Hotspot Gent: plantbased food & wine bar Le Botaniste

Le Botaniste

Gent is mijn favoriete Belgische stad. Afgelopen maand waren we weer eens terug in Gent, en bezochten we leuke nieuwe hotspots. Een daarvan was Le Botaniste, een 100% vegan food & wine bar. Het prachtige interieur trok onze aandacht, maar het lekkere eten is de reden om zeker nog eens terug te komen!

Nieuwsgierig naar Le Botaniste? Lees het volledige artikel op Gids voor het Zuiden. Op GvhZ schrijven Shirley en ik over ons ‘Belgisch avontuur’. We delen hotspots, verhalen en praktische tips. Voor iedereen die naar Belgieë vertrekt, of dat nou voor een dagje, een weekend of voor altijd is.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft één reactie

  1. Ik ben afgelopen zomer voor het eerst in Gent geweest, wat een geweldig leuke stad! Ik ben van plan zeker nog eens te gaan en zal dan zeker uitkijken naar Botaniste.

Geef een reactie