Zomer update: ik ben terug van vakantie!

zomer update

Je vakantie twee keer zo lang maken als vooraf gepland; als het kan – waarom niet? Dat dachten wij ook, daarom werden 3 weken in Zuid-Frankrijk plotseling 6 weken. Iedereen die mij op Instagram volgt heeft het al meegekregen: na 3 weken crew bij Surfblend hebben we een weekje vakantie gevierd bij Surfblend in Le Pin Sec, daarna nog een weekje in Moliets en toen nog een weekje op pad met ‘Willem’.

Zomer Update

De Wifi verbinding was de afgelopen weken niet altijd even goed of betaalbaar, in Le Pin Sec hadden we niet eens 3G-ontvangst. Zorgde wel even voor een mini digitale detox , het leek me daarom beter om het bloggen ook even uit te stellen. Maarrrr ik ben terug! Jullie hebben nog wat dagboekjes tegoed, die ik allemaal in deze week zal posten. O.a. over ons verblijf in Le Pin Sec en ons avontuur met Willem (de campervan van Ella en Frank die we op Surfblend leerden kennen). Dat laatste was een droom die uitkwam, en voor iedereen met dezelfde droom geef ik graag nog wat tips voor de ideale campervan-vakantie. Bovendien moet ik nog terugblikken op mijn zomer bucketlist..

De draad weer oppakken

Hoewel deze ‘eindeloze’ vakantie in het zand heerlijk was, heb ik echt weer zin om nieuwe blogs te schrijven en verhalen te delen. Ik heb jullie gemist, hopelijk jullie mij ook een beetje ;-). Tot 3 september heb ik nog vakantie; genoeg tijd om nieuwe blogs te schrijven. Tijd om de draad weer een beetje op te pakken! Vandaag dus even deze korte zomer update; vanaf morgen komende de zomerse dagboekjes online (kan ik nog even nagenieten ;-)).

Waar zijn jullie geweest?

Om dit zomer update-artikel toch nog wat extra invulling te geven: laat me weten wat jij deze vakantie hebt gedaan! Festivals bezocht? De hitte doorstaan in Nederland/België? Door Europa getoured? Of het vliegtuig ver weg gepakt? Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen, maar een comment achterlaten met de vlag van het land van je zomerbestemming mag ook ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Shirley

  Ik volg je op Instagram en het zag er echt heerlijk uit jullie vakantie. Zo fijn dat jullie in de gelegenheid waren om de vakantie te verlengen. De campervan zag er zo tof uit. Ik heb mijn vriend geholpen te verhuizen naar ons toekomstige appartement in Antwerpen. Ondertussen heb ik Antwerpen ook al beter leren kennen. Nu alleen nog even een plan voor mijn eigen verhuizing. Enjoy je laatste vakantiedagen voor je studie weer begint!

  1. Zo leuk! Ik ben de laatste tijd ook veel in Antwerpen te vinden – mijn doel is ook om de stad beter te leren kennen ;-). Wie weet komen we elkaar daar nog eens tegen. Super spannend je verhuizing, maar ook heel erg leuk!

 2. Myrthe

  Klinkt en zag eruit als een heerlijke zomer! Ik ben zelf met mijn vriend naar Marokko geweest om daar te surfen, prima golven en natuurlijk een mooie basis om Marrakech te bezoeken. Ben benieuwd naar je posts en tips!

 3. Marjoke

  Leuk dat je weer terug bent! Ik heb de hitte doorstaan in Nederland. Gaat prima hier, met veel mooie, brede stranden op korte afstand.
  Ben je trouwens nog actief op Patreon en/of ga je daar binnenkort weer iets plaatsen?

  1. Ja, de Nederlandse stranden zijn een van de mooiste die ik ken! Patreon heb ik een tijdje over getwijfeld, ik denk dat ik er mee ga stoppen. Ik wil daar nog een post aan wijden. Ik vind het heel lastig om naast mijn blog nog extra content voor Patreon te creëren, maar minder content op mijn blog en de rest dan verplaatsen naar Patreon als exclusieve content vind ik ook jammer. Nog even twijfelen dus.

 4. Inge

  Klinkt super! Ben benieuwd naar je foto’s en verhalen. Ik ben gisteren teruggekomen van mijn vakantie in de bergen in Oostenrijk.

 5. Stella

  Ik vond het ZO leuk om je vakantie via Instagram te volgen. Zo fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad. Kijk uit naar de dagboekjes die we nog tegoed hebben. Liefs!

 6. Julia

  Wat leuk dat je weer terug bent! En wat heerlijk dat jullie je vakantie lekker hebben kunnen verlengen! Ik ben helaas niet weggeweest, want ik ben net een maandje geleden gestart met een nieuwe baan. Maar misschien dat ik in het najaar nog een tripje plan. Gelukkig hebben we hier heerlijk weer gehad en voelde de weekenden toch ook een beetje als vakantie :) Ik ben benieuwd naar je dagboekjes!

 7. Anneleen

  Wat fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad! Geniet nog van de komende 2 weken! :-) Ik heb veel gewerkt en tussendoor wat genoten van het Belgische zonnetje! Afgelopen week had ik een weekje verlof maar mijn vriend en ik hebben een huis gekocht en zijn daar volop in het klussen geweest. Kwestie van prioriteiten stellen ;-)

Geef een reactie