verhuizen

Zoals de meeste van jullie wel weten verhuis ik deze zomer naar België. Antwerpen, om precies te zijn, en ik heb er nu al zoveel zin in! Ik kan eigenlijk niet meer wachten. Maar langzaamaan begint ook de verhuisstress op te komen..

Nou ben ik van nature niet echt een stresskip. Ik ben geen groot fan van verhuizen, maar wie wel? Al je spullen uitzoeken en in dozen stoppen, dat voelt als je kamer opruimen – en daar ben ik niet zo goed in. Maar als je dan eenmaal in je nieuwe eigen plek zit.. Ook kijk ik best wel uit naar de huizenjacht (oh nee wacht: ‘appartementenjacht‘. Is dat uberhaupt een woord?). Aangezien de huurprijzen in België een stuk lager liggen dan in Nederland, moet dat allemaal wel goedkomen.

Lees verder op Gids voor het Zuiden.

Gids voor het Zuiden is een website die ik samen met Shirley ben gestart. Ook Shirley vond de liefde in België, en verhuist binnenkort naar Antwerpen. Op dit blog schrijven we over ons ‘Belgisch avontuur’: het ontdekken van de Belgische cultuur, de Vlaamse taalverschillen, de leukste Belgische hotspots, het verhuizen naar België en onze persoonlijke ervaringen. Elke week komen er drie updates online, dus vergeet zeker niet om ook die blog in de gaten te houden!

Gerelateerd

5 reacties op “Over verhuizen naar België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *