Mijn favoriete YouTube kanalen – deel 3

youtube kanalen

Nu het weer wat kouder en regenachtig is, kun je lekker onder een dekentje op de bank kruipen. En wanneer je Netflix al helemaal ‘uitgespeeld’ hebt is er gelukkig ook nog altijd YouTube, waar dagelijks nieuwe content op wordt geplaatst. Zelf ben ik niet echt fan van vlogs, maar ik heb wel een paar andere favoriete YouTube kanalen.

Mijn favoriete YouTube kanalen – deel 3

Ik schreef al twee keer eerder over dit onderwerp, bekijk ook zeker deel 1 en deel 2. Over het algemeen ben ik niet zo fan van vlogs, ik merk dat ik daar redelijk snel op uitgekeken ben. Maar er zijn ook een heleboel youtube kanalen die een soort mini tv-programma’s maken. Ik kijk nog zelden tv, dus wat mij betreft is dit een goede vervanger.

1. The Sorry Girls

The Sorry Girls zijn twee meiden uit Canada die allerlei creatieve video’s uploaden. Thrift flips, DIY’s, make-overs, IKEA hacks.. Bijna al hun video’s vind ik leuk! Ik haal er veel inspiratie uit, maar zelfs als ik niet van plan ben om de DIY na te maken vind ik het nog leuk om ze te kijken. Ze uploaden heel vaak, waardoor er altijd weer een nieuwe video is om te kijken.

2. Madeleine Olivia

Madeleine Olivia is vegan en deelt veel receptvideo’s. Ik eet zelf niet vegan, maar vind het wel leuk om inspiratie op te doen uit dit soort video’s. Sowieso kijk ik graag naar kookvideo’s. Daarnaast heeft ze onlangs een huis gekocht, wat ze nu aan het renoveren zijn. Ook dit deelt ze op haar kanaal.

3. Best Dressed

Op haar kanaal Best Dressed deelt Ashley allerlei leuke video’s, voornamelijk over mode. Zo deelt ze thrift flips, outfit inspiratie en video’s als ’10 ways to wear a dress’. Daarnaast deelt ze ook persoonlijke video’s en video’s met fotografie en instagram tips. Al haar video’s zijn heel mooi vormgegeven met leuke tekeningetjes, en Ashley zelf komt heel leuk en down to earth over. Aanrader!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft één reactie

  1. Rachel

    Wat leuk dat je deze kanalen deelt zeg, thanks voor de inspiratie

Geef een reactie