Diary week 18: Happy new hair, ritje met een old timer en scriptie schrijven!

Ik leef nog! De laatste maand van mijn scriptie is in gegaan, en heel cliché: de laatste loodjes wegen echt het zwaarst. Ik zit dus vol met m’n neus in m’n scriptie, en kom daardoor niet zo veel aan het bloggen toe. Vergeef me als het de komende weken nog wat rustig blijft hier, ik maak het daarna natuurlijk ruimschoots goed!

Maandag kookte ik voor mij en m’n huisgenootje courgetti. Het is dit recept van Jeroen Meus, super lekker!

Na afloop liepen we nog langs Roberto’s (de allerlekkerste ijssalon van Utrecht!) voor een ijsje. En tot mijn grote vreugde hadden ze dropijs!! De combinatie van drop met chocola is zooo lekker. Echt, probeer het eens.

Dinsdag had ik na een lange dag zin in ‘fastfood’ dus maakte ik dit thuis. Ik eet thuis altijd de Mc2 burger van de Vegetarische slager, maar ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe Beyond Meat burgers. Heeft een van jullie die al geproefd?

Woensdag ging ik in mijn pauze een taartje eten met mijn studiegenootje, nog ter ere van haar verjaardag.

Ook hopten we even bij No Vintage Phobia binnen, waar we een mini verkleedfeestje hielden.

Donderdag werkte ik vanuit het Gegeven Paard. Afgelopen week was het meivakantie, waardoor veel collega’s niet aanwezig waren en onze ruimte af en toe ook voor andere dingen gebruikt werd. Dan zit ik liever hier!

Het laatste uurtje flexwerken deed ik bij de kapper, want ik had weer een afspraak bij Sabrina bij SalonB!

M’n haar was echt lang aan het worden en hing als een soort dooie mat onderin m’n nek.

Dus hup: heel stuk eraf! Ik zal binnenkort ook nog een foto delen van hoe het van de voorkant eruit ziet (hou vooral Instagram in de gaten). Ik ben er zo blij mee!

Deze vrachtwagens herinneren me er altijd aan dat ik mijn vriend (Simon) moet missen..

Gelukkig stapte ik vrijdagavond op de trein en was ik niet meer Simonloos haha. De volgende dag stonden er namelijk 2 bezichtigingen op de planning in Antwerpen!

Kijk hoe leuk al die straatjes zijn! Beide appartementen waren erg mooi, maar vooral nummer 2 stal ons hart. Helaas waren we niet de enige geïnteresseerden, dus ik ben bang dat die zo aan onze neus voorbij gaat helaas.. we blijven zoeken!

Op dit moment lees ik dit boek, toch een beetje in 4 en 5 mei (dodenherdenking en bevrijdingsdag) thema. Het is een heel erg spannend verhaal, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees er hier meer over.

Kijk, zo schattig: bij mijn vriend’s ouders zijn er kuikentjes geboren rond pasen. Nu hoppen ze vrolijk achter mamakip aan door de tuin.

Zondagmiddag waren we op visite bij mijn vader, die een old timer had aangeschaft. Daar moesten we natuurlijk even een ritje mee maken.

Zo leuk! Echt zo’n zondagmiddagactiviteit haha.

En maandag zag de hele dag er zo uit..

..en dinsdag zo. Scriptie, scriptie, scriptie! Mijn deadline is 31 mei (ofja, eigenlijk 2 juni maar ik heb ‘m voor mezelf vervroegd zodat ik m’n verjaardag kan vieren). Dit gaat prima lukken, maar dan mag ik nu echt niet meer soggen!

Maar na een lange dag bijkomen met pizza en netflix mag natuurlijk wel. Ik ben begonnen met de Nederlands-Belgische serie ‘undercover’ en hij is zo goed!! Ik kan ‘m zonder ondertitels kijken (zelfs plat Antwerps versta ik nu haha), weer niet of ik daar trots op moet zijn :p

De komende tijd is het hier dus mogelijk iets rustiger. Gelukkig komt er ook nog content online op Gids voor het Zuiden, waar ik alles deel over mijn emigratie naar België. Check ook Instagram, daar ben ik het meest actief.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Irene

  Veel succes met die laatste loodjes! You can do it! Ik ben niet zo’n hamburgermeisje maar ik ben ook zoooo nieuwsgierig naar die neppe burger! Ik weet alleen niet of ze hem hier ergens verkopen (waarschijnlijk niet want wij zitten altijd achter met dat soort dingen :p ). Je haar ziet er ook heel mooi uit! Ik wou dat dat van mij zo volumineus is! Ik laat het nu ook wat groeien maar gewoon los laten lijkt echt nergens op :p

 2. Enita

  Heel veel succes met de laatste loodjes.

 3. Anne

  Wat een spannende tijden voor jou, met je scriptie en het zoeken naar een woning! Heel veel succes!

 4. Judith

  Het enige dagboekje wat ik nog lees op vakantie <3 Ben heel benieuwd naar Undercover! Ga ik even downloaden voor in het vliegtuig :)

 5. Nikita

  Tof dagboekje! Succes met je scriptie trouwens! Ik herken het wel dat je blog dan een beetje op de achtergrond komt. Zelf was ik ook minder actief op mijn blog toen ik nog studeerde, omdat ik simpelweg niet altijd de energie had om iets goed uit te werken. Dan maar geen content. Die appartementsgebouwtjes zien er trouwens echt heel tof uit! Succes met een huisje vinden!

 6. Angélica

  Ik krijg altijd zoveel trek van jouw dagboekjes haha! Succes met de scriptie!

Geef een reactie