Gratis weekplanner om het nieuwe jaar mee te starten

gratis weekplanner

Nu de kerstvakantie is afgelopen begint voor mij 2019 pas echt. Morgenochtend moet ik weer op m’n minor verschijnen. Waar de kerstvakantie voor mij echt in het teken van rust en opladen stond, heb ik nu juist heel veel zin om weer aan de slag te gaan. Een van mijn goede voornemens was ‘meer structuur in mijn leven‘. Heb jij die nou ook, download dan deze gratis weekplanner en plan met mij mee!

Gratis weekplanner

Deze planner deelde ik al eens eerder op mijn blog, maar toen slechts de onderste pagina. De rest was een exclusief cadeautje voor mijn Patreon volgers. Met Patreon ben ik inmiddels gestopt (lang verhaal kort: ik vond het niet leuk om ‘exclusieve’ content te maken, wil je me supporten, check dan mijn Ko-Fi pagina). Dus tijd om de planner nog eens, maar dan nu in z’n geheel aan jullie aan te bieden!

gratis weekplanner

De perfecte planner

Ik heb de planning destijds met behulp van een studiegenootje gemaakt, omdat ik geen planner kon vinden die aansloot bij mijn wensen. Zo is er een pagina waarin je je maaltijden kunt plannen, belangrijke evenementen kunt opschrijven, to-do lijstjes kunt maken en gewoontes kunt tracken.

De onderste pagina is ook precies naar mijn behoeftes ontworpen: er is ruimte voor mijn blog, studie, werk, afspraken en dagelijkse to-do’s. Ik vind het zelf heel fijn om deze per categorie per dag op een rijtje te hebben. Zo’n 5 jaar geleden schreef ik al eens uitgebreid over mijn ‘perfect planning‘. In principe werk ik nog steeds volgens die manier.

Omdat natuurlijk niet iedereen een blog heeft en/of studeert, heb ik verschillende versies van de planner gemaakt. Zo kun je de variant downloaden die voor jou het beste werkt. Downloaden gaat simpel: klik op de links hieronder. Je krijgt dan een pdf bestand te zien. Deze kun je opslaan en printen. Zelf heb ik de bestanden meegenomen naar een copyshop, om er een daadwerkelijke planner met spiraalband van te laten maken.

Gratis downloads

Klik hieronder op de links om de planners te bekijken en te downloaden:

De ‘work’ variant heeft nog een leeg vak, waar je zelf een categorie van kan maken. Bijvoorbeeld ‘blog’, maar dat kan ook ‘boodschappen’ of misschien de kalender van je partner zijn. Gebruik de planners vooral op een manier die voor jou het beste werkt!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marjoke

    Ik heb deze planner een paar jaar geleden gebruikt, toen ik naast mijn werk nog een zelfstudie volgde. Mede dankzij jouw planner heb ik mijn zelfstudie met succes af kunnen ronden en ook nog eens binnen 6 maanden, in plaats van de 9 maanden die er eigenlijk voor staan ;-)
    Van nature kan ik goed plannen en organiseren en ik ben heel gestructureerd in mijn werk. Privé doe ik meestal maar een eind en ik heb vaak geen zin om in mijn privéleven ook nog eens van alles te moeten. Maar ik heb gemerkt dat het me helpt en dat het me houvast en structuur geeft om privé ook meer te plannen, anders verzand ik toch vaak weer in eindeloos surfen op Internet en baal ik achteraf weer dat ik zo weinig gedaan heb op mijn vrije dag. Dus jouw blogpost is een fijne reminder om je planner weer te gaan gebruiken!

    1. Oh wat goed om te horen! Ik ben helemaal niet zo’n goede planner, maar als ik er even voor ga zitten en dingen opschrijf gaat het vaak wel beter. Vandaar dat deze planning voor mij zo goed werkt.

Geef een reactie