Trakteer mij op een ko-fi!

ko-fi

Hi! Ik ben Marlous en bloggen is mijn favoriete hobby . Dit doe ik al sinds m’n 11e, en zal ik waarschijnlijk zolang ik wifi verbinding heb blijven doen. Ik hou van het delen van leuke dingen, of dat nou een lekker recept is, een leuk koffietentje, een goed boek of een grappige anekdote. Hopelijk maak ik de wereld daar een stukje mooier mee.

Bloggen doe ik overal: op m’n laptop of m’n telefoon, in de trein onderweg naar België, vanaf m’n vakantiebestemming of ‘s nachts vanuit bed als ik weer eens niet kan slapen omdat ik vol ideeën zit. Omdat bloggen een ‘alles-in-een’ functie is (ik bedenk, ontwerp, schrijf en fotografeer alles zelf!), zoek ik graag de gezelligheid van anderen op. Daarom werk ik het liefst in koffietentjes of openbare werkplekken.

Mijn blog is compleet gratis te lezen, zonder vervelende pop-ups of drukke banners. Ik gebruik zelf Adblocker, dus dan zou het een beetje debiel zijn als ik mijn eigen stukje internet vol ads zou gooien. Vorig jaar begonnen veel bloggers en andere creatievelingen een Patreon account, een dienst waarbij je middels een abonnement de creator financieel kan supporten. In ruil daarvoor krijg je toegang tot exclusieve content. Ook ik maakte een Patreon account aan, maar merkte dat ik het lastig vond. Het liefst maak ik content voor iedereen, of je me nou kan/wil sponsoren of niet. Bovendien ben ik zelf ook niet zo’n fan van abonnementsdiensten. Mocht je me op Patreon gesupport hebben: duizendmaal dank daarvoor. Ik heb mijn pagina opgezegd, dus bij dezen is ook direct je abonnement gestopt.

Kopje Ko-fi?

Daarom is er nu deze oplossing: via Ko-Fi kan je me trakteren op een (symbolisch) kopje koffie! Het was je misschien al opgevallen, die groene button rechts in mijn menu. Je kunt het zien als een blijk van waardering, zonder dat je gelijk een heel abonnement moet afsluiten en zonder dat ik daar concreet iets voor terug moet doen. Steel jij bijvoorbeeld de show met een van mijn recepten? Heeft een van m’n blogs je geholpen bij het opzetten van je eigen blog? Of word je gewoon blij van mijn wekelijkse diaries? Trakteer me dan op een kopje koffie. Gewoon eenmalig, of elke keer dat je daar zin in hebt. Maak je mij ontzettend blij mee, en zorgt ervoor dat ik nog heel lang content kan blijven maken die gewoon voor iedereen toegankelijk is. Deze ‘kopjes koffie’ zullen namelijk ook geïnvesteerd worden in de kosten voor hosting of een nieuwe layout.

Overigens zijn jullie berichtjes ook al goud waard. Elke dag wakker worden met leuke comments of mailtjes met aanvullingen op een cityguide of een foto van een nagemaakt recept zorgen altijd voor een big smile op mijn gezicht. Thanks daarvoor :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Geef een reactie