Diary week 39: nieuwe interieuraankopen & bezoek van mijn nichtje

Afgelopen week was een rustig weekje. Eentje met ups en downs en een waarin ik vooral veel binnen heb gezeten, vanwege de regen. Gelukkig hebben we zo’n fijn huisje waardoor het helemaal niet erg is om thuis te zitten!

Ik moest echt even nadenken, maandag lijkt alweer zo lang geleden. Maar toen ik deze foto zag herinnerde ik het me weer: op maandag heb ik al m’n Barbie’s gesorteerd haha. Ik nam laatst een grote doos met Barbie’s en andere spullen van vroeger mee van mijn vader. Zo leuk om alles weer eens terug te zien! Alles is nu netjes gesorteerd en dat bewaar ik voor mijn kindje later ^-^.

Voor de rest was maandag weer een offday. Zo productief als de week ervoor was, zo rot voelde ik me maandag. Er kwam verder echt niks uit m’n vingers en ik was zo moe! Zoals ik laatst al schreef heb ik er soms zulke dagen tussen zitten. Hoort erbij en geeft ook niks.

Gelukkig maakte m’n vriend me aan het lachen toen hij keukenpapier i.p.v. wc-papier mee naar huis nam. Mannen… ;-)

Gelukkig werd ik dinsdag met nieuwe energie wakker! Ik maakte foto’s voor de eerste #kastdiebijjepast blog. Daarnaast bereidde ik me ook voor op een sollicitatie. Ik zit momenteel midden in verschillende sollicitaties. Tot nu toe eigenlijk heel leuk om overal een kijkje te nemen en verschillende gesprekken aan te gaan. Hopelijk zit er iets voor me tussen!

Daarna nam ik spontaan een kookvideo op. Ik kreeg er zoveel leuke reacties op, echt lief. Wellicht dat ik deze week nog eens een poging doe. Ik maakte gelijk een flinke pan vol zodat we wat restjes hadden voor de rest van de week. Gisteren deelde ik weer een weekmenu, dus als je benieuwd bent wat we hebben gegeten moet je even hier klikken!

Woensdag schreef ik veel blogjes, de komende tijd kunnen jullie veel content verwachten. Hopelijk vinden jullie het leuk! Ik vind het heerlijk om nu veel tijd te kunnen besteden aan m’n blog.

‘s avonds hing ik op de bank met m’n favoriete pepernoten van ‘t moment en de nieuwe Vogue Living. Ik heb het abonnement om laten zetten naar m’n nieuwe adres en vroeg me al af of dat goed zou gaan… gelukkig wel! Vind dit trouwens echt een aanrader, staat vol mooie foto’s, interieur- en reisinspiraties en mooie interviews. Het tijdschrift komt maar 4 keer per jaar uit dus je hoeft niet bang te zijn dat ie ongelezen in de papierbak verdwijnt.

Donderdag had ik weer een sollicitatiegesprek. Spannend, maar ook leuk want het ging heel goed! ‘s Avonds hield ik een mini date night met m’n vriend: wijntje, snacks en we keken de Callboys. Dat is een hilarische Vlaamse serie over mannelijke prostituees. Aanrader!

Vrijdag werkte m’n vriend vanuit huis, wat extra gezellig was. En leuk voor hem, want zo kon ‘ie mooi mijn perspakketje onderscheppen. Van Paradise Amsterdam ontving ik een t-shirt en een heerlijke hoodie. Het t-shirt is een one size maatje en het eerste wat mijn vriend zei was ‘hey, die pas ik ook!’ en weg was het shirt haha. Misschien een goedmakertje voor alle kleding die ik van hem heb gepikt? Het staat ‘m in ieder geval goed.

Vrijdagavond was een wilde avond waarin we een rondje huishouden deden, haha.

‘s Ochtends sprak ik samen met Cleo af bij koffiebar Charlie’s ter ere van haar verjaardag. Ik volg Cleo haar blog al bijna tien jaar en toevallig genoeg is Cleo ook een Nederlandse in Antwerpen. Schept een band ;-)

Daarna door naar de Ikea: in eerste instantie om ons Pinterest washok te maken, maar we liepen ook tegen dit kastje aan. We waren al een tijdje op zoek naar een dressoir voor onze eethoek. Het liefst wilden we een mooi vintage exemplaar dat goed bij onze wandkast past. Maar dat blijkt onvindbaar of megaduur. Dit kastje was voor Ikea normen ook best prijzig: €399, maar wel goedkoper dan we tot nu toe hadden gezien en het paste perfect. En het voordeel van Ikea is natuurlijk dat hij dezelfde dag nog in je kamer staat. Ik was het zoeken zat dus we namen ‘m mee!

