Verjaardag wishlist – Happy birthday to me!

Verjaardag wishlist

Hoera, het is mijn verjaardag! Vandaag mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen. Degenen die mij al lang volgen weten dat ik mijn verjaardag nooit stilletjes voorbij laat gaan. Al vier ik het dit jaar pas aan het einde van de maand, omdat jarig zijn op een maandag toch een beetje saai is. De afgelopen weken heb ik mijn verjaardag wishlist bijgehouden en deze deel ik graag met jullie, ter inspiratie voor je eigen wishlist!

Mijn verjaardag wishlist

Ik vind het altijd lastig om te bedenken wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. In principe heb ik alles al. Toch snap ik dat het leuk is om een cadeautje te geven (vind ik zelf ook!), dus besloot ik dit jaar een verjaardag wishlist bij te houden. Alle leuke dingen die afgelopen maanden voorbij kwamen sloeg ik op in een lijstje op mijn telefoon. Soms was het best lastig om mezelf in te houden en het niet gewoon direct te kopen. Inmiddels kan er al een item van deze lijst af.. haha

 1. Sony noise cancelling koptelefoon
  De grootste klapper van dit lijstje is uiteraard de Sony WH-1000XM3 noise cancelling koptelefoon. Dit cadeau kreeg ik van mijn vriend en mijn schoonouders. Ik had al een koptelefoon, maar die zat niet super lekker, was niet draadloos en had ook geen noise cancelling. Uit alle tests komt bovenstaand model als beste naar voren. Hij zit super lekker, ik vind ‘m mooi en het belangrijkste: de noise cancelling werkt super. Ik draag best vaak m’n koptelefoon zonder muziek, gewoon om wat rust aan m’n kop te hebben. Dit werkt nog beter! Echt een aanrader.
 2. Een abonnement op LINDA magazine
  Ik heb al eerder een abonnement cadeau gehad op de LINDA. Dit is een van de weinige magazines die ik nog lees. Het lijkt me leuk om straks in Antwerpen nog steeds elke maand de LINDA in de bus te krijgen, zo blijf ik toch een beetje op de hoogte van wat er speelt in Nederland. Alleen nog even wachten tot er een leuk cadeau bij zit..
 3. Een gietijzeren pan
  Een gietijzeren pan, ook wel skillet genoemd, staat hoog op mijn lijstje. Het voordeel van deze pannen is dat ze ook de oven in kunnen. Ideaal voor bijvoorbeeld shakshuka of een quiche. En hey, ze staan ook nog eens heel mooi op de foto ;-)
 4. IKEA Sinnerlig hanglamp
  De lamp die geloof ik iedereen heeft.. Sinnerlig van IKEA. Lijkt me zo leuk voor op de slaapkamer of voor boven de eettafel. Ik heb ‘m al even aan m’n vriend laten zien en hij is goedgekeurd!
 5. Terrazzo bijzet tafeltje
  Dit terrazzo bijzettafeltje van CASA zagen jullie laatst al voorbij komen in een blog. Ik vind ‘m zo leuk! Stijlvol, maar ook praktisch zo naast de bank in de woonkamer of zo.
 6. Frank Green herbruikbare koffiebeker
  Ook deze zagen jullie al voorbij komen in een blog. Ik denk dat ik het medium formaat wil in deze kleuren, al twijfel ik nog een beetje. Je kan ‘m helemaal zelf samenstellen met allerlei kleurtjes!
 7. O my bag portemonnee
  Ik heb al jaren een heel klein portemonneetje van O my bag, wat officieel een ‘cardholder’ is. Ik houd niet van grote portemonnee’s, meer dan ruimte voor wat pasjes en een beetje cash heb ik niet nodig. Nu viel mijn oog op deze Sonny portemonnee, maar ook op het model Georgies. Ik kan niet kiezen!
 8. Verschillende LP’s
  Ik gebruik mijn platenspeler (verjaardagscadeautje van 2 jaar geleden) nog heel vaak en wil mijn LP-collectie weer wat uitbreiden. De nieuwe plaat van Angèle luister ik erg veel, maar best of albums van Fleetwood Mac en Bob Marley zou ik ook nog graag aan mijn collectie toevoegen!
 9. Een pak
  Nu het werkende leven gaat beginnen zou ik graag een mooi pak hebben. Liefst zwart, maar ik kon geen beter plaatje vinden :’). Ik zou graag een pak willen dat een beetje oversized valt, zodat je de pantalon en het jasje ook los van elkaar kunt combineren voor een meer casual look. Hebben jullie tips waar ik een mooi pak kan vinden? Mag best wat kosten, ik investeer liever in goede kwaliteit die lang meegaat dan iets wat ik na een paar keer dragen alweer weg moet doen.
 10. Cadeaukaarten
  Ja, misschien een beetje saai maar met de verhuizing in het vooruitzicht word ik ook heel erg blij van cadeaukaarten van IKEA, CASA, Hema, H&M (voor de Home afdeling natuurlijk!)..

