Diary week 48: zelfgemaakte adventskalenders uitwisselen & gas terug

Afgelopen week startte ik op mijn minor met een nieuw project, tegelijkertijd waren er wat deadlines die gehaald moesten worden. Redelijk stressvol, dus ik besloot een beetje gas terug te nemen en op mezelf te focussen. Er was ook tijd voor leuke dingen: vriendinnetje Roos en ik wisselden onze zelfgemaakte adventskalenders uit!

Maandag was het zover: Roos en ik wisselden onze kalenders uit. We hebben allebei 24 pakjes voor elkaar ingepakt. Omdat het maandag al 3 december was, mochten we gelijk 3 dingen uitpakken? Benieuwd naar wat er in die pakjes zit? We openen elke dag een pakje op Instagram stories. Hier vind je mijn Instagram, hier die van Roos. We verzamelen alle stories in een highlight op ons profiel, zodat je alles van de afgelopen dagen nog terug kunt kijken.

We gingen gezellig samen kaasfonduen. Zo lekker!

En zo staat de kalender er onder mijn boom bij. Naast de andere adventskalenders (die ik ook unbox op stories) en wat cadeautjes die ik al gekocht heb voor vrienden en familie. Love zo’n boom vol cadeautjes!

Dinsdag moesten veel studiegenootjes herkansing(en) voorbereiden. Ik was geloof ik 1 van de 5 die geen herkansing hoefde te doen, dus gunde mezelf een vrije middag en ging eeeeindelijk naar de kapper. Ik probeerde al bijna een maand een afspraak te maken, maar het lukte telkens niet. Ik ben helemaal vergeten om een foto te maken, maar er is een een grote verandering gedaan aan m’n haar dus die foto houden jullie nog tegoed!

Woensdag werkte ik vanuit huis, en was ik mega productief. Naast dat ik m’n deadline ruim op tijd haalde had ik ook nog tijd om 4 wasjes te draaien, de afwas weg te werken en tussen de middag met m’n schoonzusje en neefje naar de kinderboerderij achter mijn huis te gaan. Waar mijn neefje zelf in een klein konijntje veranderde, haha. Hij kan sinds vorige week zelfstandig lopen (nog wel een beetje wankel, haha) en het is zooo leuk. Zo’n blij en lief kind.

Tijdens het werken werd er een leuk pakketje bezorgd: een chocoladeletter van Naomi! Naomi is achter de schermen druk bezig met een nieuw blogdesign, dat hopelijk aan het begin van het nieuwe jaar online kan.

Ook op m’n minor kwam donderdag na alle deadlines Sinterklaas op bezoek. Die bracht naast een chocoladeletter ook roze bubbels mee.. lekker!

Nieuw project betekent nieuwe teams en dus ook nieuwe ruimtes binnen de studio. Aan het begin van de minor is de studio grotendeels ingericht met spullen die we gratis of voor weinig konden ophalen. Elke keer verschuiven we alles weer een beetje en passen we wat dingen aan, en zo voelt de studio weer als nieuw. Ziet er goed uit toch?

Vrijdag sloot ik de week af met studiegenootjes bij de McDonalds.. haha. We hadden nergens meer puf voor en zin in kleffe burgers. Onderweg naar huis liep ik langs de kerstboom in Hoog Catharijne, zo mooi en groot is ie!

Ondertussen pak ik dus elke dag m’n adventskalenders uit! Dit weekend sprak ik af met Maura en deden we samen nog wat kerstinkopen. ‘s Avonds ging ik met een vriend naar de All You Need is Love film, die best wel slecht was maar toch leuk. Een beetje zoals die cheesy kerstfilms op Netflix, haha.

De rest van het weekend hing ik boven dit boek, om de allerlaatste toets van mijn studie voor te bereiden. Het gaat over gegevensstroomschema’s (‘data flow diagrams’ klinkt ten minste nog een beetje interessant!) en bedrijfsprocessen. Wat mij betreft het allllersaaiste onderdeel van mijn studie en iets waar ik me hierna hopelijk nooit meer mee hoef bezig te houden. Gelukkig vindt m’n vriend het wel interessant en kan ie me dus een beetje helpen.

Ook leuk: van Coolblue kreeg ik deze toffe gadget om te testen. Hiermee maak je je analoge aantekeningen meteen digitaal! Komt goed uit bij het tekenen van al die diagrammen. Ik ga ‘m deze week testen en laat aan het eind van de week mijn oordeel weten.

En deze deelde ik al op Instagram, en komt op vrijdag online: het recept voor currysoep. Heeeel erg lekker, en perfect voor dit stormachtige weer.

Dat was m’n week weer! Door de deadlines had ik niet zoveel tijd om te bloggen, gelukkig wordt het komende tijd wat rustiger. Deze week ga ik lekker uit eten en vier ik in het weekend al kerst met m’n schoonouders. Ik zie jullie volgende week weer!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Simone

    Oooh wat ziet het er gezellig uit al die cadeautjes / adventskalender onder de boom. Benieuwd naar het recept voor de currysoep, ziet er goed uit in ieder geval!

  2. Anneleen

    Wauw wat een super grote en mooie kerstboom! :) Alvast veel plezier op het 1ste kerstfeestje! X

Geef een reactie