Cadeau inspiratie: mijn favoriete gesponsorde items

cadeau inspiratie

Gratis uitjes, etentjes en producten: The peaks of being a blogger. Soms voelt blogger zijn alsof je jarig bent, omdat er zoveel leuke dingen op je pad komen. Onthoud wel goed: er zitten heel wat jaren werk in mijn blog, als ik de waarde van de gesponsorde items zou omrekenen tot een uurloon denk ik niet dat je om dit baantje zou staan te springen, haha. Toch heb ik de afgelopen jaren heel wat toffe items mogen ontvangen en mijn favorieten deel ik graag met jullie, als cadeau inspiratie voor de feestdagen!

Cadeau inspiratie?

Yes, dingdong, je hebt nog precies 31 dagen tot kerst. Vier je Sinterklaas? Dan heb je nog 1,5 week de tijd om je cadeautjes bij elkaar te verzamelen. Maar wees gerust, ik ben dol op cadeautjes geven en schreef al eerder over cadeau inspiratie voor de feestdagen. Bijvoorbeeld praktische cadeautjes voor mannen, originele en goedkope cadeautjes voor de feestdagen, en cadeaus onder de €20.

Vandaag deel ik mijn favoriete gesponsorde items, dingen die zijn opgestuurd in ruil voor een publicatie op mijn blog. Over het algemeen vind je niet heel veel gesponsorde dingen terug op mijn blog. Meestal vraag ik aan PR-bureaus of ze vooraf willen aangeven als ze iets sturen, zodat ik kan weigeren als ik denk dat het niet bij mij en mijn blog past. Want dat ik zo enthousiast ben over deze producten is niet geheel toevallig: ik werk alleen samen met merken waar ik sowieso al fan van ben.

Viel er dan nooit een gesponsord product tegen? Heus wel. Die bewaar ik voor het eind van deze post ;-)

cadeau inspiratie

1. Uber Eats tegoedbon

Ik weet niet of dit een acceptabel cadeau is, maar ik was er maar wat blij mee. In de zomer van 2017 kwam Uber Eats naar Utrecht, en vroegen zij aan mij of ik dit wilde promoten. Ik geloof dat ik enkele Instagramposts en -stories moest maken en ze vroegen me om een paar updates op het @ubereatsnl Instagramaccount te plaatsen. In ruil voor.. €200 tegoed in de Uber Eats app. De hele zomer heb ik pokébowls besteld, pad thai in het park laten bezorgen, hele rijsttafels met vrienden (die ik normaal nooit zou bestellen want veel te duur) en zelfs de McDonalds werd netjes afgeleverd..

Nog steeds ben ik fan van Uber Eats, ze hebben wat mij betreft de beste en meeste keus in Utrecht en ook vaak kortingsacties. Tot en met het eind van 2018 betaal je bijvoorbeeld geen bezorgkosten met de code NLFD en met de code ‘eats-nt3c2q‘ ontvang je €5 korting op je eerste bestelling.

cadeau inspiratie

2. Daniel Wellington Horloge

Ik droeg vroeger nooit horloges, tegenwoordig kan ik kiezen: wil ik een leren bandje, een gouden bandje, witte klok of een zwarte klok? Niet alleen ik, maar ook m’n ouders en m’n vriend lopen inmiddels met een ‘DW’ om de pols. Ik vind het mooie en tijdloze horloges, en het idee dat je de bandjes kan verwisselen vind ik heel tof. Zo heb ik bij bovenstaand horloge ook een zwart leren bandje, zodat ik kan afwisselen. Ook fijn: de klantenservice van Daniel Wellington is erg goed. Toen ik vroeg naar reparatiemogelijkheden omdat er een kras op mijn klokje zat, kreeg ik een nieuw klokje toegestuurd.

cadeau inspiratie

3. Een workshop ecosysteem maken

In juni werd ik door Wim uitgenodigd om een workshop ecosysteem maken te volgen. Ik nam mijn vriend mee en oh dit was echt een van de leukste activiteiten die we samen hebben gedaan. Met natuurlijk een super mooi resultaat om mee naar huis te nemen. In 2019 wil ik zeker vaker samen workshops gaan doen!