Wat staat er op dit moment op jullie wishlist? Mijn verjaardagsfeestje is pas eind juni, dus ik heb nog even om de lijst aan te vullen haha. Ik werd in ieder geval al heel blij van alle verjaardagswensen op Instagram, mocht je me daar nog niet volgen dan zou dat een heel leuk verjaardagscadeautje zijn :-) (mij trakteren op een koffie en/of een taartje mag natuurlijk ook, hehe).

Oh en ps: de scriptie is ingeleverd!! Morgen komt het dagboekje van afgelopen week online, dan vertel ik er meer over!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Shirley

  Happy birthday to you! Die noise cancelling head phone heb ik ook. Zo fijn om alle voetbal- en Game of Thrones-geluiden te verbannen en toch gezellig samen in de woonkamer te zitten :’) Ik zet wel altijd muziek aan, want van alleen de noise cancelling word ik licht in mijn hoofd/een beetje misselijk. Schijnt vaker voor te komen, dus voor mensen die hem zonder muziek willen dragen, zou ik hem wel van tevoren proberen.

 2. Eva

  Gefeliciteerd!! Ik was 10 mei jarig en kreeg voor mijn verjaardag ook de LP van Angèle! Zo’n leuke plaat! Fijn lijstje, die herbruikbare koffiebeker wil ik ook wel… haha.

 3. Judith

  Jaaa nogmaals gefeliciteerd <3 Hele leuke, en best wel originele, items op je wishlist! Zo'n pak is ook echt een goed idee!

 4. Simone

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Voor vandaag alvast een hele fijne dag gewenst, ook al vier je het pas later. Die koptelefoon staat ook al eeuwig op mijn wishlist, volgens mij is hij fantastisch!

 5. Julia

  Gefeliciteerd en een fijne dag vandaag! Leuke wishlist hebt je! Kan ik voor mijn verjaardag volgende maand ook wat inspiratie uit halen ;)

 6. Marloes

  Aaah goed dat je scriptie is ingeleverd! En gefeliciteerd, natuurlijk :) Bij mij staat een mooi pak ook hoog op mijn verlanglijstje. En wat is die koffiebeker mooi zeg. Ik gebruik altijd een thermosfles, niet heel mooi, wel heel handig, haha.

  Liefs,
  Marloes

 7. Lisanne

  Gefeliciteerd, woehoe!! Noice cancelling koptelefoon is echt de beste investering die ik ooit heb gedaan. Je gaat er dus vast en zeker plezier van hebben. Afgelopen week toevallig na lang gebruik mijn bose qc25 een update gegeven naar de bose 35 II. Vond de Sony zelf echt een stuk minder comfortabel helaas :( .. maar ben ook wel ontzettend gevoelig voor dergelijke dingen. Enjoy!

  1. Ja het is super belangrijk dat je ze even test! Ik vind de Sony echt super lekker zitten, terwijl ik van mijn andere koptelefoon na een tijdje pijn kreeg aan m’n oren :’)

 8. Maudy

  Oeps, beetje op de valreep dit, maar niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 9. Siroon

  Jaaa jarig, ook via hier dan maar even gefeliciteerd :) wat een leuk lijstje ook, en ik ga dit idee even van je ‘lenen’, zo’n moodboard staat zo gezellig hihi! Een noise cancelling headphone en een skillet staan er in ieder geval al op. Kijk anders eens bij Project Cece of de Good on You app voor duurzame pak opties! :)

 10. Marjoleine

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! :D Super leuk verlanglijstje, vooral de koptelefoon lijkt me heel fijn. Heb vaak “last” van veel geluid en hoe chill is het dan om die koptelefoon op te kunnen zetten. Nog een tipje: Fabienne Chapot heeft ook hele leuke kleine portemonnees :-)

 11. Cathelijne

  Alsnog gefeliciteerd met jouw verjaardag en inleveren van jouw scriptie! Dubbel feest!
  En heel fijn lijstje! Inspirerend ook, want het is vaak zo lastig te bedenken wat je nog te wensen hebt!

Geef een reactie