Diary week 21: Mijn verjaardagsweekend!

Afgelopen zondag was mijn favoriete dag van het jaar: mijn verjaardag! Net zoals vorig jaar had ik enorm geluk met het weer, wat zorgde voor een zeer geslaagd feestje in het park. Afgelopen week was ik bij de opening van Casa, een nieuwe woonwinkel vol leuke hebbedingetjes. Ik ging naar huis met 2 volle tassen én ik shopte ook nog wat bij Pull & Bear. Daarnaast vierde ik dus uitgebreid mijn verjaardag; ik ging twee keer uiteten en gaf een feestje in het park. Lees verder voor mijn favoriete dagboekje van het jaar ;-)

Maandag zat ik op school, om samen met groepsgenootjes een presentatie voor te bereiden. Dit uitzicht vind ik altijd zo leuk: lekker groen en schattige schaapjes.

Wat was het warm die dag! ‘s Middags heb ik vooral geluierd. Ik moest eigenlijk nog m’n essay afmaken, maar als ik deadlines heb weet ik altijd 1001 andere leuke dingen te doen. Dus besloot ik vriendschapsbandjes te knopen.

Ik at spaghetti en tikte uiteindelijk ‘s avond alsnog m’n essay af. Met dit warme weer ben ik ‘s avonds, als het weer wat is afgekoeld, veel productiever dan overdag.

Dinsdag werkte ik ook de hele dag aan school. Op het einde van de dag ging ik even bij Roos langs bij Beadies. Ik had zin om een enkelbandje te maken, dus maakte deze met oogjes, een schelpje en een kwastje.

Geinig toch?

Ook woensdag zat ik weer op school. Later op de dag moest ik naar de fysio. Ik stuurde deze foto naar m’n vriend, omdat het vrij uniek is om mij in sportkleren te zien.. haha. Ik ging naar de fysio om wat oefeningen te doen voor mijn been. Het is de bedoeling dat ik over een kleine maand weer op m’n surfboard kan staan, maar ik heb nog best veel last van m’n hamstring. Ik moet nu 3 keer per week een set oefeningen doen die nog best pittig zijn, maar hopelijk geeft het resultaat.

Donderdag ging ik na mijn werk door naar de Browbar van Benefit. Ik heb een hekel aan m’n wenkbrauwen epileren, en hier doen ze het precies goed. Als je wenkbrauwen er goed uitzien zie je er gelijk al een stuk verzorgder uit, vind ik. De meisjes die hier je wenkbrauwen doen zijn super lief en gezellig, en ik ben altijd blij met het eindresultaat!

Daarna ging ik door naar de opening van Casa. Ik kende Casa al vanuit België; het is een soort mix van Blokker, Xenos en Ikea, maar dan net wat leuker en kwalitatiever. Het is in ieder geval lastig om hier met lege handen naar buiten te komen. Ik kreeg een giftcard en ging dus ook lekker los!

Ik kocht onder andere deze leuke bekers en dit tapvaatje voor mijn parkfeestje.

En deze sieradenhouders en toilettas. Ze hebben echt mega leuke dingen, en ik geloof dat ze zelfs studentenkorting geven?! Heel fijn, haha. Je vindt ‘m in Utrecht op de plek waar eerst de Xenos zat. Binnenkort gaan er nog een heleboel andere Casa-winkels open in Nederland.

Vrijdagochtend kocht ik nog wat meer dingen voor m’n feestje, en kon ik het ook niet laten om nog even de Pull & Bear in te duiken. Ik vind het soms een vreselijke winkel met suffe kleren, maar de laatste tijd vind ik de collectie juist heel leuk! Ik kocht dit shortje en deze geinige blouse. Het spijkershortje is een tip voor iedereen die wat vollere billen heeft maar wel een smalle taille: deze pijpjes zijn wat wijder, waardoor hij minder knelt (maar wel mooi aansluit in je taille).

Deze jumpsuit vond ik ook leuk, maar ik bestelde ‘m uiteindelijk in deze kleur. Tip trouwens als je wilt bestellen: vrijwel alles valt een maatje kleiner bij Pull & Bear.

Daarna pakte ik m’n spullen en ging ik door naar Nijmegen. Daar zag ik eeeeindelijk m’n vriend weer na 3 weken (hij heeft z’n thesis ingeleverd, hoera!) en ging ik langs bij m’n vader.

Zaterdagmiddag gingen we samen met mijn vader en z’n vriendin lunchen bij MANNA. Dit is een wat chiquer hotel/restaurant. We gingen voor oesters (maar dan niet voor mij, ik hou er niet van haha), Dim Sum en een lekker taartje na. Uiteten gaan is een van mijn favoriete hobby’s, dus dit was een heel leuk cadeau!

