Nóg meer leuke nieuwsbrieven die je wél wilt ontvangen

leuke nieuwsbrieven

Na het succes van de vorige blog over leuke nieuwsbrieven om je op te abonneren, verzamelde ik nóg meer leuke nieuwsbrieven! Inmiddels heb ik mezelf uitgeschreven bij alle saaie nieuwsbrieven, en ontvang ik alleen nog maar leuke digitale post. Heb je nog toevoegingen voor dit lijstje of verstuur je zelf een leuke nieuwsbrief? Laat het dan vooral weten!

Leuke nieuwsbrieven?

Ja, die bestaan echt! Dit zijn nieuwsbrieven vol leuke weetjes, tips of persoonlijke verhalen. Volgens mij wordt dit (naast de podcast) de nieuwste trend. Het is een overzichtelijke en een leuke manier om op de hoogte te blijven van een bepaald onderwerp. Doordat iemand anders voor jou al de ‘crème de la crème’ heeft samengesteld krijg je alleen het beste mee – scheelt weer tijd!

Heb je de vorige blog gemist, check die dan zeker ook even. In deze blog tip ik weer vier nieuwe nieuwsbrieven!

leuke nieuwsbrieven

Liedjes van Get Uked

Twee jaar geleden volgde ik een online workshop bij Get Uked. Sindsdien ontvang ik 1 á 2 keer per maand een nieuw liedje in m’n inbox! Je ontvangt een filmpje waarin alles wordt uitgelegd, en daarnaast ook de akkoorden. Echt een super leuke manier om het ukelele spelen een beetje bij te houden. De lesjes van Get Uked zijn super goed te volgen, Ukelele spelen is bovendien echt voor iedereen leuk!

Abonneren is helemaal gratis en kan hier.

leuke nieuwsbrieven

Innovatie in journalistiek en media

Ik kende Elger eigenlijk vooral als ‘vriendje van‘, maar Elger is natuurlijk veeel meer dan dat. Zo ken je ‘m misschien van de Trust Nobody podcast. Daarnaast ontvangen ook bijna 1000 mensen wekelijks zijn nieuwsbrief, waarin hij de meest interessante artikelen en nieuwtjes deelt over innovatie in journalistiek in media. Echt heel fijn wanneer je wel op de hoogte wilt zijn, maar daar niet echt de tijd voor hebt. Elger doet al het voorwerk voor je.

Abonneren is gratis en kan hier. Daar kun je ook gelijk oude edities van zijn nieuwsbrief bekijken.

leuke nieuwsbrieven

Zondagversjes

Ik schreef al eerder over Anne en haar schrijf en tekenkunsten. Elke zondag maakt Anne een ‘zondagversje’: een gedichtje met daarbij een doodle. Deze plaatst ze op Instagram, maar de abonnees van haar nieuwsbrief ontvangen ‘m als eerst! Wil je elke zondag een glimlach op je gezicht, abonneer je dan op Anne’s zondagversje!

Dat is natuurlijk gratis en kan hier!

leuke nieuwsbrieven

favorieten van Ingelise

Ook journalist Ingelise is een nieuwsbrief gestart, wat betekent dat we nog een leuke toevoeging voor dit lijstje hebben! In haar nieuwsbrief deelt ze alles wat haar inspireert, van artikelen tot muziek, gadgets en leestips. Daarnaast deelt ze ook haar eigen blogs.

Abonneren op Ingelise’s nieuwsbrief is gratis en kan hier.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Sanne

  Wat een tof idee! Ik schrijf me voor een aantal in en ga ook nog even terugkijken naar je vorige post.

 2. Maudy

  Hahaha, ik dacht echt “huh, wat betekent uked nou weer?”. Ik word hier helemaal blij van, zoveel leuke dingen om te volgen! Mocht je nog meer van deze tips hebben: kom maar op! Ik ben razend benieuwd. :)

 3. Alex

  Wat een leuk idee, deze neusletters! Ik ben begin van het jaar ook even bezig geweest om mij bij alles uit te schrijven wat ik eigenlijk toch nooit lees. Maar deze ga ik zeker een keertje bekijken!

 4. Jessie

  Superleuk! Echt fijn om ook af en toe gezellig mailtjes te krijgen! Ik volg zelf ook de nieuwsbrief van Juglen Zwaan (www.ahealthylife.nl) hij schrijft over gezondheid. Alles wat hij zegt is goed onderzocht. Ik leer vaak weer nieuwe dingen van hem. Dus dat is misschien een leuke tip :)

Geef een reactie