Diary week 39: deadline week & romantisch weekend


Afgelopen week was de eerste deadline binnen mijn minor. Dat resulteerde in laaange dagen (last minute stress, hehe), maar ook in een leuk feestje op vrijdag, toen alle presentaties gegeven waren en de verslagen ingediend. Ook was het dit weekend precies 2 jaar geleden dat ik voor het eerst op date ging met m’n vriend. Vonden we een goed excuus om lekker buiten de deur te gaan eten ;-).

Maandag was ‘overwerkdag’ 1, dus stond er mac donalds op het menu. Sinds kort hebben ze er vegetarische mc chickens, dus die moest ik proberen! Hij smaakt net zo goed (of ehh muffig haha) als de echte mc chicken, kon geen verschil proeven. Aanrader dus!

Ook dinsdag werd weer een laaange dag. Dus beloonde ik mezelf met een nieuw boek. Gek genoeg heb ik daar de laatste tijd wel meer rust voor. Waar ik eerder veel op m’n telefoon zat op uren Netflix keek, pak ik nu m’n rust met een boek. Dit is The Art of People, ik ben er nog maar net in begonnen, maar mocht ik het wat vinden dan lees je er vanzelf over terug op m’n blog!

Na het lange doorwerken besloot ik de dag met iets leuks af te sluiten, dus ging ik meteen door naar de bios. Ik zag de nieuwste Johnny English die zoals altijd grappig was (maar geen film die je per se moet zien).

Woensdag was de ‘dag voor deadline-dag’, en zagen sommige ruimtes binnen onze studio er zo uit, haha. Dat creatieve vind ik juist zo leuk aan mijn minor!

Meer dan de helft bleef die avond langer, dus besloten we met z’n allen pizza te bestellen. Was eigenlijk nog best gezellig!

Donderdag legden we de laatste hand aan ons verslag, gaven we een presentatie, en toen was het party time! Elk project sluiten we af met een feestje, wat resulteerde in een gezellige bende ;-)

Vrijdag had ik een zeldzame vrije dag van mijn minor, die ik gebruikte om m’n eigen werk te doen. Administratie, freelance opdrachten, mail, blog.. het blijft pittig om dit te combineren met m’n minor, maar het moet wel. Ik vind alles veel te leuk om keuzes te maken.

Gelukkig was ‘s avonds m’n vriend er weer, aten we lekker kneuterig een wokmaaltijd en keken we de nieuwe Netflix horror Malevolent. Was best spannend, leuke film!

Zaterdag was het heerlijk weer. We sliepen lang uit, wandelden in het zonnetje door de stad totdat we een plekje in de zon vonden en bestelden daar een uitgebreid ontbijtje.

Er hing een heerlijk sfeertje in de stad, en de temperatuur was zo lekker! M’n vriend schafte een nieuw kostuum aan (en ik gaf m’n ogen de kost ;-)) en we wandelden wat over de bloemenmarkt.

‘s Avonds gingen we uit eten bij Instock, om te vieren dat 2 jaar geleden onze eerste date was. Wat eigenlijk gewoon een excuus was om lekker uit eten te gaan, haha. Bij Instock wordt er gekookt met eten dat anders verspild zou worden. Denk aan ‘kromme groentes’, groente en fruit dat anders die dag weggegooid wordt of vis en/of vlees waar een overschot van is. Op die manier draagt je etentje bij Instock bij tegen voedselverspilling.

Vanbinnen ziet Instock er gezellig uit met allerlei verschillende hoekjes.

Je kunt kiezen uit verschillende kleine gerechtjes, geadviseerd wordt om 4 gangen te kiezen (voor €29,90 in totaal). De gerechtjes zijn overwegend vegetarisch, en stuk voor stuk mooi opgemaakt op je bord. We vonden het allebei echt heel lekker en werden echt in de watten gelegd. Zo’n 4 gangen menu voelt gelijk heel chic aan, terwijl €30 nog wel een fijn prijsje is, vind ik. Zeker een aanrader!

Gisteren was echt een luie zondag. Ik werd ongesteld dus wilde vooral op de bank hangen. We keken de nieuwe Netflix serie Elite in een keer uit, verder las ik in m’n boek.

Komende week heb ik op mijn minor een ‘tussenproject’ van 1 week. Dat wordt een soort snelkookpan, dus ik verwacht weer lange avonden ;-). Dit weekend wordt m’n kleine babyneefje 1, dus gaan we op verjaardagsvisite. Hopelijk hebben jullie ook een fijne week gehad, tot de volgende!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Judith

  Fijne week weer :) Instock ziet er heel goed uit! Ga ik onthouden.

 2. Irene

  Zo’n drukke dagen! Hoe hou je dat vol! Ik zou helemaal gek en moe zijn denk ik. Haha. Ben heel benieuwd naar dat boek trouwens. Leuk hé, die herfstvibes! Ik baal altijd een beetje als ik hoor dat het nog boven de 20 graden gaat zijn :p

 3. Anna

  Wat een drukke, maar leuke week! Super leuk jullie etentje, ik vind het altijd zo goed als restaurants iets doen tegen voedselverspilling!

 4. Anneleen

  Wat een drukke week, maar toch met een heleboel gezelligheid! :) Proficiat voor je neefje! X

 5. Karlijn

  Oeh, Instock klinkt als een plek om te onthouden, vier gangen klinkt echt gelijk alsof je mega luxe uiteten gaat.

Geef een reactie