Hotspot Antwerpen: all day brunch bij HART

HART

Nu ik meer en meer in Antwerpen ben, ontdek ik steeds meer toffe hotspots. Zo ook het onlangs geopende HART, waar je terecht kunt voor all day brunch. En: 100% vegan. Super lekker, maar dus wel helemaal plantaardig. Al was me dat in eerste instantie helemaal niet opgevallen…

Verder lezen over deze hotspot?

Op Gids voor het Zuiden schrijf ik over België. Over hotspots en leuke uitjes, maar ook over taal– en cultuurverschillen. Samen met Shirley neem ik je mee op ons ‘Belgisch avontuur’: allebei gaan we in 2019 verhuizen naar Antwerpen.

Klik hier om meer te lezen over HART. Wil je niks missen van Gids voor het Zuiden? Like dan onze Facebook en Instagram pagina’s.

HART

Op zoek naar andere hotspots? Bekijk dan mijn hotspotpagina, en zie waar ik eerder al over schreef.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Geef een reactie