Interieur inspiratie voor mijn nieuwe huis: Casa

interieur inspiratie casa

Nu onze huizenjacht in volle gang is, houd ik me ook steeds meer met interieur bezig. Ik heb inmiddels een zeer uitgebreid Pinterest bord gemaakt met allerlei subborden voor de keuken, de badkamer, de slaapkamer en ga zo maar door. Tijdens mijn online zoektocht stuitte ik op de webshop van Casa en wilde ik bijna alles bestellen.

Interieurinspiratie bij Casa

Ik ken Casa vanuit België, maar sinds een jaar zitten ze ook in Nederland. Hier in Utrecht hebben we ook een filiaal, in het pand waar vroeger de Xenos zat. Meestal vermijd ik de winkel, want het is lastig om hier met lege handen naar buiten te komen. Maar nu onze verhuizing steeds meer in zicht komt, durf ik al voorzichtig de webshop te doorzoeken.

Binnen 5 minuten had ik al deze leuke dingen gevonden. Daarna heb ik maar snel de webshop weggeklikt, haha. Het liefst zou ik het allemaal bestellen, maar op dit moment hebben grotere objecten zoals een bed en een bank even voorrang haha. Toch wilde ik jullie dit lijstje niet onthouden en hey Casa, als jullie meelezen.. mijn verjaardag komt eraan! ;-)

Wat is jullie favoriete item? Ik denk dat ik het terrazzo bijzettafeltje het allerleukst vind. Gevolgd door de lamp. En eigenlijk vind ik alle items van natuurlijke materialen ook heel erg mooi. Al zei m’n vriend meteen dat niet het hele appartement vol ‘rieten dingen’ hoeft te staan :’). Dat zullen we nog wel zien, haha!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Irene

  Oh de Casa heeft echt zoveel leuke dingen hé tegenwoordig! Ik herinner me dat ik het vroeger maar een suffe winkel vond maar sinds ze een paar maanden geleden de winkels vernieuwd hebben, kreeg het assortiment ook een update denk ik. Wij hebben een zalige ronde stoel en een ‘schilderij’ van daar. En ik denk dat onze klok ook van daar komt. Van jouw lijstje vind ik het ronde tapijt, het poefje en de mandjes het leukste!

  1. Haha ja, ik wilde altijd naar de Casa in Gent, omdat we die winkel in Nederland niet hadden. M’n vriend vond het ook maar een suffe winkel, maar ze hebben echt zoveel leuke dingen de laatste tijd! Ze zijn goed bezig :-)

 2. Die bijzettafel vind ik het leukst! Maar eerlijk is eerlijk, ik vind de alpaca/lama-afdeling van de Casa het allerleukst, haha. En de popcornmachine die ze verkopen is ook zo leuk.

  Liefs,
  Marloes

 3. Inge

  Ik vind casa ook een superleuke winkel. Heb er pasgeleden nieuwe kussentjes gekocht en een wereldbol waar je met pinnetjes kunt laten zien waar je geweest bent.

 4. Marloes

  Hele leuke items allemaal. Casa is zo’n super leuke winkel ook!

 5. Cathelijne

  Hi Marlous,
  Toevallig bezocht ik Casa in Amsterdam en viel mijn oog ook direct op het terrazzo bijzettafeltje. Ik overweeg hem te kopen. Heb jij hem zelf aangeschaft?
  Ben benieuwd!

  Liefs,
  Cathelijne.

Geef een reactie