Diary week 34: lancering LoulouRose, happy new hair & de allerlaatste vakantieweek

Nu ik dit schrijf, op zondagavond laat, voel ik me toch wel een beetje sentimenteel hoor. Dit was ‘m dan, zomer 2018. Er zullen heus nog wel wat mooie dagen aankomen, maar mijn vakantie is voorbij en de drukke schoolperiode start weer. En met die drukke dagen vliegt de tijd en is het zo weer november. Hoewel ik zin heb in de nieuwe periode, heb ik wel moeite met afscheid nemen van deze zomer. Nou ben ik sowieso al slecht in afscheid nemen, maar oooh wat een heerlijke zomer was dit. Dus bij dezen; een terugblik op de allerlaatste vakantieweek.

M’n favoriete ontbijtje: yoghurt met granola en fruit. Zoals m’n lightbox al zei: het was echt sweater weather.

En dus trok ik maar een trui aan. Was gek om weer zo ‘warm’ aangekleed te zijn. Maandag was ik bij Roos, om de laatste hand aan onze sieradencollectie te leggen.

Daarna ging ik door naar SalonB, want mijn haar kon wel een update gebruiken. Niet alleen was het erg dood en gelig geworden door de zon, ik had ook zin in een wat herfstiger kapsel.

En wat doe je als je van 17:00 tot 20:00 bij de kapper zit? Dan laat je gewoon eten bezorgen bij de kapper.. haha. Wat een luxe :p

Het is sowieso altijd een feestje bij SalonB, lekker een wijntje drinken terwijl je haar droogt ;-)

Nog even de before foto: lekker zomers, maar dat past natuurlijk niet meer bij het seizoen. Bovendien kon mijn haar wel een beetje verzorging gebruiken.

Tadaa: het eindresultaat! De aanzet is wat donkerder gemaakt, meer richting mijn eigen haarkleur (die is dus bruin!). Onderaan is het nog steeds blond, maar meer beige i.p.v. geel. Echt donker is meer wat voor de winter, nu past m’n haar perfect bij deze overgang van zomer naar de herfst.

Zoals jullie weten ben ik groot fan van SalonB! Mocht je het zelf ook eens willen proberen; ik heb nog wat kaartjes liggen waarmee je €25 korting krijgt op je eerste knipbeurt. Stuur even een mailtje als je er gebruik van zou willen maken, dan stuur ik ‘m naar je op. Ze zijn geldig bij elke vestiging, maar ik kan je Sabrina in Utrecht van harte aanraden ;-)

Dinsdag zat ik weer de hele middag bij Roos, lekker te ‘fröbelen’ zoals mijn moeder dat zou zeggen. Beetje kletsen, sieraden maken, kopjes koffie drinken.. gezellig!

Ik schreef die dag over de nieuwe conceptstore Kraak & Maak in Utrecht. Dit superleuke tasje op de foto hierboven is gemaakt door de eigenaresse van de conceptstore, en ik mag er 1 verloten! Check deze Instagrampost, aan het eind van de week maak ik de winnaar bekend!

‘s Avonds laat zag ik m’n vriend weer, die was nog een weekje gaan surfen in Zuid-Frankrijk!

Woensdag had ik een luie dag met m’n vriend. We wandelden wat door de stad, deden een poging tot shoppen maar hadden eigenlijk allebei geen zin om iets te passen. Toen zijn we maar ergens gaan lunchen.

Uiteindelijk namen we gyoza’s (dumplings) uit de toko mee naar huis, inclusief zo’n mandje om te stomen.

En die hebben we als snack opgegeten! Kaarsjes aan, Netflix aan.. het regende buiten een beetje, dus dit was echt al zo’n herfstige dag (en stiekem vond ik het heerlijk!).

Donderdagochtend zat ik al vroeg op m’n werk. De afgelopen weken heb ik natuurlijk gewoon gewerkt, maar nu zag ik mijn collega’s weer voor het eerst sinds de vakantie.

Na een ochtend werken ging ik weer de stad in met mijn vriend, poging 2 om te gaan shoppen. Bij & Other Stories zag ik zooooveel leuke dingen. Allemaal leuke herfstitems!

Kijk hoe leuk! Uiteindelijk nam ik alleen de achterste (groene) en de voorste (streepjes) trui mee. Hoewel ik de linker gestreepte trui ook wel heel mooi vond, maar echt net even te duur.

Vorige week lanceerde ik ook mijn Ko-Fi pagina, waar je me op een symbolische koffie kan trakteren. Als een soort blijk van waardering/support. Lees er hier meer over. In de eerste week werd ik gelijk op 4 koffie’s getrakteerd, zo lief! Ik haalde er samen met m’n vriend een limo en cheesecake van bij Rabarber :-)

Na het shoppen konden we aanschuiven bij Maura en haar vriend, die lekker voor ons hadden gekookt.

De rest van de avond speelden we spelletjes, zo lekker burgerlijk haha. Maar zo leuk! We speelden o.a. dit (voor mij nieuwe) spel met unicorns. Het lijkt een beetje op exploding kittens, maar dan eigenlijk nog toffer! Hij gaat op mijn verlanglijstje..

