verbeterd. Ze maken nu dezelfde producten met minder ingrediënten. Ik ben eigenlijk altijd al fan geweest van de producten van Optimel. Ik kon niet echt verschil ontdekken in smaak, maar dat is vast een goed teken!

‘s Middags ging ik samen met mijn huisgenootje langs de Ikea en het tuincentrum, we gaan namelijk haar balkon een make-over geven! We begonnen met het leggen van deze tuintegels – wat een verschil direct!! Als de make-over af is zal ik ‘m hier delen!

Aan het eind van de dag moest ik eventjes op m’n babyneefje oppassen. Het is een kleine charmeur :-)

‘s Avonds zou ik naar de bioscoop gaan, maar we eindigden op het terras. Nog even genieten van het lekkere weer!

Woensdag is mijn ‘vrije’ dag. Ik heb dan geen college, maar werk dan vaak aan m’n freelance klussen of rommel een beetje in huis. ‘s Middags zat ik voor het eerst sinds 2 maanden of zo weer op de fiets, onderweg naar het zwembad! Ik probeer sinds afgelopen maand minimaal 1x per week te gaan zwemmen, om zo alvast mijn armen te trainen zodat ik deze zomer goed kan surfen.

Na het zwemmen kon ik zo bij een vriendinnetje aanschuiven voor een vegaburger, yum!

Donderdagochtend ging ik naar m’n werk..

..en ‘s middags werkte ik nog even door bij een vriendinnetje. Love die nieuwe portretfunctie van de iPhone, ziet er zo professioneel uit!

‘s Avonds ging ik naar Deadpool 2, wat heb ik gelachen! Echt een goede film, misschien wel beter dan deel 1. Ik ken niet eens alle inside jokes, alsnog is hij echt een aanrader.

Vrijdagochtend sprak ik af met Stella. We hadden het over bloggen en freelance werk. Ik vind het altijd leuk om met anderen te sparren en gedachtes over ‘dit wereldje’ uit te wisselen. Uiteindelijk heb je geen directe collega’s als freelancer, dus op deze manier is het toch nog gezellig!

Na een lange schooldag sprak ik met een studiegenootje af om samen te eten. We hebben de eerste 2 jaar van onze studie bijna alle projecten samen gedaan, echt een powerteam haha. Dit jaar hebben we allebei stage gelopen en vervolgens andere keuzevakken gekozen, dus we zien elkaar niet meer zo vaak helaas. Tijd om bij te kletsen! We aten bij Walden, een restaurant waar je ‘drie gangen’ voor €15 eet. Verwacht er niet al te veel van hoor, maar het is wel een leuke budget optie.

Zaterdag was ik natuurlijk aan de buis gekluisterd voor DE royal wedding. Wat een romantiek zeg, de manier waarop die twee naar elkaar keken.. heerlijk. Echt een sprookje! :-)

De rest van de dag was ik bezig met de AVG checklist. A.s. vrijdag gaat de AVG in, en wanneer je een eigen website hebt, heb je er hoogstwaarschijnlijk mee te maken. Uit mijn instapoll bleek echter dat 75% nog géén idee heeft wat ‘ie moet doen, vandaar dat ik samen met Naomi deze checklist ontwikkelde. Ik heb gezien dat nog veel bloggers niet helemaal ‘AVG-proof’ zijn, zelfs de grote commerciële blogs moeten nog aan de slag. Hopelijk hebben ze wat aan dit artikel :-)

Ik kreeg een mailtje dat je met de code ‘SUMMER18’ t/m 3 juni geen bezorgkosten betaalt bij Ubereats. Bij Uber heb je ook geen minimum bestelbedrag, super chill. Dus bestelde ik een lekkere pokébowl voor mezelf.

En wat ik dan de rest van de tijd deed? Ja, eigenlijk niets. Ik was echt NIET vooruit te branden. Vandaag werd ik echter om 6:00 wakker en ben ik om 7:00 maar uit bed gegaan. Wellicht dat ik deze week opeens superproductief ben? We gaan het zien..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Siroon

  Haha, ik herken die weken! En toevallig had ik er zelf ook een de afgelopen week… Nergens zin in, wel veel te doen (dat gevoel dan), waardoor je je alleen maar opgejaagd en ontevreden voelt. Maar als ik het zo lees heb je toch niet stilgestaan hoor! Je AVG checklist was echt super handig, ik hem m al aan super veel mensen doorgestuurd :) Hopelijk gaat het komende week beter! xx

  1. Haha ja, dat is waar. Ik heb uiteindelijk niet niks gedaan, maar ik had vooral voor school meer werk willen verzetten en dat kwam er niet van. En dan voelt het gelijk zo mislukt. Ben blij dat je in ieder geval iets aan de AVG checklist had!

 2. Judith

  Ik ben heel erg benieuwd naar de balkon makeover! Die tegels maken echt al een heel verschil inderdaad! Je AVG artikel ga ik er zeker vandaag of morgen nog bijplakken. Ik heb me er zelf totaal niet in verdiept, dus heel fijn dat je zo’n checklist gemaakt hebt :)

 3. Stella

  Stiekem toch wel heel leuk om in één van jouw diaries voor te komen! Ik lees ze al zo lang (: Ik herken het idee van een onproductieve meh-week echt heel goed. Denk dat dat soms ook nodig is, om alles even te laten voor wat het is en als het ware op te laden. Mams zou zeggen: “de boog kan niet altijd gespannen staan”. Ik hoop dat je deze week weer lekker productief aan de slag kunt! Veel liefs en hopelijk tot snel weer een keertje (:

 4. Die tuintegels maken meteen al een enorm verschil, echt stukken beter. Thanks nog voor je AVG artikel, ben er net weer even bezig mee geweest. Nu een vakje onder mijn reactie veld! lekker eten zie ik hier voorbij komen, yum

 5. Ik heb ook weleens een ‘meh-moment’. Gelukkig nooit een week, maar wel regelmatig een dagje. Niks aan.

  Ik ben erg benieuwd naar de balkon make-over. Wordt volgens mij heel mooi! En wat zag dat ontbijtje van Optimel er schattig uit. Leuk kommetje ook. :) En over een perfecte timing gesproken. :)

 6. Eva

  Oh die tuintegels zijn echt amazing! Ik heb een betonnen balkonvloer ook en wil nu stiekem die tegels bij mij er ook wel op hebben.. Ziet er zoveel leuker uit! En nu ik die portretfunctie zie van je foto’s, twijfel ik toch wel weer over die Huawei, schiet op ;)

Geef een reactie