Interieur inspiratie: de limited edition TÄNKVÄRD-collectie van IKEA

TÄNKVÄRD

Beeld: L’Officiel

Deze zomer ga ik samenwonen met mijn vriend. Ik ben blij dat ik ‘m dan wat vaker ga zie, maar kijk eigenlijk het meest uit naar het hebben van een eigen huisje. Geen gedeelde keuken of badkamer meer, gewoon echt ons eigen huis, in onze eigen stijl. Ik Pinterest er dus flink op los en kreeg ook al de vraag of ik wat interieur inspiratie wilde delen. Toevallig heeft IKEA net een nieuwe collectie uitgebracht die helemaal mijn smaak is: de limited edition TÄNKVÄRD-collectie.

Mijn stijl: boho

Als je mijn Pinterest board bekijkt zie je dat ik van lichte interieurs houd met veel natuurlijke materialen. Hout, rotan, linnen.. Daarnaast ben ik dol op de typisch Marokkaanse en Balinese stijl, je zou het ‘boho’ kunnen noemen. Niet te veel, niet te tuttig: balance is key. Ik ben al heel erg blij met de poef en het authentieke tapijt dat ik vorige week in Marokko kocht, die passen ook helemaal bij die stijl. En nu komt IKEA dus ook met een hele toffe limited edition collectie, met veel gebruik van natuurlijke materialen!

TÄNKVÄRD: duurzaam en stijlvol

De TÄNKVÄRD-collectie bestaat uit producten gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen (denk aan linnen en rotan), vooral geschikt voor de bad- en slaapkamer. IKEA brengt voor deze collectie het beste van twee werelden samen: Scandinavische frisheid en Japanse kalmte en eenvoud. Zo is dat kobaltblauw een typisch Japanse kleur, en vind je ook een mooie kimono terug in de collectie.

De collectie is niet heel groot, maar bijna alles vind ik mooi. Alles ligt vanaf nu in de winkel. Het is een limited edition, dus wees er snel bij. Een greep uit de collectie:

TÄNKVÄRD TÄNKVÄRD TÄNKVÄRD TÄNKVÄRD TÄNKVÄRD

Mijn favorieten

Meer items vind je op de website van IKEA. Mijn favorieten zijn het krukje en de ladder, beiden voor in de badkamer. Het krukje om even snel wat kleding, een handdoek, shampoo’s of misschien zelfs een plantje op te zetten. De ladder om een handdoek of nieuwe outfit aan op te hangen.

Zo’n ladder hadden we ook in ons surfhouse in Marokko, dus ik ben lichtelijk geïnspireerd ;-).  Nog een leuke tip: de meeste rotan items uit deze collectie zijn licht van kleur. Dat is mooi, maar eventueel kun je ze met beits ook nog donkerder kleurtje geven, als dat beter bij je interieur past.

TÄNKVÄRD

Mijn aankopen

Samen met een  vriendin ging ik gisteren meteen een kijkje nemen. Met name om de ladder te scoren, maar ik zag ook zoveel andere leuke dingen! Zo nam ik ook de prachtige rotan mand SNIDAD (€24,95) mee en het geweven tapijtje RAKLEV (€29,95).  De knuffel ging mee met de vriendin ;-).

Ik ben benieuwd wat jullie van deze collectie vinden. Normaal neem ik persberichten niet zomaar over, maar van deze collectie werd ik zo enthousiast dat ik ‘m wel moest delen! Vinden jullie het leuk om de komende tijd wat meer interieur inspiratie (en natuurlijk uiteindelijk een kijkje in mijn huis!) terug te zien op mijn blog?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Romy

  Wauw, wat een toffe collectie inderdaad! Een aantal van de rotan dingen passen ook helemaal bij mijn stijl :) Die ladder vind ik ook wel erg tof. Helaas past die niet echt bij mijn badkamer en is mijn badkamer ook nogal mini ;) Maar leuk is-ie zeker!

 2. Anna

  Oh, die kleuren! LOVE! Mooie collectie inderdaad, ga snel even kijken ofdat er iets leuks voor mij tussen zit! Liefs

 3. Irene

  Zalige collectie! Wij moeten binnenkort nog eens naar de Ikea voor een kast dus dan kan ik eens een blik werpen op die nieuwe collectie! Dat tapijt en die mand zijn ook héél mooi. Die mand staat zelf ook al een tijd op mijn wishlist maar ik had er nooit plaats voor in m’n salon en nu wel! ;) :D

 4. Emma

  Oeh leuk! Thanks voor de tip!
  Twee maanden terug naar ons eerste grotemensenhuis verhuisd haha (met man en kind naar een koophuis omg dit klinkt zo volwassen) dus genoeg reden om gauw weer naar de Ikea te gaan

 5. Eline

  Ohww zo leuk! Ik krijg er helemaal vakantie vibes van met al die blauwe kleurtjes!

 6. Rachel

  Wauw dit ziet er echt heel erg goed uit ! fijne week nog verder en geniet van deze mooie items

Geef een reactie