Diary week 4: de laatste week van mijn minor!

Afgelopen week was de laatste week van mijn minor! Vanaf september heb ik full time de minor co-design studio gevolgd, waarin ik allerlei design thinking technieken leerde en verschillende projecten voor echte klanten deed. Super leuk, maar ook enorm intens. En nu was opeens het einde in zicht!

Maandag ging ik samen met m’n projectteam voor de laatste keer buiten de deur werken. Dat deden we af en toe omdat we merkten dat dit veel goeds deed voor onze productiviteit. Met een internationale teamgenoot moesten we natuurlijk wel nog even het ‘twaalfuurtje’ introduceren: een boterham met kroket!

Ennn terug naar onze ‘war room’. Op donderdag stonden de eindpresentaties gepland, dus deze week waren we vooral bezig met het in elkaar zetten van het rapport en de presentatie.

En toen was er sneeuw! Maakt Utrecht nog wat mooier. Al had ik niet veel tijd om er van te genieten, we waren te druk bezig met de deadlines.

Dat er donderdag nog maar 1 post-it op de to do-lijst hangt.. zo fijn!!

Onze presentatie ging heel erg goed. We sloten af met een meer dan tevreden klant en een heleboel complimenten van onze coaches. Daar moest op geproost worden!

Om het nog feestelijker te maken kregen we allemaal een certificaat overhandigd, als bewijs van deelname. Daarop stonden ook weer wat mooie woorden van coaches.

Daarna zijn we de stad in geweest en lag ik pas om 5:30 in m’n bed, haha!

Je begrijpt dat ik de volgende dag niet helemaal fris en fruitig was :’) Gelukkig konden we uitslapen, het enige dat nog op de planning stond was het leeghalen van de studio. Zo gek om opeens weer kale lege muren te zien. Maakt het ook een stuk saaier!

‘s Avonds ging ik nog met een groepje uit eten bij Namaskar, m’n favoriete Indiaase restaurant in Utrecht. Meeega lekker (en heel gezellig!). En ‘s avonds zag ik ook m’n vriend na 2 weken weer.

Deze week heb ik een weekje vrij, dus sliepen we lekker lang uit en gingen we buiten de deur ontbijten. Een beetje vakantiegevoel!

Toen we terug naar huis liepen kwamen we dit meeeega schattige hondje tegen. Ik hoop dat wij over tien jaar ook een lief leuk hondje kunnen adopteren.

‘s Middags speelden we ons nieuwe spel (dit is Splendor) en keken we Netflix. Lekker lui!

‘s Avonds gingen we spontaan uit eten met m’n vader en z’n vriendin, bij Luc. Hier had ik een tijdje terug ook al eens gegeten en ik was echt blij verrast! Je eet hier echt heel erg lekker voor een fijn prijsje. Ze serveren trouwens normale porties, maar ik had twee voorgerechtjes gepakt i.p.v. voor- en hoofdgerecht ;-).

Ennn zondag was weer ultiem lui. Nou nodigde het weer ook niet echt uit om naar buiten te gaan. We hingen op de bank met Netflix en ik maakte deze soort van pokébowl voor ons. Willen jullie hier een receptje van zien?

Deze week ben ik dus vrij! Al heb ik m’n agenda al wel weer vol afspraken staan. Ik moet nog wat dingen regelen voor m’n afstudeerstage, heb met wat vrienden afgesproken en wil deze week ook gebruiken om weer even te investeren in m’n blog en andere freelance werkzaamheden.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Sanne

  Lijkt me een toffe minor die je hebt gevolgd! Fijn dat het zo goed is afgesloten. Het is nog vroeg, maar ik krijg nu al honger van al die foto’s van eten haha!

 2. Melissa

  Gefeliciteerd met het behalen van je minor!!

 3. Anne

  Hey Marlous! Gefeliciteerd met het halen van je minor! Zou je misschien eens eens blog kunnen schrijven over hoe je vriend en jij dat doen, als je elkaar zo weinig ziet? Mijn vriend zit 2,5 week in het buitenland voor werk, en dat zal nog vaker gaan gebeuren, maar ik ben gewoon echt niet gewend aan dat je eigenlijk niet zo in elkaars leven aanwezig bent. Dus tips zijn welkom

  1. Oh, ik weet niet of mensen daar geïnteresseerd in zijn, maar ik zou het kunnen overwegen? Misschien als extra artikel? Na ruim 2,5 jaar kan ik mezelf wel een evaringsdeskundige noemen ;-) Al scheelt het voor mij denk ik dat ik ‘niet beter weet’. Na deze zomer 8 weken samen te zijn geweest was het wel weer even afkicken, maar je went snel weer aan het missen. Pro tip: zorg dat je (allebei!) een leuk en vol leven hebt, dan heb je minder tijd om elkaar te missen.

 4. Rianca

  Gefeliciteerd met het behalen van je minor en succes straks met je afstudeerstage! Afgelopen week klonk als een heerlijke balans tussen dingen afsluiten en even op adem komen. :)

 5. Anna

  Heerlijk dat je een weekje vrij bent! Super tof dat je de minor gewoon hebt gehaald, yay! Gefeliciteerd :-)

 6. Stella

  Al het eten in dit artikel ziet er ZO lekker uit, mijn maag gaat er serieus van knorren. Fijn dat je je minor nu hebt afgerond en dat het zo leuk en leerzaam is geweest, woehoeee! En nu begint het afstuderen; super spannend maar ook echt leuk. Ik ben toevallig ook bezig, dus we’re sort of in this together. Liefs!

Geef een reactie