En ik had geluk, want ‘s avonds mochten we nog een keer! Zondag was namelijk niet alleen mijn verjaardag, ook het 1,5 jaar jubileum van mijn vriend en ik. En alle ‘successen’ moeten gevierd worden toch? ;-). Ik was uitgenodigd door het nieuwe restaurant Metro City Kitchen en we hebben ZO genoten. Het was mega lekker en ik vond het een heel leuk restaurant. Hier zal ik nog een aparte post over schrijven; hier moet je heen!

Zondagochtend maakte ik de cadeautjes van mijn vriend open in bed: een tasje uit Bali, een heeel cool strandlaken (m’n eigen vliegend tapijt ;-)), een zinkstick (om tijdens het surfen je gezicht mee in te smeren tegen de zon) en (niet op de foto) een cactus.

Voor ons jubileum kreeg ik deze prachtige vintage oorbelletjes <3.

Na het ontbijt was het tijd om m’n feestje voor te bereiden. Samen met Roos en haar vriend deden we boodschappen en zetten we alles klaar.

En tijdens onze voorbereidingen maakten de wolken plaats voor de zon, en werd het opeens een super mooie zonnige dag!

Bijna iedereen die ik had uitgenodigd was gekomen, inclusief m’n kleine neefje en m’n broers. Het was zo’n mega leuke dag!

Traditiegetrouw popte ik een fles bubbels; de kurk bewaar ik want die brengt geluk ;-)

Ik had een mega leuke dag! We sloten ‘m af met pizza op het dakterras van Roos. Ik ben mega verwend met o.a. een mooie plant, toffe boeken, cadeaubonnen, zo’n airlounger (!!), mooie sieraden.. Op naar de 27! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Demi

  Wat ‘n heerlijke foto’s! De enkelbandjes zijn heel erg leuk geworden :) Ik moet denk ik ook maar weer ‘s bij Pull & Bear gaan kijken, want wat ‘n leuke kleren heb je gepast!

 2. Marjoleine

  Wat een leuke foto’s van je verjaardagsweekend! Nog gefeliciteerd :-) Ook echt leuke dingen die je bij pull&bear hebt gekocht, ik heb pas ook een megagrote bestelling gedaan bij ze.

 3. Judith

  Wauw, die Casa winkel!! Wat een toffe spulletjes :) Hier ga ik zeker heel snel langs. En wat een leuke cadeautjes heb je van je vriend gekregen :) Heeft ie (zeker voor een man ;) ) heel goed uitgezocht!

 4. Tineke

  Ben nu wel benieuwd naar Casa, had er nog nooit van gehoord maar ziet er heel leuk uit. Liefs

 5. Eva

  Knap kind!
  En wat lijkt het me leuk om je verjaardag zo in het park te vieren, jammer genoeg is dat met die van mij in oktober wel iets lastiger ;) Maar zo gezellig ziet het eruit! En ben zo benieuwd naar Casa, hoop dat ze ook snel naar Duitsland komen! Heb trouwens ook direct even een brow bar bij ons in de buurt opgezocht, ik heb hele lichte wenkbrauwen die een beetje wild beginnen te groeien, goddank zie je het niet zo maar zelf die randhaartjes epileren lukt me ook niet goed.

 6. Ziet er erg gezellig uit! Volgens mij moet ik ook maar eens een bezoekje brengen aan Casa.
  Waar heb je die panterprint schoentjes gekocht en hoe vallen ze? Ik heb best wel smalle voeten dus ben bang dat ze me dan niet gaan passen.

 7. Indira

  Klinkt als een top verjaardagsweek! Ik moet zeker eens bij Casa gaan kijken, dat lijkt me echt zo’n winkel waar ik me moeilijk in kan houden haha.

 8. Stella

  Ah wat heerlijk dit – makes me happy! Die big smile van jou spreekt ook boekdelen, hihi. Logisch ook! Nogmaals gefeliciteerd en fijn om te zien dat je zo’n leuke week had! Wat een leuke foto ook met je broers (: En Casa lijkt me echt een leuke winkel, ben benieuwd of er meer filialen zullen openen in Nederland. Dan ga ik zeker een keertje langs.

 9. Alex

  Nog gefeliciteerd! En ik snap het heel goed met de Casa, ik kan er ook nooit uit zonder iets te kopen als ik in België ben. Hier in Duitsland heb je Depot, eigenlijk een beetje hetzelfde en ook super leuk!

 10. Anneleen

  Via deze weg nog een hele gelukkige verjaardag! Ziet er een gezellig feestje uit en wat heb je leuke cadeautjes gekregen! Hier in België hebben we inderdaad al verschillende casa’s, inderdaad een leuke winkel maar wel wat prijziger vind ik, maar kwalitatief dan ook weer wat beter dan een Action of Xenos ;-)

 11. Elisa

  Alsnog gefeliciteerd. Een super leuk dagboekje vandaag!!!

 12. Britt

  Ik ben een beetje laat maar vind het nog net zo leuk om te lezen! Je staat erg mooi op de foto’s!

Geef een reactie