Boek review: Rens – Mijn lifestyle guide door Rens Kroes

Rens - Mijn lifestyle guide

Ik ben dol op lifestyleboeken. Boeken die je zo af en toe uit de kast pakt om er doorheen te bladeren, handige tips en weetjes uit te halen of om naar de mooie vormgeving te kijken. Toen Rens Kroes met haar boek ‘Rens – Mijn lifestyle guide‘ kwam was ik dan ook zeer benieuwd. Is dit een boek voor op je kerst verlanglijst?

Rens - Mijn lifestyle guide

Rens – Mijn lifestyle guide

We kennen Rens natuurlijk allemaal als ‘het zusje van’ maar inmiddels heeft ze ook een aantal kookboeken op haar naam staan. De eerste twee Powerfood boeken heb ik in mijn kast staan en hoewel ik de gezondheidsclaims soms met een korreltje zout neem, ben ik over het algemeen wel fan van de recepten. Een lifestyle guide is natuurlijk uitgebreider dan een kookboek en omdat ik zelf het liefst over ‘alles een beetje’ lees, zijn dit vaak mijn lievelingsboeken.

In ‘Rens – Mijn lifestyle guide’ behandelt Rens verschillende onderwerpen: good vibes, relax, food (natuurlijk staan er recepten in), beauty, bewegen, home, planet en een detox & cleanse. Lekker uitgebreid en divers dus.

Rens - Mijn lifestyle guide Rens - Mijn lifestyle guide Rens - Mijn lifestyle guide Rens - Mijn lifestyle guide Rens - Mijn lifestyle guide

Inhoud en vormgeving

Het boek is lekker dik en bevat veel foto’s. Teksten zijn mooi opgemaakt met mooie koppen, handige lijstjes en verschillende lettertypes. Doordat het geen ellenlange lappen tekst zijn blijft het interessant om te lezen.

Inhoudelijk vind ik het boek ook leuk: het lijstje met suggesties voor je voorraadkast is handig, de receptjes voor DIY scrubs zijn leuk om te proberen en de work-outs met tekeningen wil ik zeker eens proberen. Wel vind ik Rens soms wat zweverig en zijn sommige adviezen een beetje een open deur. Maar dat is misschien persoonlijk; wie weet is het voor een ander nog helemaal nieuw.

Rens - Mijn lifestyle guide

Aanrader?

Al met al vind ik het boek een aanrader. Leuk als cadeau voor onder de kerstboom! Lijkt me een goede gids voor iedereen die als voornemen heeft om in 2019 gezonder en gelukkiger te worden. Rens – Mijn lifestyle guide kost €20 en je koopt het boek hier. Voor €20 krijg je een dik boek vol tips en inspiratie: zeker de moeite waard!

[bg-box]Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Dit artikel bevat ook affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Jij merkt daar helemaal niks van! Zie mijn disclaimer voor meer informatie.[/bg-box]

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. irene

    Ik heb dat gevoel wel vaak met dit soort boeken; dat er veel dingen in staan die ik al weet. Maar al bij al ziet het er wel een mooi boek uit!

Geef een reactie