De workshops van Wim zijn altijd snel uitverkocht, houd de website dus goed in de gaten en twijfel niet te lang!

cadeau inspiratie

4. Kruidenmixen van Green Gypsy Spices

Vorig jaar kreeg ik een hele doos vol verschillende kruidenmixen van Green Gypsy Spices opgestuurd. Zoals jullie weten sta ik graag in de keuken, maar ben ik niet echt een keukenprinses. Zo’n kruidenmix is dus lekker makkelijk en een goede tussenstap tussen koken met pakjes en zakjes en alles from scratch. Bovendien zien de mixen er ook nog heel gezellig uit in je keuken! Mijn favoriet is deze granolamix en de ‘hoer op de grill’.

cadeau inspiratie

5. Kobo e-reader en abonnement op Kobo-plus

Een hele tijd terug kreeg ik een Kobo e-reader opgestuurd. In het begin bleef ie lang in z’n doosje liggen, want ik moest er even aan wennen. Maar sinds onze vakantie naar Bali ben ik om. Als je niet al te veel spullen mee op reis kan nemen is zo’n e-reader ideaal. Maar eigenlijk ook in het dagelijks leven; omdat ie zo dun en klein is past hij gemakkelijk in elke tas.

Het fijne aan deze e-reader vind ik de lichtstand: je kunt ‘m zo helder maken als je wilt. Dus ook als je partner al naast je ligt te snurken kun je rustig je boekje lezen, zonder in een oase van licht te baden. Daarnaast heb ik ook een abonnement op Kobo-plus, een soort online bibliotheek. Hiermee zet ik heel gemakkelijk boeken vanuit de bol.com webshop op m’n e-reader. In plaats van per boek te betalen, betaal je een tientje per maand. Ik heb het abonnement een tijdje mogen uitproberen, inmiddels betaal ik er zelf voor omdat ik het zo fijn vind!

cadeau inspiratie

6. pastelgele suitsuit koffer

Elke twee weken reis ik op en neer naar België, en dan komt dit koffertje goed van pas. Hij heeft een fijn formaatje, mega soepele wieltjes en ik word nog steeds blij van het kleurtje. Waarom zou je een saai zwart koffer nemen, als je ook een koffer in vrolijke kleurtjes kan kiezen? Ik heb het handbagage model van Suitsuit, maar wil ook zeker ooit de grotere variant.

cadeau inspiratie

7. Fresh ‘n Rebel Rockbox chunk speaker

Ik ben een groot muziekliefhebber en heb m’n favoriete muziek het liefst altijd bij me. Sinds deze zomer gaat dat gemakkelijk met deze stylish Rockbox. Het is een speaker die je gemakkelijk meeneemt (zo gebruikte ik ‘m op mijn feestje in het park en ging hij mee in de campervan). Maar wat ik het leukste van deze speaker vindt, is dat hij er ook heel mooi uitziet! In de zomer speelt mijn leven zich vooral buitenshuis af, en gaat de box gemakkelijk mee. Maar ook in de winter heeft de box een prominent plekje in mijn huisje. Hij lijkt een beetje vintage, en dit groene kleurtje matcht goed met m’n plantjes.

En welke gesponsorde items bevielen dan minder goed?

 • Een hele tijd terug kreeg ik een leren tas opgestuurd. Uiteindelijk wist ik daar op een hele creatieve manier content mee te maken (het was lang een van de best gelezen artikelen!), maar die tas heb ik echt nooit gebruikt. Niks mis met de kwaliteit, gewoon niet mijn smaak.
 • Vorig jaar zomer mocht ik van een Nederlands sieradenmerk oorbellen uitzoeken. Ik deelde ze in dit dagboekje. Ze waren hartstikke mooi, maar na een tijdje zijn ze wel verkleurd. Ik weet dat dat erbij hoort als je geen echt gouden sieraden draagt, maar ik vond het toch zonde.

Verder kan ik oprecht niks bedenken! Het scheelt dat ik 9 van de 10 aanvragen afwijs. Inmiddels weet ik beter wat wel en niet bij mij en mijn blog past. Ik ben heel benieuwd of er ook favorieten van jullie tussen zitten! En anders is het goede cadeau inspiratie, want al deze artikelen wil je hebben ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Inge

  Ik heb vorig jaar met kerst een e-reader gekregen en al ontzettend veel gebruikt. Zelf heb ik me het kobo plus abonnement cadeau gedaan, ook heel blij mee! Welke boeken lees je zoal?

 2. Jenn

  Wat een leuke dingen! Het ecosysteem maken lijkt mij ook hartstikke leuk, daar ga ik zeker naar kijken als ik iets meer tijd heb. Ik neem ook alleen samenwerkingen aan die bij me passen, dus ik kan me zo niks bedenken wat mij echt is tegengevallen.

 3. Anne

  Wat gaaf, dat eco-systeem! Dat gaat op m’n lijstje!

Geef een reactie