Daarna deden we gelijk de weekboodschappen. Jaja, lekker burgerlijke zaterdag hoor.

Mijn handige harry zette het kastje in elkaar en het staat zo mooi! Morgen zal ik het eindresultaat laten zien. Ben er echt mega blij mee, weer een dingetje die van de to do lijst af kan.

‘s Avonds ging m’n vriend surfen en had ik een heerlijk bankhangavondje voor mezelf. Best lekker af en toe.

Gisterenochtend hingen we onze Desenio posters op. Zoals ik zaterdag al vertelde heb ik een toffe samenwerking met Desenio. Ik mocht wat posters uitzoeken en mag jullie een korting geven. We hebben een kleine fotomuur gecreëerd en deze boven het nieuwe dressoir gehangen. Het is echt zooo mooi geworden. En ik ben zo blij dat ik een handige ingenieur als vriend heb die alles netjes heeft berekend en uitgetekend (en vervolgens kaarsrecht heeft opgehangen).

Ik heb dat ruimtelijk inzicht echt totaal niet en had het waarschijnlijk schots en scheef gehangen. Morgen komt de blog online met het eindresultaat, ik ga vandaag mooie foto’s schieten en kan niet wachten om ‘t te laten zien!


We waren net op tijd klaar, want m’n oudste broer en z’n vrouw (!!) kwamen op bezoek. Afgelopen maandag zijn ze getrouwd, met name om de koop van hun huis en alles rondom mijn nichtje goed te regelen. Voor hen meer een formaliteit, maar ik vind dat alles in het leven gevierd moest worden dus haalde een mooi taartje bij patisserie Lints.

M’n nichtje is zo lief! Ze is nu bijna 5 maanden oud en zo goedlachs. Ik heb twee keer een flesje gegeven en haar verder helemaal platgeknuffeld. Zelfs m’n vriend wilde haar eventjes vasthouden *smelt*.

Komende week hoop ik op goed nieuws van een van m’n sollicitaties. In de tussentijd geniet ik nog van m’n vrije tijd en probeer ik lekker veel aan m’n blog te werken. In het weekend ga ik weer naar Utrecht, o.a. voor de verjaardag van m’n neefje. Tot volgende week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Sanne

  Heel blij om te zien dat ik niet de enige ben die zich op Pinterest loopt te vergapen op washokken, haha! The little things in life ;). Ben heel benieuwd naar het resultaat! Moet ook erg lachen om die keukenrol, dat zou me hier thuis ook niks verbazen.

 2. Klinkt, ondanks de mindere dag, als een prima week. Ik word er echt blij van om te zien hoe je je barbies gesorteerd hebt, zo lekker geordend allemaal haha.

 3. Irene

  Hahahahaha wat grappig van die keukenrol! :’D En ja, love Callboys! Ik vind dat zo’n geweldige serie! Lang leve handige vriendjes trouwens. Ik zou niet willen weten hoe scheef onze posters zouden hangen als ik het zelf had moeten doen :p

 4. Laurine

  Oh zo nostaligisch die Barbie’s! En dat met die keukenrol hebben wij hier ook voorgehad deze week, niet zo praktisch maar ja…

 5. Lieke van Veen

  Die gebakjes zien er echt heerlijk uit! Ik ben heel erg benieuwd naar het nieuws over je sollicitatie.

 6. Rachel

  Wat heb je weer een tof dagboek gedeeld zeg en ohhh die kruidnootjes, te lekker!

 7. Deborah

  Ik duim voor je dat je snel een baan vindt die bij je past! Wat een superleuke blog heb je! Hier ook een “Hollandse” die een relatie heeft met een Antwerpenaar en hopelijk over niet al te lange tijd emigreert. Ik ga je volgen; altijd handig om meer te weten over de ins en outs van wonen in Antwerpen!

Geef een reactie