Hotspot Utrecht: Koffie & muziek bij koffietent Black Brew

Koffie en muziek: twee favorieten die mooi samenkomen bij Utrecht’s nieuwste koffietent: Black brew. Een beetje verstopt in Wijk C, kun je nu terecht voor heerlijke koffie en mooie platen. Je mag je eigen plaat meenemen, maar er staan er ook genoeg om uit te kiezen. Omdat ik verantwoordelijk ben voor de social media van het Vredenburgkwartier nam ik een kijkje bij Black brew.

Black brew
Black brew Black brew

Koffie & Muziek

De combinatie koffie en muziek is niet nieuw, denk maar aan The Village. Wel nieuw is dat je hier rustig met een koptelefoon op kunt luisteren, en je zelf kunt kiezen welke plaat er op staat. Eigenaar Rob heeft een hele collectie, maar je mag ook je eigen plaat meenemen. Vervolgens kun je via verschillende koptelefoons samen naar de muziek luisteren.

Is weer eens wat anders dan bijkletsen he? Ik kan me voorstellen dat dit ook heel relaxed is om in je eentje te doen: boekje mee, lekkere kop chai en koptelefoon op! Ik heb daar soms wel behoefte aan: even de deur uit, maar wel lekker m’n eigen ding doen.

Flexwerken bij Black brew

Naast de luie stoelen bij de platenspeler zijn er ook genoeg andere plekken om te zitten of te werken. Ook zonder koptelefoon kun je genieten van de muziek: er staat altijd wel iets op de achtergrond op. Maar wel een stuk zachter dan bijvoorbeeld bij The Village, zodat je eventueel ook nog kan werken of kan bijkletsen.

Er zijn genoeg stopcontacten en er is gratis wifi, dus ik denk dat dit een hele fijne flexwerkplek is! Je zit dichtbij het station, maar het is toch lekker rustig omdat je van de drukke hoofdweg af zit.

Ik kom hier zeker nog eens terug. Black brew is echt net open, maar ik voorspel nu al dat dit een van m’n favoriete koffietentjes wordt in Utrecht. Je vindt Black brew op de Willemstraat 55.

Op zoek naar andere hotspots in Utrecht?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Mieke

    Wat een leuke tip dit! Ben hier heel benieuwd naar en neem hier sowieso mijn laptop of boek even mee naar toe! :)

    1. Yes, beide is chill denk ik! Ik heb op zich geen probleem met in m’n eentje in een koffietentje zitten, maar ik denk dat het hier oprecht niet raar is. Lekker met een boek en je koptelefoon op!

Geef een reactie