Surprise: mijn blog heeft een nieuwe layout!

nieuwe layout

Tadaa, dit is ‘m dan: de nieuwe layout voor Last Days of Spring, ontworpen door Anne van Studio Solveig. Al ruim een jaar wilde ik een nieuwe layout. Toen mijn verhuizing dichterbij kwam voelde het echt als het juiste moment: dan moet de blog ook in het nieuw!

Warme kleuren

Zoals je ziet is het iets totaal anders geworden dan mijn oude layout. Daar had ik groen als hoofdkleur, met de levensechte afbeeldingen van monstera bladeren. Dat was 3,5 jaar geleden toen ik die layout op mijn blog zette heel tof, maar inmiddels word je doodgegooid met de monstera. Tijd voor iets anders!

Ik liet me inspireren door mijn kledingkast: deze warme roze-rode en roestbruine kleuren draag ik graag. Inmiddels vind je ze ook terug in mijn interieur. Leek me meer dan logisch om dat ook terug te laten komen in mijn layout! Ik ben er heel erg blij mee.

Een nieuwigheidje: de shop

Naast nieuwe kleuren is er ook echt iets nieuws aan mijn blog: de shoppagina! Hier vind je al mijn favoriete producten die je al voorbij zag komen op Instagram of mijn dagboekjes. Ik krijg vaak de vraag waar iets van is, nu kan ik iedereen doorverwijzen naar de webshop. Deze werkt met affiliate linkjes: ik verkoop de producten dus niet zelf, ik verwijs je slechts door. Daar krijg ik een klein beetje commissie voor. Dat geld gebruik ik om mijn blog draaiende te houden (denk aan hosting kosten of de kosten voor zo’n nieuwe layout). Jij merkt daar verder niets van.

Op dit moment staan er nog maar een paar items in de shop, de komende weken zal ik de shop aanvullen. Het kunnen soms nogal random dingen zijn. Zo vind je er mijn favoriete spijkerbroek en horloge, maar ook mijn favoriete ijskoffie. Want dat vind ik zo leuk: het zijn echt mijn favoriete items, en niet de dingen waar ik toevallig het meeste geld aan kan verdienen ;-)

Foutje gezien?

Dit weekend ben ik nog bezig met het optimaliseren van de website. Zo zijn bepaalde dingetjes nog niet perfect uitgelijnd en moeten sommige pagina’s qua inhoud worden geüpdatet. Mocht je zelf een foutje tegenkomen of heb je een andere verbetertip, laat het dan vooral weten. Dan kijk ik of ik er iets mee kan doen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de leesbaarheid van mijn blog.

Klik vooral rond en laat me weten wat je ervan vindt!

liefs marlous

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Maura - YLT

  Waaauw! Echt super mooi vind ik het geworden. Past echt helemaal bij je met die kleuren. Bij je kleed, bij je jas, bij jou!

  Ik bekijk ‘m vanuit Granada op m’n mobiel. Zodra ik thuis ben ga ik ‘m vanaf de laptop bekijken, ben benieuwd.

  Liefs Mau

 2. Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out! Past heel goed bij je en een leuk, nieuw onderdeel: de shop. Ik ga snel een kijkje nemen :-)

 3. Elianne

  De vorige was prachtig maar lef hebben om dit te veranderen! En inderdaad dit past bij je nu.
  En ook mijn nieuwe lievelingskleur
  Succes en liefs mama

 4. Romy

  Wat is het mooi geworden, zeg! Prachtige kleuren en een mooi sfeertje, die allebei precies bij jou passen. Complimenten!

 5. Bettie

  Het is mooi geworden! Het heeft nu inderdaad een warme uitstraling

  Bettie

 6. Angélica

  Heel mooi! Voelt meer volwassen ook (al klinkt dat misschien wat gek haha). Ik ben fan :D

 7. Eva

  Ik hou van het kleurtje!! <3 Echt een leuke frisse pagina.
  Liefs!

 8. Veerlez

  Ziet er mooi uit! Heel rustig en mooi! Past goed bij je!
  Ik mis alleen in het menu nog ergens een kopje dat met surfen te maken heeft!

 9. Wauw, wat tof geworden Marlous! Ik vind het een super unieke lay-out en die kleuren!! Zo heerlijk herfstachtig :-) Liefs, Nicole

 10. Sannr

  Ik had ‘m gisteren stiekem al even bekeken, maar nog niet gereageerd. Vind ‘m super mooi en hou van deze kleurtjes :)

 11. Melissa

  Ik vind het prachtig!! Geniet ervan! :)

Geef een reactie