De volgende dag deed ik gelijk m’n nieuwe trui aan, haha. Doen jullie dat ook altijd?

Om 12:00 ging LoulouRose live en wow, dat ging hard! De inbox stroomde echt over. Ik ben gelijk met Roos bestellingen gaan inpakken, zodat de eerste mensen hun bestelling nog in het weekend zouden hebben. Was even hard knallen haha, maar ZO gaaf!

Iedereen die wat besteld heeft: onwijs bedankt! We zijn bijna helemaal uitverkocht, maar enkele dingen kunnen we gelukkig nog bijmaken. Bovendien zijn we al aan het nadenken over een volgende collectie! Tegen die tijd zullen we wellicht wel een echt webshopje bouwen, want dit was bijna niet te doen!

Toen alle bestellingen op de bus zaten ging ik samen met mijn vriend richting mijn vader. Zo fijn om alle beestjes ook weer even te zien, ik had ze gemist <3

Zaterdagochtend begonnen we de dag dan ook goed met een flinke wandeling met Bor en Brus. Heerlijk om even buiten te zijn, het was ook perfect weer! Beetje fris, maar toch warm door het zonnetje.

De tuin staat vol fruitbomen: pruimen, appels, peren.. als ik dichterbij woonde kwam ik af en toe even een emmertje halen, want de bomen hangen helemaal vol!

We vulden een klein emmertje met pruimen, want later die dag vertrokken we richting België naar mijn schoonouders.

En daar was het zo gezellig dat ik alleen deze foto heb van deze Thaise soep (die heel lekker was overigens!).

Gisteren was ik weer redelijk op tijd terug in Utrecht, want er moesten weer bestellingen ingepakt worden. Ik geloof dat we inmiddels meer dan 25 pakketjes hebben verzonden? Zo gaaf! We zijn zelfs door onze voorraden heen, dus moesten heel wat bij maken.

Gelukkig kookte de vriend van Roos een heerlijke lasagne voor ons :D

En nu, is het einde van de zomervakantie dus écht aangebroken. Vandaag (maandag) start ik met een minor waarvoor ik full time (40 uur) in de week in een design studio zal zitten. Onwijs tof, maar ook pittig. Ik ga mijn laatste studiejaar in, na deze minor volgt nog een full time afstudeerstage, en dan zitten de 4 jaar er alweer op.

Mijn vriend start volgende week ook met zijn eerste echte baan, meer dan full time. Stiekem vind ik het wel een beetje spannend, voor het eerst zullen we niet zo flexibel zijn en zijn we nu echt aangewezen op de weekenden om elkaar te zien. Gelukkig krijgt ie een auto van de zaak, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Voor mezelf hoop ik vooral dat ik tijd genoeg blijf hebben (naast studie en werk) om leuke projectjes zoals LoulouRose te kunnen blijven doen. En natuurlijk het belangrijkste: blijven bloggen! :-D Ik heb nog een heleboel dingen die ik met jullie wil delen (o.a. over onze week met de campervan!), nu nog tijd vinden om alles uit te typen.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Shirley

  Leuk dat het zo goed ging met de sieraden. Het zal wel een switch worden nu jullie allebei fulltime bezig zijn doordeweeks. Maar dat komt vast goed. Misschien eindig je zoals ik: mijn vrienden nodigen me nooit meer uit om in het weekend af te spreken, omdat ik toch bijna nooit kan (en je relatie blijft extra lang leuk.) :p Veel succes deze week!

 2. Elisa

  Wat zalig en niks is leuker dan spelletjes spelen met vrienden en familie toch!

 3. Mirthe

  Stiekem ben ik wel blij met dat sweater weather. Lekker in een grote trui Netflix kijken met een kaarsje aan! Maar door jullie sieradenlijn blijf ik ook nog wel even in de zomerse sferen, ik ben er zo blij mee! Kreeg al veel complimentjes gister over de kauri oorbellen! Ben heeel benieuwd naar jullie volgende lijn!

 4. Judith

  haha ik trek inderdaad ook altijd meteen m’n nieuwe kleding aan! superleuk trouwens dat jullie sieradencollectie zo’n succes is :) jammer dat je vakantie nu echt voorbij is! gelukkig heb je volgens mij echt een topzomer om op terug te kijken <3

 5. Danielle

  Wat leuk om te lezen. Ik ben groot fan van je sieradencollectie, super goed dat je dit doet!
  En ik moet inderdaad ook wennen aan kouder weer, wil m’n zomerjurkjes nog niet missen.
  Succes weer met opstarten!

  Oja ps: ik ga je graag mailen over Salon B, ik wil daar heel graag een keer heen!

 6. Esmeralda

  Klinkt als een super leuke laatste week vakantie heerlijk om je blogs te lezen! Geniet er altijd van :) mag ik vragen qaar het blauwe schaaltje van is waar je sieraden in liggen? :) super mooi!

Geef een reactie