Nieuwe collectie Søstrene Grene najaar 2019

Søstrene Grene najaar 2019

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe collecties in de winkel. Nu ik bezig ben met het inrichten van ons appartement vind ik het leuk om de nieuwe interieurcollecties ook in de gaten te houden. Vanaf morgen ligt de nieuwe collectie van Søstrene Grene najaar 2019 in de winkels. Ik ben fan van deze collectie en laat jullie graag mijn favorieten zien!

Keuken, familiekamer en badkamer & gang

De collectie is opgedeeld in drie categorieen: keuken, familiekamer en badkamer & gang. Per week wordt een nieuwe collectie in de winkels geïntroduceerd. De eerste collectie (keuken) ligt vanaf morgen in de winkels, de andere collecties volgen op 12 en 19 september. Ik vind alle collecties erg mooi, maar de familiekamer collectie is mijn favoriet. Al moet onze gang ook nog opgeleukt worden, dus die collectie komt ook goed van pas!

De volledige catalogus blader je hier online door. Hieronder deel ik mijn favoriete items:

Søstrene Grene najaar 2019 keuken close up servies Søstrene Grene najaar 2019 Søstrene Grene najaar 2019 Søstrene Grene najaar 2019

Mijn favorieten

Wat een prachtige foto’s he? Lijkt me heerlijk om als productfotograaf voor Søstrene Grene te mogen werken. De kapstok, de spiegel en het plaid zijn mijn favorieten. Die ga ik de komende weken dus eens van dichtbij inspecteren ;-). Bekijk de volledige collectie op de website van Søstrene Grene.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Irene

  Wauw, ik kan daar echt mijn hartje ophalen! Helaas geen winkel in de buurt, of ja, misschien maar goed ;) De kapstok, plaid en spiegel zijn ook mijn favoriete items!

 2. Anneke

  Een mens krijgt er zomaar zin van om zijn hele huis te gaan herinrichten ;)

 3. Quirine

  Ik ben zo verliefd op deze winkel hé, haha. Ben er nog nooit naar buiten gelopen zonder iets te kopen.

 4. evelien

  Oh ik ben dol op de Søstrene Grene! Zoveel leuke items.
  Liefs,
  Evelien

 5. José

  Mooie favorieten! Mijn vriendinnen hebben mij laatst ook een aantal items gegeven van deze winkel, echt super leuk!

Geef een reactie