Lancering By LoulouRose: mini sieradencollectie geïnspireerd door de oceaan

Dit idee zit al meer dan een jaar in mijn hoofd: een eigen, mini sieradencollectie. Begin deze zomer had ik eindelijk tijd om wat stappen te gaan maken; materiaal zoeken, keuzes maken, een collectie bedenken.. En toen ging ik op vakantie! Iets langer dan gepland.. haha. Maar hey: nu is onze collectie precies op tijd klaar voor de Indian Summer die volgende week begint. Houd het zomergevoel nog even vast met onze zomerse sieraden!


She sells seashells

Onze eerste collectie is geïnspireerd door de oceaan. Hoe kan het ook anders, na een hele zomer op het strand te hebben geleefd. De collectie bestaat uit verschillende schelpen; van kleine kauri schelpen tot de typische ronde schelpen. Op de kleine kauri’s na, verkopen we alle oorbellen per stuk. Zo kun je ze mixen en matchen met andere oorbellen, en van de schelp-oorbellen echte eyecatchers maken. Maar hey, als jij ze als setje wil houden we je niet tegen om twee exemplaren te kopen ;-)

Knopjes

Naast de hangers verkopen we ook knopjes. Perfect om te combineren met de grotere schelp-oorbellen of zo los te dragen. De knopjes hebben we alleen in goud beschikbaar, de onderste knopjes hebben ook nog een beetje roze in de oorbel verwerkt zitten.

Goud en zilver

De schelpen-oorbellen zijn allemaal in goud én zilver beschikbaar. Alle haakjes en oorringetjes zijn nikkelvrij en verguld. Hetzelfde geldt voor het koperen draad waarmee we werken. Dat maakt de sieraden iets duurder, maar zorgt er wel voor dat ze langer mooi blijven.

Wil je het langst genieten van je sieraden? Doe ze dan uit tijdens het zwemmen of douchen. Ook tijdens het slapen kun je de grotere oorbellen beter uit doen, de kans bestaat natuurlijk dat je tijdens je slaap op je oorbel rolt en ‘m breekt. Zelf heb ik de kauri-oorbellen veel in de zomer in gehad en hebben ze menig surfsessie overleefd. Het kan dus prima, maar het zeewater maakt de haakjes wat doffer van kleur. Beter niet doen dus!

find me under the palmtrees

Naast de schelp-oorbellen hebben we ook deze leuke palmboompjes. Deze zitten niet aan een haakje, maar aan een ringetje. Deze verkopen we per stuk, maar kunnen ook als paar gedragen worden. Door een vertraagde levering hebben we nu alleen een beperkte voorraad in goud. Wees er dus snel bij! Komende maand verwachten we nog extra gouden palmpjes en hebben we ‘m ook in het zilver beschikbaar.

Elk sieraad is uniek

Omdat we werken met echte schelpen en alles zelf maken, is elk sieraad uniek. Geen enkele schelp is hetzelfde, al letten we er wel op dat beide kauri’s ongeveer even groot zijn. We sturen een willekeurige oorbel naar je op, het kan dus zijn dat het patroon van jouw schelp iets afwijkt van de schelp op onze foto’s. Maar zoals je hier boven op de foto’s al ziet zijn ze allemaal even mooi.

[bg-box]Prijzen oorbellen
Schelp oorbel (roze en wit): €7,95 per stuk
Palmboom oorbel: €7,95 per stuk
Kauri oorbellen: €7,95 per paar
Oorbel met stuk schelp: €6,95 per stuk
Knopjes: €5,95 per paar[/bg-box]

 

Summer sale

Naast onze oorbellencollectie hadden we deze zomer al een kleine collectie met enkelbandjes. Enkelbandjes met schelpjes en enkelbandjes met gekleurde kraaltjes. Deze zijn nu in de sale, van €8,50 voor €3,50. Koop je een setje? Dan betaal je €5. Ook hier geldt weer op = op!

Eigen sieradencollectie

En dit is ‘m dan, de eerste mini collectie! Zoals gezegd zijn de voorraden klein, omdat we even moeten aankijken hoe alles verloopt. Mocht het een succes zijn, dan komen we wellicht terug met een kerstcollectie ;-). Vandaag om 12:00 openen we de shop. Je kunt de sieraden bestellen via ons Instagramaccount: @ByLouluRose. Bestellen gaat via DM, check de highlighted stories voor meer info!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Geef een reactie